Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Sandaya La Grande Côte

Alt det får I:
Oplevelser på vandet
Pool og stranden i baghaven
Diverse sportsaktiviteter
Restaurant, bar og pizzaria
Top faciliteter
Strandtype
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads

Ferie ved kysten på 4-stjernede Camping Sandaya La Grande Côte

Frister sydens sol? Så bør I ikke tøve et sekund med at tage på campingferie på Camping Sandaya La Grande Côte i Vendée, der ligger i Frankrig. Her får I nemlig mulighed for at holde ferie lige ved vandkanten af La Barre-de-Monts. Campingpladsen har fået intet færre end fire stjerner og er omgivet af smukke landskaber, der kan få jeres feriedrømme til at gå i opfyldelse. Vendée er et fransk departement, der er placeret i regionen Pays de la Loire i det nordlige Frankrig. Her er trygt og godt og stedet er og især velegnet til børnefamilier, der gerne vil være nær vand og strand. Vendée er særligt kendt for sin lange kystlinje ud til Atlanterhavet. Generelt tilbyder området utrolig milde strande, der næsten gør det svært at lave andet end at dase ved vandkanten. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Junior klub
Højsæson
Teenage klub
Højsæson
Andre faciliteter
Sikkerhedsboks
mod betaling
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Fælles grill område
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
1.4 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Strygejern
Gratis
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Bueskydning
Cykeludlejning
Fiskeri
Tæt på pladsen, 100 m
Fitness
Multisportsbane
Basketball, Fodbold, Volleyball
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg

Velkommen til Camping Sandaya La Grande Côte

Livet i vandkanten

Livet i vandkanten

I kan godt forberede jer på en ferie i vandkanten, når I besøger Camping Sandaya La Grande Côte i Vendée. Foruden Fromentine-stranden med gode bølger og utallige surfbrætter, kan I også tage en svømmetur i den opvarmede pool i campingpladsens vandland. Når Solen er på sit højeste, er der rig mulighed for at tage et dyp i den opvarmede pool, der har et tilhørende soppebassin til de små, som ligger op ad den store pool.

Det franske køkken

Det franske køkken

Når sulten melder sig, er der også mulighed for at besøge baren, snackbaren, pizzeriaet samt bestille forskellige takeaway-retter på restauranten. Foretrækker I at lave maden selv, står der grille til rådighed i grillområdet, så I kan lave alle de retter, I har lyst til. Derudover er der selvfølgelig også mulighed for at gå ud at spise og nyde godt af det franske køkken.

Vendée er især kendt for sin vinfremstilling, så I kan næsten ikke at undgå at skulle smage på den lokale vin før eller siden. Derudover er en omgang Moules-frites også en velkendt nationalret, hvis det kunne lyde fristende.

Indkøbs- og shoppingmuligheder

Indkøbs- og shoppingmuligheder

Når der skal shoppes og handles ind, er der blandt andet et bageri på Camping Sandaya La Grande Côte, der tilbyder skønt fransk bagværk og pasta. Derudover er der en række lokale supermarkeder og indkøbscentre i Vendée, hvad end I mangler dagligvarer eller bare har lyst til at shoppe franske souvenirs med hjem.

Aktiviteter og underholdning på campingpladsen

Aktiviteter og underholdning på campingpladsen

Der findes en hel del aktiviteter og underholdning for både store og små på Camping Sandaya La Grande Côte. Her finder I alt lige fra fitness til bueskydning, petanque eller sjove sportsturneringer med hele familien. Til de små er der gratis børneklubber, hvor de blandt andet kan lege på den fantastiske udendørs legeplads eller fordybe sig med kreative sysler.

Dette finder I i området

Dette finder I i området

Vendée er et oplagt sted at tage hen, hvis I er vilde med udendørslivet. Her er der nemlig mulighed for at få en masse frisk luft på nordkysen, der blandt andet byder på kanosejlads, almindelig sejlads og windsurfing. Derudover kan I besøge Marais Poitevin, som er et fascinerende fuglereservat. I kan også vandre i den franske natur, se på tvekampe i den gamle skov eller blot blive på Camping Sandaya La Grande Côte og nyde livet og de mange sjove aktiviteter, som campingpladsen tilbyder.