Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Riembau

Top Faciliteter
Supermarked
Maks. 1,1 - 5 km
1.2 km
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Mini klub
Grill tilladt

Velkommen til Camping Riembau

I det nordøstlige Spanien finder du Camping Riembau. Campingpladsen ligger i Costa Brava- området og i byen Castell Platja d’Aro, som er et af områdets mest populære feriedestinationer. På campingpladsen kan du dyrke sport, svømme i vores to pools eller på de omkringliggende strande, og få en dejlig tid i det varme Spanien med hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Maks. 1,1 - 5 km
1.2 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Separat børnepool
Indendørs pool
Opvarmet
Jacuzzi / Whirlpool
Mod betaling
Solsenge ved poolen
Underholdning
Underholdning (aften)
Mini klub
Børne-disco
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Organiserede udflugter
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Multisportsbane
Fodbold, Basketball
Aquarobics
Sportsturneringer
Fitness
Mod betaling
Minigolf
Mod betaling
Basketball
Andre faciliteter
Information
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Pladsstørrelse
Stor plads
Meget stor plads
Restauranter / barer
Snackbar
Take away
Pizzaria
Bar
Isbod
Restaurant
Generelt
Sprog som tales
Tysk, Engelsk, Spansk, Fransk, Hollandsk
Ekstratelt (lille)
Ikke tilladt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Grill tilladt
Omgivelser
Nærmeste busstation
500 m
Nærmeste lufthavn
Girona, 30 km
Nærmeste hospital
7 km
Tætteste by
1.2 km
Nærmeste marked
1.2 km
Nærmeste togstation
Butikker
Souvenirs
Kiosk
Bageri
Vinhandel
Supermarked
Wellness faciliteter
Massage
Solsenge (wellness område)
Sauna
Til børnene
Legeplads
Indendørs legeplads
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere

Boliger - Camping Riembau

Camping Riembau i Spanien

Ferie under den spanske sol

Ferie under den spanske sol

Hvis du er til førsteklasses camping og sjov for hele familien, er det Camping Riembau, der er din og din families næste feriedestination. Børnene kan få lov at prøve sig selv af i vores Club Rimbi, der er fyldt med workshops og leg. Du kan tage en dukkert i poolen eller på stranden, eller slap af i den spanske sol. Når du har lyst til at dyrke motion og være aktiv, har vi også en masse muligheder for det. Vores personale står altid klar til at guide hele familien, så I vælger det helt rigtige for jer.

Dejlig pool og blåt hav

Dejlig pool og blåt hav

I vores to olympiske pools på 50 x 20 meter og 50 x 12 meter er der både er plads til at bade og lege, men også at sole sig eller slappe af i skyggen, ligesom børnene kan lege i vandet. Desuden er der altid en livredder til stede, så man kan føle sig sikker. Udover de to store pools har du og familien også mulighed for at komme på stranden. Tæt på campingpladsen ligger der en masse strande og bugter, hvor man kan få privatliv, lege og bade i det blå hav og nyde det spanske vejr. Har man brug for vejledning i forhold til at finde de bedste strande, kan man altid henvende sig til vores personale eller i receptionen.

Indkøb og restaurant

Indkøb og restaurant

Når du besøger Camping Riembau, har vi sørget for, at madlavning ikke er noget, du skal tænke længe over. På vores restauranter kan du få lækker mad fra vores brede menu, og vi har helt sikkert noget til netop dig. Derudover har vi også take-away på campingpladsen. Du kan få alt fra grillet kylling til sprøde pizzaer og mange andre, varme retter. Når du har brug for at køle ned, kan du komme forbi vores isbod og få et utal af smagsvarianter, uanset om du er til simpel vaniljeis eller eksotisk sorbet. Når du selv har lyst til at stå for aftensmaden, eller blot mangler lidt til morgenmaden eller frokosten, er her et supermarked, hvor du kan få friske råvarer og lækre snacks.

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

Til dem, der er tolv og opefter, har vi en sportsklub. Her kan du spille fodbold, basketball, vandpolo og meget mere. Og som en ekstra ting kan du få lov til at spille minigolf eller afprøve vores tennisbane. Til de mindre børn mellem fire og tolv har vi den såkaldte Club Rimbi. Her er altid et hav af workshops, hvor man kan udfolde sin kreativitet, og der er både et mini-disko og bordtennis, så børnene kan få sig en masse nye venner. Man kan også besøge vores spilarkade, hvor familiens gamer kan slå sig løs, eller du kan dyste mod naboen i et spil air hockey. Når man er på ferie, er det stadig vigtigt at holde sig i form, så meld dig i vores fitnessklub, prøv vores holdtræning eller styrketræn.

Anbefalet omgivelser

Anbefalet omgivelser

Camping Riembau har foruden naturen og strandene også en fantastisk beliggenhed i forhold til at opleve spansk byliv. Castell Platja d’Aro er den kommune, som campingpladsen ligger i, og de tre skønne byer, som blandt andet indgår i den kommune, er: Castell d’Aro, Platja d’Aro og S’Agaró. Er du til historie, gamle byer og slotte, skal du tage et smut forbi Castell d’Aro. Vil du se smuk arkitektur, er det S’Agaró, du skal besøge, og vil du gerne shoppe i moderne omgivelser, så anbefaler vi Platja d’Aro.