Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Saint Grégoire

Alt det får I:
Oplevelser i Normandiet
Pool og liggestole
En masse faciliteter
Aktiviteter for hele familien
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Gas og el
Bordtennis
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Gas og el
Bordtennis
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig

Camping Saint Grégoire – afslapning og ro i Normandiet

Mellem regionerne Bretagne og Normandiet i Frankrig ligger Camping Saint Grégoire. Campingpladsen er perfekt for jer, der gerne vil have en ferie fuld af afslapning i rolige omgivelser, da den er udstyret med opvarmet pool og solsenge, som er med til at danne rammerne for ren afslapning. Men skulle I få lyst til at være aktive og opleve Normandiet, er der strand, havnebyer, alligatorzoo og fiskemuligheder er lige i nærheden af campingpladsen. I havnebyer som Cancale og øer som Mont-Saint-Michel kan I smage på lokale specialiteter og få indblik i regionens historie. Normandiet er bl.a. kendt for ost, bagværk og østers og de smukke katedraler og slotte, som giver et indblik i regionens rige og spændende historie. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 5,1 - 20 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Bageri
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Ekstratelt (lille)
Tilladt
Grill tilladt
Gas og el
Sprog som tales
Engelsk, Fransk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste supermarked
9 km
Tætteste by
10 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Isbod
Sanitetsforhold
Strygejern
Gratis
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Petanque
Til børnene
Brætspil

Velkommen til Camping Saint Grégoire

Slap af ved poolen

Slap af ved poolen

Camping Saint Grégoire giver jer rig mulighed for at nyde solen og rigtigt slappe af. I finder nemlig opvarmet pool og solsenge på campingpladsen. Har I lyst til mere end en svømmetur i poolen, måske spænding i form af vandaktiviteter, skal I kun køre 35 kilometer, for at finde en smuk sandstrand.

Hyg jer med sjov leg

Hyg jer med sjov leg

Campingpladsen er familievenlig, og I finder forskellige aktiviteter, I kan lave sammen, når I ikke svømmer i eller slapper af ved poolen. Der er fx både bordtennisborde og pétanquebaner, ligesom der er legeområder, som er meget velegnede til børn mellem 1-8 år.

Restaurant og indkøb

Restaurant og indkøb

Bliver I sultne, kan I besøge bageriet på selve campingpladsen, hvis I har brug for et hurtigt måltid. I kan også tage på restaurant, som kun ligger omkring 9 kilometer fra campingpladsen. Supermarkedet ligger også kun 9 kilometer fra campingpladsen. I får altså rig mulighed for at smage på autentisk, fransk mad, når I bor på Camping Saint Grégoire.  

Køb også ind af lokale grøntsager og kød, og grill lækkerierne på campingpladsens grillområde.  

Campingpladsen gør det desuden også let for jer at holde jeres tøj rent og tørt. I finder nemlig både vaskemaskiner, tørretumblere og vaskemidler på campingpladsen, så I kan få rent tøj på ferien.

Spis lækre østers, og oplev Normandiets historie og natur

Spis lækre østers, og oplev Normandiets historie og natur

Lækre smagsoplevelser, smukke naturoplevelser og spændende attraktioner er alt sammen tæt på Camping Saint Grégoire. Samtlige havnebyer i området og i Normandiet generelt byder på autentiske, lokale specialiteter. Tag fx på udflugt til havnebyer som Saint Malo og Cancale, nyd friske østers, og se fantastiske bygninger, som fortæller jer om byernes fortid. Besøg tidevandsøen Mont-Saint-Michel, hvis I ikke kan få nok af historie og imponerende bygninger. I kan også se historiske monumenter, kirker og templer i kommunen Pontorson kun 10 kilometer fra campingpladsen.  

Vil I gerne have naturoplevelser, kan I se klinter og sandstrande i kystområdet omkring Camping Saint Grégoire. Kun 15 kilometer fra campingpladsen ligger Mont-Saint-Michel-bugten, hvor I kan fiske. I området omkring bugten ligger zoo Alligator Bay, hvor I kan tage ud og se på dyr.