Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Residence Il Gabbiano

Alt det får I:
Lækker restaurant og bar
Ferieoase for hele familien!
Mange aktiviteter, leg og sport
Vælg mellem flere poolområder
Top faciliteter
Udendørs pool
Legeplads
Fodbold
Tennis
Restaurant
Indendørs pool
Top faciliteter
Udendørs pool
Legeplads
Fodbold
Tennis
Restaurant
Indendørs pool

Skøn ferieoase for hele familien ved Gardasøen

Ferieoasen Residence Il Gabbiano byder på afslapning og aktiviteter for hele familien i rolige og grønne omgivelser. Residence Il Gabbiano byder på komfortable og rummelige ferieboliger, familievenlige faciliteter herunder poolområder, underholdning og sport samt restaurant. I kort afstand fra Il Gabbiano ligger Gardasøen, hvor I finder endnu flere bademuligheder og aktiviteter for alle. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Udendørs pool
Indendørs pool
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Restauranter / barer
Restaurant
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Fodbold
Tennis
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)
Wellness faciliteter
Massage
Betales på pladsen

Velkommen til Residence Il Gabbiano

Skønne ferieboliger til ethvert behov på Residence Il Gabbiano

Skønne ferieboliger til ethvert behov på Residence Il Gabbiano

Residence Il Gabbiano ligger skønt placeret i grønne og rolige omgivelser i kort afstand til Gardasøen. På dette skønne feriested kan I vælge mellem flere forskellige typer og størrelser ferieboliger, som passer bedst til jeres ønsker og behov. Samtlige ferieboliger indeholder en kombineret opholds- og spisestue med køkken/køkkenniche med bl.a. køleskab, opvaskemaskine, komfur, kaffemaskine og mikroovn. Endeligt hører der også en møbleret udeplads til ferieboligerne (terrasse, balkon eller have)    

Glæd jer til flere poolområder på Residence Il Gabbiano

Glæd jer til flere poolområder på Residence Il Gabbiano

Vandhunde i alle aldre kan se frem til en skøn ferie med masser af muligheder for at tage en dukkert eller boltre sig i vandet. På Residence Il Gabbiano finder I nemlig dejlige 2 poolområder med gode faciliteter såsom separat børnebassin og vandrutsjebane samt liggestole og parasoller, hvor I kan læne jer tilbage og nyde ferien. Det ene poolområde ligger ved siden af baren og restauranten, så I har nem og hurtig adgang til kølige forfriskninger og drinks samt WiFi direkte ved poolområdet.  

Aktiviteter, underholdning og afslapning for alle

Aktiviteter, underholdning og afslapning for alle

I behøver bestemt ikke at kede jer under ferien på Residence Il Gabbiano, da feriestedet byder på et væld af muligheder for sport, underholdning og afslapning for store og små. Til de mindste, er der en miniklub med daglig leg, underholding og sjov samt mulighed for at møde maskotten Spotty. Til de lidt større børn og voksne er der mulighed for at prøve kræfter med sportsaktiviteter såsom fodbold, volleyball, tennis og bordtennis. Og når I trænger til at koble helt af kan I forkæle jer selv i den indendørs poolområde med boblebad, hvor der også er mulighed for massagebehandlinger (mod betaling).      

Italienske klassikere i feriestedets restaurant

Italienske klassikere i feriestedets restaurant

Når sulten melder sig under jeres ferieophold på Residence Il Gabbiano, kan I se frem til lækre smagsoplevelser i feriestedets egen restaurant "Restaurant 4 Stagioni", som er åben fra morgen til aften. I restauranten kan I vælge mellem et bredt udvalg af klassiske italienske kød- og fiskeretter samt et godt udvalg af vine, herunder lokal vin fra Valpolicella and Valtenesi. Hvis I hellere vil tilberede jeres egne måltider og nyde dem I ferieboligen, er der naturligvis også rig mulighed for dette.