Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Prima Koloděje nad Lužnicí

Alt det får I:
Kulturelle oplevelser i nærheden
Naturskønne omgivelser
Kanosejlads på nærliggende flod
Familievenlige faciliteter
Top faciliteter
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Bordtennis
Take away
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Top faciliteter
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Bordtennis
Take away
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig

Ferie i naturskønne omgivelser

Camping Prima Koloděje nad Lužnicí ligger ved byen Koloděje nad Lužnicí i Tjekkiet. Koloděje nad Lužnicí er en smuk lille landsby, som ligger ved den 208 km lange flod Lužnice. I nærheden af Camping Prima Koloděje nad Lužnicí kan I finde mange sjove aktiviteter til hele familien. Det kan være, I har lyst til at sejle i kajak, besøge restauranter eller endda få en bid tjekkisk historie på et af de mange fantastiske museer i nærheden. Tjekkiet er et smukt land med bjerge, sletter og mange floder, der giver en frodig og skøn natur. Tjekkiet har en rig historie, en udsøgt og overset kulinarisk side, og derfor er Camping Prima Koloděje nad Lužnicí en oplagt feriedestination. Læs mere
Læs mere
Luk
Andre faciliteter
Havn
4 km
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Grill tilladt
Kul
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Tjekkisk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste hospital
35 km
Nærmeste lufthavn
35 km
Nærmeste supermarked
4 km
Nærmeste togstation
4 km
Tætteste by
2.5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Mountain bikes
Fiskeri
100 m
Minigolf
Skak (store brikker)
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Kanoudlejning

Velkommen til Camping Prima Koloděje nad Lužnicí

Oplev det smukke liv i Tjekkiet

Oplev det smukke liv i Tjekkiet

Der er gode muligheder for at opleve det smukke liv i Tjekkiet, når I bor på Camping Prima Koloděje nad Lužnicí, som er en lille landsby i hyggelige omgivelser. Stedet giver en rolig fornemmelse i kroppen og føles langt væk fra hverdagens sus. I nærheden af den smukke landsby er der to større byer, hvor I kan shoppe souvenirs og andet, men der er selvfølgelig også mulighed for at handle i selve landsbyen til de daglige ting.

Tjekkiets nationaldrik er øl, og derfor har landet nogle af Europas bedste destillerier og bryghuse. Det betyder, at der er god mulighed for at finde udsøgte og efterspurgte øl. 

Der er adskillige muligheder for at spise ved Camp Prima Koloděje nad Lužnicí, hvor I kan spise på stedets egen restaurant, der serverer lækker mad til hele familien. I kan også tage ud at opleve det tjekkiske køkken i de nærliggende byer, hvor der er flere restauranter at vælge imellem.

Et historisk sted med mange fortællinger

Et historisk sted med mange fortællinger

Tjekkiet er et sted med en rig historie. Tjekkiet opstod som selvstændig stat i slutningen af det 9. århundrede, og derfor er der mange forskellige museer, hvor man kan få en god fortælling og oplevelse med familien.

Det kunne f.eks. være museet Jihočeské zemědělské, der fortæller historien om landbruget i Europa fra tidlige tider til mere moderne landbrug. Det kan være en særlig oplevelse for små børn at komme ind at se landbrugsmaskiner. Museet har nemlig både de gamle håndlavede maskiner, der blev drevet af heste, og de store traktorer, som kører rundt på markerne i dag.

Aktiviteter for hele familien

Aktiviteter for hele familien

Camping Prima Koloděje nad Lužnicí har mange aktiviteter for hele familien. I kan tage ud at sejle på den store flod Lužnice, hvor I kan leje kajakker. I kan også vælge at tage en gåtur langs søens bredder eller få en is på kajen. 

Camping Prima Koloděje nad Lužnicí har også mange aktiviteter på pladsen, hvor der er gjort plads til børnefamilien. Campingpladsen har en legeplads med trampolin, hvor de kan møde andre børn og få venner. I kan også prøve kræfter med et spil skak med gigantbrikker.