Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Keiheuvel Recreatie- en Natuurpark

Alt det får I:
Cykel- og gokartudlejning
Camping på et stort rekreativt område
Børnezoo, trampolin og minigolf
Svømmebassin med soppebassin
Top faciliteter
Tætteste by
3.8 km
Top faciliteter
Tætteste by
3.8 km

Camping i naturen ved Kempenområdet i Belgien

For en mere end børnevenlig campingferie, så skal I tage til Belgien og opleve campingpladsen Keiheuvel Recreatie- en Natuurpark. Det rekreative område er et sandt legeparadis for unge eventyrere, mens en dag med shopping, gåture i naturen eller zoologisk have vil glæde hele familien. Ingen skal kede sig her, med pool, børnezoo, legeplads, naturundervisning, minigolf og trampolin. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Tætteste by
3.8 km
Swimmingpool
Udendørs pool
Entre mod betaling, July - August
Sportsfaciliteter
Bowling
Cykeludlejning
Minigolf
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Antal stjerner
3 stjerner
Omgivelser
Nærmeste supermarked
850 m
Til børnene
Legeplads
Mini farm
Trampoliner / hoppeborg

Velkommen til Keiheuvel Recreatie- en Natuurpark

Svømme- og vandsportsmuligheder

Svømme- og vandsportsmuligheder

Svømning her er sjovt for unge og gamle! Der er flere pools for svømmere i alle kategorier, inklusive et børneområde. I området er der flere (indendørs) svømmebassiner såsom Vita Den Uyt, Aquafun eller Den Biologiske Svømmehal, alle i Mol. Et par kilometer nordpå ligger Silver Lake, hvor der dyrkes forskellige vandsportsgrene.

Campingpladsens aktiviteter og faciliteter

Campingpladsens aktiviteter og faciliteter

Denne campingplads i Belgisk Limburg er meget børnevenlig. Minigolf, zipline, trampoliner, forhindringsbane, klatrereb-paradis og særligt småbørnshjørne vil holde de yngste underholdt, mens deres forældre og søskende hygger sig på sportspladserne. Gå en tur i naturparken Keiheuvel og lær alt om dens flora og fauna. Du kan stille din appetit efter endnu en vidunderlig dag fuld af underholdning i de forskellige restauranter eller på terrassen ved snackbaren.

Oplevelser til familien og bybesøg

Oplevelser til familien og bybesøg

Ingen campingferie uden en dag ude i ny og næ! Bobbejaanland ligger mindre end 45 minutter væk, ligesom Zoo Veldhoven. Lidt længere væk finder du forlystelsesparken De Valkenier. Udforsk hyggelige Antwerpen, hvor den berømte zoologiske have ligger lige ved siden af den imponerende hovedbanegård. Smag en Bolleke på Groenplaats, shop på Meir eller i de fashionable kvarterer og gå langs Schelde.