Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Röse

Alt det får I:
Fantastiske naturskønne omgivelser
Nyt poolområde med Jacuzzi
Mange oplevelser for hele familien
Gode spise - og indkøbsmuligheder
Top Faciliteter
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Top Faciliteter
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)

Camping Röse er ideel for hele familien

Omkranset af høje bjerge finder I dette sande ferieparadis ved Maggioresøen. Camping Röse ligger direkte ud til denne idylliske sø ved byen Arona - Så hvis I trænger til solrige badedage i naturskønne omgivelser er Camping Röse ideel for hele familien. Her kan I lade jer forkæle af afslappende badedage, aktive dage i naturen og velsmagende italienske lækkerier - Ja på Camping Röse får I alt det bedste af Italien. I Friferie har vi mere end 25 års erfaring, og vi vil yde vores bedste for at give jer en uforglemmelig familieferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Solsenge ved poolen
Gratis
Generelt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Sprog som tales
Engelsk, Hollandsk, Fransk
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson, July - August
Børne-disco
Højsæson

Boliger - Camping Röse

Camping Röse ved Maggioresøen

Det rene alpeidyl

Det rene alpeidyl

Krystalklart søvand i farvestrålende blå, høje bjergtinder og frodige skove i grønne nuancer - Dette fantastiske syn venter jer ved Maggioresøen. Lago Maggiore er den næststørste sø i Italien, hvor I kan nyde en sommerferie i både smukke, naturskønne og afslappende omgivelser. I skal heldigvis ikke tage langt for at nyde dette ferieparadis - Camping Röse ligger nemlig direkte ud til søen og dens mange muligheder.

En badeferie ved søen

En badeferie ved søen

Maggioresøen er det sande paradis for badeferier og oplevelser på vandet. Fra campingpladsen får I gode bademuligheder, da der er direkte adgang til pladsen private strandområde ud til søen. Her kan I for alvor nyde søens blå vand, mens sydens sol bager ned. Holder I af hyggelige sejlture, kan I leje både fra pladsen. Så kan I let udforske endnu mere af den billedskønne sø. Et helt nyt poolområde er også under opbygning, hvor der for eksempel venter jer en dejlig jacuzzi. Alt i alt tilbyder Camping Röse den perfekte badeferie i Italien.
Oplevelser for hele familien

Oplevelser for hele familien

Derhjemme hører vi ofte børnene brokke sig, men på en ferie til Camping Röse, vil børnenes kedsomhed være ovre. På pladsen venter nemlig en masse oplevelser for hele familien. I kan spille beachvolley, beachfodbold eller besøge spillerummet med blandt andet bordtennis. Maggioresøen er også udgangspunkt for en masse sjove oplevelser, hvor I for eksempel kan sejle kajak, tage på vandreture i områdets mange naturreservater eller besøge Lago Maggiore Aquadventure Park. Her findes alt, hvad hjertet begærer for både store som små.

Italienske lækkerier

Italienske lækkerier

Det italienske køkken er verdenskendt for sine simple retter af friske råvarer i god kvalitet. På en ferie til Italien må I ikke snyde jer selv for at smage på det autentiske køkken. I behøver heldigvis ikke at tage på lange udflugter for at forkæle ganen. Pladsen har nemlig deres egen restaurant, hvor der bliver serveret traditionel italiensk mad. Desuden har pladsen et pizzeria, hvor I kan smage på de ægte Italienske pizzaer. Pladsen har også en dejlig bar til en kølende forfriskning i sommervarmen.