Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

San Servolo Resort

Alt det får I:
Smukke naturoplevelser
Unik campingplads
Kulturelle storbyer
Nyd luksus og wellness
Top faciliteter
Strandtype
Småsten, 8 km
Udendørs pool
Opvarmet
Legeplads
Restaurant
Take away
Indendørs pool
ferskvand
Top faciliteter
Strandtype
Småsten, 8 km
Udendørs pool
Opvarmet
Legeplads
Restaurant
Take away
Indendørs pool
ferskvand

Campingplads med lidt ud over det sædvanlige

Er I til sol, sommer og smuk natur? Så skal I overveje at tage ned til camping San Servolo Resort i det skønne Istrien i Kroatien. I dette fantastiske område er der mulighed for masser af kultur- og naturoplevelser for hele familien, og hos camping San Servolo Resort kan I komme ned i gear i campingpladsens wellnessområde. Der er derfor gode muligheder for at få både en aktiv og afslappende campingferie i Kroatien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 5,1 - 20 km
8 km
Strandtype
Småsten, 8 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Indendørs pool
ferskvand, Opvarmet
Solsenge ved poolen
Andre faciliteter
Havn
17 km
Information
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
5 stjerner
Butikker
Souvenirs
Vinhandel
Generelt
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste hospital
15 km
Nærmeste supermarked
2 km
Tætteste by
3 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Antal: 24
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Brusere
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Strygejern
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Mountain bikes, mod betaling
Fitness
Til børnene
Legeplads
Wellness faciliteter
Jacuzzi
Massage
Betales på pladsen
Sauna

Bestil Campingferie til San Servolo Resort i Kroatien

Luksuscamping i smukke omgivelser

Luksuscamping i smukke omgivelser

En campingferie til San Servolo Resort er en skøn ferieform for feinschmeckerne, som ønsker at opleve det bedste i gourmetmad, wellness og kultur. Omgivet af dejlig natur og tæt på lækre badestrande kan I være sikre på, at I kan få alt det, som I forlanger af en campingferie med alt fra god tid til afslapning til store oplevelser både på campingpladsen og ved området Istrien i Kroatien.

Unikke spaoplevelser og gourmetmad

Unikke spaoplevelser og gourmetmad

Camping San Servolo Resort er en unik campingplads med mange muligheder for wellness og gourmetmad. Før i tiden var det et ølbryggeri, og det betyder, at campingpladsen har kombineret deres wellness med øloplevelser. I kan bl.a. prøve deres ølspa, hvor I tager et spabad i øl – dette skulle angiveligt være godt for både huden og håret. Den oplevelse skal I i hvert fald ikke gå glip af! Er I til det mere klassiske wellness, har San Servolo Resort også swimmingpools, sauna og massage.

Når I efter en lang dag med wellness – og måske endda vandreture i områdets smukke natur – har brug for et godt måltid, er det heldigt, at San Servolo Resort har en gourmetrestaurant med et bredt udvalg i lokal mad. Der er et steakhouse, hvor I kan prøve Istriens lokale kød, eller I kan få en gourmetpizza fra deres pizzeria. Når I skal have slukket tørsten, kan I gøre det i specialøl fra San Servolos helt eget bryggeri.

Smuk natur og lækre sandstrande

Smuk natur og lækre sandstrande

For de fleste danskere er Kroatien kendt som et land med dejligt vejr, smuk natur og lækre sandstrande. I regionen Istrien i Kroatien kan I også få alt dette – og mere til. Der er adskillige oplevelser for alle aldersgrupper i denne region. F.eks. kan det anbefales at tage en tur til byen Pula, hvor der er flere gamle bygningsværker fra helt tilbage til antikken. Et meget berømt bygningsværk i Pula fra antikken er deres imponerende amfiteater, som I skal se, hvis I er taget på tur til Istrien. Pula er også en kulturel by, som er fyldt med hyggelige gader og gode restauranter og cafeer, som I også kan besøge.

Hvis I vil opleve naturen, kan I også dette i Istrien. En tur til regionens nationalpark, Brijuni Islands, kan anbefales, da I her kan tage på smukke vandreture i den imponerende natur. Er I mere til grotter, kan I også se flere af disse i Istrien. Kort fortalt er der mange muligheder for, at I kan få jeres behov for naturoplevelser tilfredsstillet.