Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Rupit

Alt det får I:
Udforsk det skønne område
Rolig campingplads
Familievenlig restaurant
Lille pool med børnebassin
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)

Familievenlig og naturskøn campingplads

Midt i naturen kan I holde campingferie på Camping Rupit i Spanien. Det er en lille campingplads, så der er utrolig familievenligt i en afslappende atmosfære, hvor der også er plads til sjov og leg. Området indbyder til at udforske naturen med skønne bjerge. Derudover skal I lægge vejen forbi Sau Reservoir med tårnet midt i søen, se vandfaldet Cantonigròs eller stenene Las Rocas Encantadas i skoven. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Udendørs pool
July - August
Antal stjerner
3 stjerner
Generelt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sportsfaciliteter
Bueskydning
Hiking

Velkommen til Camping Rupit

Poolområde på Camping Rupit

Poolområde på Camping Rupit

Selvom campingpladsen er lille, er den utrolig hyggelig og selvfølgelig rolig. Derudover rummer Camping Rupit et poolområde med en enkel pool og et separat soppebassin til børnene. I poolområdet kan I nyde sydens sol fra en liggestol, mens børnene plasker rundt i vandet.

Faciliteter og aktiviteter

Faciliteter og aktiviteter

Campingpladsen tilbyder en legeplads til familien mindste medlemmer, mens de helt sikkert også vil få en masse sjov i miniklubben, der arrangere god underholdning i løbet af dagen. I kan benytte campingpladsens grillfaciliteter, tage takeaway med fra restauranten eller spise i restauranten med børnemenu. Ved restauranten er der også en lille butik med enkelte fornødenheder.   

Oplevelser i området

Oplevelser i området

Området omkring campingpladsen er bjergrigt, hvorfor det er oplagt at binde skoene og tage på ture ud i naturen. Hvis I elsker at cykle, kan I også komme omkring på nogle af de mange cykelspor. Campingpladsen er opkaldt efter byen Rupit, som ligger i umiddelbar nærhed. Nyd også Sau Reservoir med tårnet midt i søen, se vandfaldet Cantonigròs eller stenene Las Rocas Encantadas i skoven.