Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Rosapineta Camping Village

Alt det får I:
Poolområde med vandrutsjebane
To hyggelige barer på campingpladsen
Få meter til stranden
Eksklusiv vinforretning på campingpladsen
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
,
Vandrutsjebane
Udendørs pool
,
Mini klub
Underholdning (aften)
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
,
Vandrutsjebane
Udendørs pool
,
Mini klub
Underholdning (aften)

Camping i Norditalien

I det nordøstlige Italien, kun et stenkast fra det blå Adriaterhav og en fantastisk sandstrand ligger den 3 - stjernede Camping Rosapineta Nord. Her bor I i lækre bungalows eller mobile homes, der er ideelt indrettede til at skabe de perfekte rammer for jeres familieferie. Her kan I bruge dagene ved det kæmpestore og lækre poolområde, slappe af ved stranden eller udforske det naturskønne område, som omgiver Camping Rosapineta Nord. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Sand, direkte
Swimmingpool
Rutsjebane (børn)
May - September
May - September
Sand
Gratis
Velegnet til
Underholdning
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Højsæson, June - September
Andre faciliteter
Normalt ved boligen (gratis)
Butikker
Medium udvalg
Ferie tema
Generelt
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Gas og el
Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde
Omgivelser
Venice Marco Polo, 75 km
1.2 km
Pladsstørrelse
Restauranter / barer
Maks. 1 kilometer, 700 m
Sanitetsforhold
Toiletter, Brusere
Mod betaling
mod betaling
Sportsfaciliteter
Mod betaling
Mod betaling
mod betaling
Tæt på pladsen
Mod betaling
Mod betaling
Mod betaling
Til børnene
Mod betaling
Mod betaling
Vandsport
Betales på pladsen
Wellness faciliteter
Betales på pladsen

Velkommen til Camping Rosapineta Nord

Poolområde og lige ved stranden

Poolområde og lige ved stranden

Pladsen har et fantastisk poolområde bestående af en swimmingpool samt en børnepool med vandrutsjebane. Fra området har I den smukkeste udsigt over Adriaterhavet, hvor vandet er fuldstændig blåt, så langt øjet rækker. Det er en udsigt, man ikke sådan lige bliver træt af!

Trænger I til at mærke saltvandet på huden, er det bare at rejse sig fra de solsenge, som står til fri afbenyttelse omkring poolen, og gå de få meter ned til stranden. Nemmere bliver det altså ikke! Her kan I med garanti få mange timer til at gå med vandplaskeri, leg i sandet eller bare ren afslapning med en god bog. Restaurant, takeaway og to barer

Restaurant, takeaway og to barer

Når sulten skal stilles, kan I spise på pladsens lækre og enormt hyggelige restaurant. Her serveres klassisk italiensk mad, når det er allerbedst! Bestil for eksempel en lækker portion paella, eller gå all-in på italiensk og spis jer mæt i forrygende pizza. Vil I hellere spise hjemme i jeres bolig, så kan I også bestille takeaway på restauranten.

Når tørsten skal slukkes, eller klokken har slået istid, så kan I besøge pladsens to hyggelige barer .


Indkøb lige ved hånden

Indkøb lige ved hånden

Til pladsen hører et fint, lille supermarked, hvor I kan forsyne jer med alt, hvad I har brug for. Hvert mobile home og bungalow er udstyret med gode køkkener, hvor I så let som ingenting kan kreere lækre måltider, måske inspireret af den italienske madkunst, hvem ved? I supermarkedet kan I i hvert fald få alt, hvad I skal bruge for at fylde køleskabet op. Her kan I nemlig få alt fra mælk til friskbagt brød og frisk frugt og grønt. 

Stedet har også en eksklusiv vinforretning, hvor I kan købe noget af den allerbedste vin fra området, som kan nydes på de lune aftener under den stjerneklare himmel og i godt selskab.
Om området

Om området

Ikke langt fra pladsen ligger den hyggelige by, Rosalina Mare. Her kan I sagtens tage ind og spise på én af de mange lækre restauranter eller slentre i gågaden. Der er også ugentlige markeder, hvor lokale, sælger forskellige varer. Har I mod på en heldagstur, så ligger fantastiske Venedig ikke langt fra pladsen. Her kan I besøge Markuspladsen, gå på opdagelse i de bittesmå gader eller tage en tur i de berømte gondoler. Her kan I virkelig få oplevelser, som I sent vil glemme! Og så har I jo rig mulighed for at få nogle rigtig fine souvenirs med hjem.