Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Resort Limburg

Alt det får I:
Mange oplevelser i området
Skønt indendørs poolområde
Direkte til badesø
Aktiviteter for hele familien
Top faciliteter
Afstand til
Sø: Direkte adgang
Antal standpladser
Antal: 550
Tætteste by
4 km
WiFi
Hele stedet (gratis)
Grill tilladt
Top faciliteter
Afstand til
Sø: Direkte adgang
Antal standpladser
Antal: 550
Tætteste by
4 km
WiFi
Hele stedet (gratis)
Grill tilladt

Campingferie i Holland få minutter fra Tyskland og Belgien

Når I besøger Limburg kan I få en ferie lidt ud over det sædvanlige. Limburgområdet ligger nemlig så centralt, at der kun er knap 10 minutters transport til både Tyskland og Belgien. Hvis I ikke finder nok seværdigheder i Holland – hvilket vil være en overraskelse – så kan Tyskland og Belgien invitere indenfor med hver deres kultur. På Camping Resort Limburg kommer I bestemt ikke til at kede jer med gode aktiviteter, hvor hele familien er underholdt. Nyd en dukkert, et spil minigolf eller forkæl jer selv med en tur i wellnessområdet. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Antal standpladser
Antal: 550
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk
Tætteste by
4 km
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Separat børnepool
Ferskvand, Opvarmet
Badeshorts tilladt
Indendørs pool
ferskvand, Opvarmet
Badehætte (frivilligt)
Wellness Center
Andre faciliteter
WiFi
Hele stedet (gratis)
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Minigolf
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Supermarked
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Teenagere (12+ år)
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Pladsstørrelse
Stor plads
Antal stjerner
4 stjerner
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Omgivelser
Nærmeste supermarked
4 km
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Mini farm
Vandsport
Afstand til
Sø: Direkte adgang
Wellness faciliteter
Sauna

Velkommen på Camping Resort Limburg

Camping Resort Limburgs familietilbud

Camping Resort Limburgs familietilbud

Camping Resort Limburg kan byde på mange afslappende aktiviteter, når hele området af Limburg er udforsket nok. Familien kan tilbringe en dag i den indendørs pool, hvor de voksne kan nyde godt af wellness-afdelingen. Der er legepladser i forskellige størrelser til børn i alle aldre. Der er mulighed for at vinde over mor og far i minigolf, eller cykle fra dem på lejede cykler. I sommersæsonen sørger Camping Resort Limburg også for, at der er rigeligt med andre aktiviteter for børn i alle aldre.

Pool og badesø på campingpladsen

Pool og badesø på campingpladsen

Er der vandehunde i familien, så er det godt at Camping Resort Limburg både kan byde på en dejlig indendørs pool, en stor badesø med sandstrand og en udendørs børnepool med legeredskaber. Der er plads til timevis af hygge og afslapning uanset vejret på Camping Resort Limburg.

Nyd flere lækre restauranter

Nyd flere lækre restauranter

Alene på Camping Resort Limburg er der fire lækre restauranter, som byder på mange kulinariske og lokale specialiteter. Mange ved, at pandekagen er en lokal og kendt ret i Holland, og derfor findes der mange pandekagerestauranter som Pancake’n Play. I kan prøve søde og salte pandekager med mange forskellige slags fyld og toppings. Der er familierestauranter, som byder på flamske pomfritter, eller loungebarer/restauranter, som mest indbyder til et voksent selskab. Selv hvis Camping Resort Limburg ikke kan tilbyde, hvad maven ønsker, er der ikke langt til nærmeste by og andre lokale råvarer.

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

Trænger I til at komme op i gear efter en afslappende dag ved poolen eller badesøen, så kan I konkurrere i en omgang minigolf, tennis eller volleyball og se, hvem der bliver den heldige vinder i familien. Børnene kan få brugt lidt energi på den indendørs legeplads, smutte en tur ud på hoppepude eller deltage i den underholdning som animationsteamet har arrangeret for alle campingpladsens gæster. 

Oplevelser i området

Oplevelser i området

I byen Vaals kan I besøge Hollands højeste punkt, som ved bestigning giver jer udsigten til hele tre lande på en gang. Fra toppen af Three Country Point har I udsigten til Holland, Belgien og Tyskland på en og samme tid. Det er et syn, som ikke findes mange andre steder. Her er også udsyn til en stor labyrint, som I skal passe på ikke at blive væk i. Hvis en stor labyrint ikke er underholdning nok for børnene, så anbefales det at tage til Sevenum og forlystelsesparken Toverland. Her er rutsjebaner i lange baner, inklusive Hollands højeste og hurtigste trærutsjebane.

Naturens mange smukke hjørner

Naturens mange smukke hjørner

Tæt på byen Susteren ligger naturreservatet IJzerenbos, som er et virkelig smukt skovområde forbundet med marker og græsenge. I vil få den bedste oplevelse af området med en vandretur, som kan være 4,5 km eller 8,5 km lang. Uanset hvilken strækning I vælger, så er I garanteret smukke udsigter, som kan nydes fra bænke, der er placeret langs de mærkede ruter. Vær opmærksom på, at disse områder er hjemsted for den lokale træfrø.

I kan også tage en tur til naturreservatet Brunssummerheide, hvor alverdens farver spiller sammen i et rigt skovareal. Dette område er perfekt til mountainbikeruter, mens pas på ikke at cykle for stærkt. Der går vilde får i området, som vedligeholder dette smukke område. Hvis I er til en mere kontrolleret natur, kan I også besøge den lokale golfbane i Brunssum, som byder på 45 huller med variable udfordringer.