Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Prades

Alt det får I:
Ferie i Prades bjergenen
Gå afstand til Prades by
Mange sportsfaciliteter og aktiv ferie
Opvarmet pool med den smukkeste udsigt
Top faciliteter
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Bordtennis

Velkommen til campingferie i Prades bjergene

Camping Prades er omgivet af den intense naturlige skønhed i Prades-bjergene og giver gæsterne fremragende faciliteter og chancen for at deltage i specielt organiserede aktiviteter lige på stedet. Her er ferien med mulighed for afslapning i den dejlige pool eller en aktiv ferie med vandre- og cykelture, adventure sport eller bare hygge med familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Ferskvand, June - September
Separat børnepool
Opvarmet, Ferskvand, June - September
Solbadningsområde
Græs
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
June - September
Underholdning (aften)
June - September
Børne-disco
June - September
Storskærm sport
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Information
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Supermarked
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul
ID armbånd/kort
Sprog som tales
Engelsk, Fransk, Spansk
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste busstation
500 m
Tætteste by
500 m
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Brusere, Babybad
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Bordfodbold
Bordtennis
Fodbold
Sportsturneringer
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Padel

Vi kender camping Prades

Pool og strand

Pool og strand

Tag badetøjet på og hop i den lækre pool på Camping Prades. Her har de nemlig både en stor pool til voksne og større børn og en børnepool til de yngre børn. Der er derfor masser plads til at lege i poolen, men naturligvis også til at ligge på sidelinjen på en solseng med en kold drink i hånden og nyde de spanske solstråler. Skulle I dog få lyst til at tage til stranden en dag, kan I nemt tage bilen ud til havet cirka en times tid væk fra campingpladsen.

Sportsfaciliteter

Sportsfaciliteter

Hvis I elsker boldspil, vil I også elske Camping Prades. Her kan I sammen spille et væld af boldspil, som for eksempel tennis, basketball og fodbold. I kan også udfordre hinanden i bordtennis eller bordfodbold. Til de yngste tilbyder campingpladsen en miniklub, hvor børn kan samles og være kreative, lege og spille spil. Om aftenen bliver denne klub lavet om til et minidisko, så børnene kan danse og få brændt noget krudt af.

Aktiv ferie i bjergene

Aktiv ferie i bjergene

Klatring er en af de mest praktiserede sportsgrene i Prades-bjergene hele året. Vi er heldige at være sammen med kendte klatredestinationer rundt om i verden. Fra Càmping Prades vil I være placeret i centrum af alle vigtige klatrepunkter. Der er udfordringer til alle - både nybegyndere og garvede klatrere. 

Området giver en unik mulighed for at køre på BTT, der er flere ruter. F.eks:  Tossal de la Baltasana, la cova d'en Pere i l'ermita de l'Abellera | 15,55 km - Let niveau Prades -Vilanova de Prades - Prades | 25,87 km - Moderat niveau Prades - Capafonts | 21,5 km - Moderat niveau

Er man mere til vandring, er der flere fantastiske afmærkede ruter - I receptionen udleverer de et fint materiale.

Restaurant, bar og indkøb

Restaurant, bar og indkøb

Restaurant Comtes de Prades er beliggende ved indgangen til campingpladsen og tilbyder et bjergkøkken med et middelhavs-touch fra vores kok Manel. Det er åbent for campingpladskunder og besøgende, der passerer gennem området. Nyd en skøn middag med udsigt over bjergene.

I sportsbaren kan I nyde en velfortjent drink, en tapas eller nyde atmosfære når der er sportskampe - ja spansk hygge, når det er bedst.

Ønsker I selv at lave mad, kan I foretage alle jeres indkøb på pladsen.  Til morgenmad kan du bestille brød, croissanter og ensaimadas, der er lavet udtrykkeligt til jer, Der findes også kaffekapslerne, som passer til kaffemaskinen i jeres bolig! I kan du købe sæsonbetonet frugt og grøntsager fra lokale producenter og souvenirs til at tage med hjem efter en uforglemmelig ferie.

Udflugter og dagsture

Udflugter og dagsture

Prades-bjergene er et land fuld af attraktioner, imponerende toppe og skove, historisk og monumental arv, gastronomiske produkter af høj kvalitet og en stor ro. Små byer, hvor tiden synes at være stoppet, gør det til et perfekt sted for familier med børn, der søger ro, udendørs aktiviteter og sikkerheden ved at finde alt, hvad de har brug for.

Den fantastiske Costa Daurada-strand ligger kun en times kørsel fra Prades, og I vil nyde solen her under jeres campingferie. Den smukke landsby Prades ligger kun 200 meter fra feriestedet, og der er flere imponerende attraktioner at opdage her, såsom den røde villa og Fuente de Prades, der går tilbage til det trettende århundrede og kan findes på den travle torv.