Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Romagna Village

Alt det får I:
Underholdning, spil og sport på stranden
100 meter fra skøn sandstrand
Lækkert poolområde
Gå-afstand til Riccione by
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Separat børnepool
Restaurant
Take away
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Separat børnepool
Restaurant
Take away

Glamping med mange muligheder

Camping Romagna Village ligger skønt, kun 100 meter fra sandstrand med liggestole og aktiviteter. På pladsen er der lækkert poolanlæg med undervandsstole, boblebad, vandkaskader og springvand. Denne plads ligger i gå-afstand til byen med hyggelige restauranter og barer og oser af afslapning og sjov. Prøv en ferie på glamping - børnene glemmer det aldrig! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Strand legeplads
Swimmingpool
Udendørs pool
Separat børnepool
Jacuzzi / Whirlpool
Solsenge ved poolen
Underholdning
Underholdning (aften)
Børne-disco
Underholdning (dag)
Antal stjerner
3 stjerner
Generelt
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner

Vi kender Camping Romagna Village

Pool og sandstrand

Pool og sandstrand

Swimmingpoolen på campingpladsen har seks undervands solstole, fire boblebad, vandkaskader og springvand. Det er det perfekte sted at både slappe af og have en plaskende god tid. Der er liggestole  omkring pool området, så du kan nyde solen og samtidig holde øje med børnene.

Der er ca. 100 meter ned til den skønne sandstrand, hvor der kan lejes liggestole. Fra Camping Romagna Village er der en sikker sti, der fører ned til havet. Faktisk er der adgang til 3 forskellige strande, hvor hunde har adgang på 2 af strandene. Der er naturligvis beachvolley, fitness og mange andre aktiviteter på stranden. I vælger selv om dagen ved stranden skal være dasende eller aktiv!

Restaurant, bar og indkøb

Restaurant, bar og indkøb

Pladsens restaurant og bar, Dolcevita, ligger med smuk udsigt over havet. Her kan nydes lokale retter. Feriens højdepunkter er ofte middagen og her er noget for alle sanser. Restauranten har åbent hele dagen og serverer alt fra morgenmad, aperitif, frokost og middag. 

På Romagna Family Camping Village er alt lige ved hånden, du kan endda shoppe.

Kan du lide friskbagt brød eller kager? I bageriet i vores supermarked kan du vælge mellem en bred vifte af lækre traditionelle fødevarer. Er du nysgerrig efter at prøve nogle fristende lokale delikatesser? Du finder helt sikkert, hvad du leder efter.  Romagna Family Camping Village-supermarkedet henvender sig dog også til gæster med særlige krav og lagerfører produkter til babyer og småbørn, glutenfri mad, typiske udenlandske fødevarer og alt hvad du behøver for at få dit kæledyr til at føle sig hjemme. Der er også en tobaksdisk og en basar, hvor du kan finde gaveartikler, campingmaterialer og alt det udstyr, du har brug for til dine feriedage på stranden.

Udforsk området nær camping Romagna Village

Udforsk området nær camping Romagna Village

Campingpladsens omgivelser er rig på aktiviteter, som I kan udforske. Det livlige feriested Rimini blander ubesværet historie og modernitet. Tilbring en dag her med at besøge Augustusbuen, Tiberius-broen og huse i Borgo San Giuliano, før du udforsker de hyggelige barer og restauranter langs strandpromenaden.

Den lille indkapslede region San Marino ligger ind i landet fra campingpladsen og er en oplevelse værd, delvis på grund af dens naturskønne slotte og fantastiske udsigter fra Titano-bjerget.

For børn er der adskillige attraktioner i lokalområdet. For en hårrejsende dag med rutsjebaner, skal I tage til Mirabilandia Theme Park. Områdets bedste vandland er Aquafan, som har et fantastisk udvalg af spændende vandrutsjebaner, lagunepools og bølgepools. En sjov, men lærerig tur til Cattolica Aquarium er også en god dagstur at tage på.

De smukke landskaber i Monte San Bartolo National Park tiltrækker vandrere og cyklister, der elsker at forblive langs naturskønne stier, der grænser op til den maleriske kystlinje.