Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Resort Limburg

Top faciliteter
Mini klub
Højsæson
Vandrutsjebane
Multibane, Rutsjebane (rør)
Legeplads
Grill tilladt
Separat børnepool
Ferskvand, Opvarmet
Restaurant
Top faciliteter
Mini klub
Højsæson
Vandrutsjebane
Multibane, Rutsjebane (rør)
Legeplads
Grill tilladt
Separat børnepool
Ferskvand, Opvarmet
Restaurant

Campingferie i Holland få minutter fra Tyskland og Belgien

Når I besøger Limburg kan I få en ferie lidt ud over det sædvanlige. Limburg-området ligger nemlig så centralt, at der kun er knap 10 minutters transport til både Tyskland og Belgien. Hvis I ikke finder nok seværdigheder i Holland – hvilket vil være en overraskelse – så kan Tyskland og Belgien invitere indenfor med hver deres kultur. På Camping Resort Limburg kommer I bestemt ikke til at kede jer med gode aktiviteter, hvor hele familien er underholdt. Nyd en dukkert, et spil minigolf eller forkæl jer selv med en tur i wellnessområdet. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Multibane, Rutsjebane (rør)
Separat børnepool
Ferskvand, Opvarmet
Indendørs pool
ferskvand, Opvarmet
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Minigolf
Cykeludlejning
Wellness faciliteter
Sauna
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Mini farm
Indendørs legeplads
Legeplads
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Supermarked
Restauranter / barer
Snackbar
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Generelt
Sprog som tales
Hollandsk, Tysk, Engelsk
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Omgivelser
Tætteste by
4 km
Nærmeste supermarked
4 km

Velkommen på Camping Resort Limburg

Camping Resort Limburgs mange familietilbud

Camping Resort Limburgs mange familietilbud

Camping Resort Limburg kan byde på mange afslappende aktiviteter, når hele området af Limburg er udforsket nok. Familien kan tilbringe en dag i den indendørs pool, hvor de voksne kan nyde godt af wellness-afdelingen. Der er legepladser i forskellige størrelser til børn i alle aldre. Der er mulighed for at vinde over mor og far i minigolf, eller cykle fra dem på lejede cykler. I sommersæsonen sørger Camping Resort Limburg også for, at der er rigeligt med andre aktiviteter for børn i alle aldre.

Pool og badesø

Pool og badesø

Er der vandehunde i familien, så er det godt at Camping Resort Limburg både kan byde på en dejlig indendørs pool, en stor badesø med sandstrand og en udendørs børnepool med legeredskaber. Der er plads til timevis af hygge og afslapning uanset vejret. 

Flere spisesteder

Flere spisesteder

Alene på Camping Resort Limburg er der fire lækre restauranter, som byder på mange kulinariske og lokale specialiteter. Mange ved, at pandekagen er en lokal og kendt ret i Holland, og derfor findes der mange pandekagerestauranter som Pancake’n Play. I kan prøve søde og salte pandekager med mange forskellige slags fyld og toppings. Der er familierestauranter, som byder på flamske pomfritter, eller loungebarer/restauranter, som mest indbyder til et voksent selskab. Selv hvis Camping Resort Limburg ikke kan tilbyde, hvad maven ønsker, er der ikke langt til nærmeste by og andre lokale råvarer.

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

Trænger I til at komme op i gear efter en afslappende dag ved poolen eller badesøen, så kan I konkurrere i en omgang minigolf, tennis eller volleyball og se hvem der bliver den heldige vinder i familien. Børnene kan få brugt lidt energi på den indendørs legeplads, smutte en tur ud på hoppepude eller deltage i den underholdning som animationsteamet har arrangeret. 

Oplevelser i området

Oplevelser i området

I byen Vaals kan I besøge Hollands højeste punkt, som ved bestigning giver jer udsigten til hele tre lande på en gang. Fra toppen af Three Country Point har I udsigten til Holland, Belgien og Tyskland på en og samme tid. Det er et syn, som ikke findes mange andre steder. Her er også udsyn til en stor labyrint, som I skal passe på ikke at blive væk i. Hvis en stor labyrint ikke er underholdning nok for børnene, så anbefales det at tage til Sevenum og forlystelsesparken Toverland. Her er rutsjebaner i lange baner, inklusive Hollands højeste og hurtigste trærutsjebane.

Naturens mange smukke hjørner

Naturens mange smukke hjørner

Tæt på byen Susteren ligger naturreservatet IJzerenbos, som er et virkelig smukt skovområde forbundet med marker og græsenge. I vil få den bedste oplevelse af området med en vandretur, som kan være 4,5 km eller 8,5 km lang. Uanset hvilken strækning I vælger, så er I garanteret smukke udsigter, som kan nydes fra bænke, der er placeret langs de mærkede ruter. Vær opmærksom på, at disse områder er hjemsted for den lokale træfrø.

I kan også tage en tur til naturreservatet Brunssummerheide, hvor alverdens farver spiller sammen i et rigt skovareal. Dette område er perfekt til mountainbikeruter, mens pas på ikke at cykle for stærkt. Der går vilde får i området, som vedligeholder dette smukke område. Hvis I er til en mere kontrolleret natur, kan I også besøge den lokale golfbane i Brunssum, som byder på 45 huller med variable udfordringer.