Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Gode spise - og indkøbsmuligheder
Fantastiske naturskønne omgivelser
Mange oplevelser for hele familien
Nyt poolområde med Jacuzzi
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Udendørs pool
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Udendørs pool
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Bordtennis

Camping Rose er ideel for hele familien

Omkranset af høje bjerge finder I dette sande ferieparadis ved Maggioresøen. Camping Rose ligger direkte ud til denne idylliske sø ved byen Arona - Så hvis I trænger til solrige badedage i naturskønne omgivelser er Camping Rose ideel for hele familien. Her kan I lade jer forkæle af afslappende badedage, aktive dage i naturen og velsmagende italienske lækkerier - Ja, på Camping Rose får I alt det bedste af Italien. I Friferie har vi mere end 25 års erfaring, og vi vil yde vores bedste for at give jer en uforglemmelig familieferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
May - September
Jacuzzi / Whirlpool
Whirlpool
Solsenge ved poolen
Gratis
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Information
Parkering
Antal stjerner
3 stjerner
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul, gas og el
ID armbånd/kort
Sprog som tales
Engelsk, Fransk, Italiensk
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
1 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Handicap faciliteter
Toiletter
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Børne-disco
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson, July - September
Vandsport
Bådudlejning
Vandski
Windsurfing

Camping Rose ved Maggioresøen

Det rene alpeidyl

Det rene alpeidyl

Krystalklart søvand i farvestrålende blå, høje bjergtinder og frodige skove i grønne nuancer - Dette fantastiske syn venter jer ved Maggioresøen. Lago Maggiore er den næststørste sø i Italien, hvor I kan nyde en sommerferie i både smukke, naturskønne og afslappende omgivelser. I skal heldigvis ikke tage langt for at nyde dette ferieparadis - Camping Rose ligger nemlig direkte ud til søen og dens mange muligheder.

En badeferie ved søen

En badeferie ved søen

Maggioresøen er det sande paradis for badeferier og oplevelser på vandet. Fra campingpladsen får I gode bademuligheder, da der er direkte adgang til pladsen private strandområde ud til søen. Her kan I for alvor nyde søens blå vand, mens sydens sol bager ned. Holder I af hyggelige sejlture, kan I leje både fra pladsen. Så kan I let udforske endnu mere af den billedskønne sø. Et helt nyt poolområde byder på en pool med plads til både store og små og en jacuzzi til afslapning. Alt i alt tilbyder Camping Rose den perfekte badeferie i Italien.

Oplevelser for hele familien

Oplevelser for hele familien

Derhjemme hører vi ofte børnene brokke sig, men på en ferie til Camping Rose, vil børnenes kedsomhed være ovre. På pladsen venter nemlig en masse oplevelser for hele familien. I kan spille beachvolley, beachfodbold eller besøge spillerummet med blandt andet bordtennis. Maggioresøen er også udgangspunkt for en masse sjove oplevelser, hvor I for eksempel kan sejle kajak, tage på vandreture i områdets mange naturreservater eller besøge Lago Maggiore Aquadventure Park. Her findes alt, hvad hjertet begærer for både store som små.

Italienske lækkerier

Italienske lækkerier

Det italienske køkken er verdenskendt for sine simple retter af friske råvarer i god kvalitet. På en ferie til Italien må I ikke snyde jer selv for at smage på det autentiske køkken. I behøver heldigvis ikke at tage på lange udflugter for at forkæle ganen. Pladsen har nemlig deres egen restaurant, hvor der bliver serveret traditionel italiensk mad. Desuden har pladsen et pizzeria, hvor I kan smage på de ægte Italienske pizzaer. Pladsen har også en dejlig bar til en kølende forfriskning i sommervarmen.