Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping San Benedetto

Alt det får I:
Poolområde inkl. børnepool
Sportsaktiviteter og underholdning
Indkøbs - og spisemuligheder
Direkte adgang til strand
Top Faciliteter
Strandtype
Småsten, direkte
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Gas og el
Fodbold
Græs
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Top Faciliteter
Strandtype
Småsten, direkte
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Gas og el
Fodbold
Græs
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)

Lille campingplads med masser af hygge!

Camping San Benedetto er en lille, hyggelig campingplads beliggende i den sydlige ende af Gardasøen i Italien kun omkring 2 km fra den hyggelige by Peschiera del Garda. Campingpladsen er ideel til børnefamilien med et dejligt poolområde, direkte adgang til søen og et væld af oplevelser lige i nærheden. Nyd den storslåede natur ved Gardasøen, besøg charmerende byer eller tag på dagsudflugter til de nærliggende forlystelsesparker – Ved Camping San Benedetto er I sikre på en skøn familieferie med noget for enhver. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Småsten, direkte
Swimmingpool
Solbadningsområde
Græs
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Generelt
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas og el
Sprog som tales
Engelsk, Italiensk
Pladsens terræn
Flad
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Børne-disco
Højsæson
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Cykler (børn), Børnesæde, Cykler (voksen)
Fodbold
Græs
Bordtennis
Mod betaling

Boliger - Camping San Benedetto

Velkommen til Camping San Benedetto

Skønne bademuligheder

Skønne bademuligheder

Camping San Benedetto ligger direkte ned til egen privat strand ved Gardasøens bred. Her kan I, store som små, nyde en dejlig dag med en blændende udsigt over søens smukke bjerge. På promenaden ved søen finder I en fantastisk restaurant, hvor der dog skal bestilles bord, de fleste aftener for at få pladsen. På Camping San Benedetto finder I desuden to dejlige pools, hvor I kan tage en skøn dukkert i sommervarmen. Den dejlig børnepool betyder, at også de små i familien kan have det sjovt og trygt i vandet. Liggestolene omkring poolområdet koster penge at benytte. 

Pladsens mange aktiviteter

Pladsens mange aktiviteter

I højsæsonen tilbyder campingpladsen et væld af aktiviteter for alle i familien. Deltag i udfordrende sportsturneringer eller vær tilskuer til underholdende shows og musicals, som bliver vist imens den italienske sommersol går på hæld. Desuden kan børnene deltage i campingpladsens børneklub med mange sjove aktiviteter, hvor de er sikre på mange sjove oplevelser sammen med alle de andre børn. Måske finder de også legekammerater, som de kan dele deres ferie med.

Sportsaktiviteter til alle

Sportsaktiviteter til alle

Hvis I ønsker at få pulsen op under Jeres dejlige ferie ved Gardasøens er Camping San Benedetto ideel. Her kan I deltage i forskellige sportsturneringer samt aquagym, eller leje kanoer, cykler og paddleboards (90 min. ca. 15 EUR). Desuden er området omkring Gardasøen fantastisk, hvis I ønsker en aktiv ferie, da der her er et utal af muligheder for vandring, cykling på mountainbikes og windsurfing på søen. 

Indkøbs- og spisemuligheder

Indkøbs- og spisemuligheder

På campingpladsen finder I to restauranter, hvor I kan nyde jeres frokost og aftensmad. Desuden tilbyder de hver morgen en skøn morgenbuffet, så smagsløgene kan forkæles lige fra morgenstunden.  Campingpladsen har dets eget lille minimarked, og ellers finder I et større supermarked cirka 700 meter derfra, hvor I finder lige, hvad I skulle stå og mangle på jeres campingferie. 

Oplevelser lige om hjørnet

Oplevelser lige om hjørnet

Ikke mere end 5 kilometer fra San Benedetto ligger den store forlystelsespark Gardaland. Her kan I få vind i håret og sus i maven, hvorfor parken er perfekt til en sjov dagsudflugt for hele familien. Canevaworld ligger heller ikke langt derfra.  Efter en lille tur på blot 2 kilometer fra campingpladsen befinder I jer i bymidten af den lille charmerende by Peschiera del Garda, hvor I kan besøge den smukke kirke Santuario della Madonna del Frassino. Desuden ligger den historiske by Sirmione ikke langt derfra, hvor byens velkendte termiske bade giver mulighed for luksuriøs selvforkælelse. Desuden er byen kendt for sin spektakulære borg Rocca Scagliera, der er omkranset af voldgrave og vand.