Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Sant Miquel

Alt det får I:
Beliggende i naturskønt område
Gode faciliteter og indkøbsmuligheder
Poolområde med plads til masser sjov
Familievenlig campingplads
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 700 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 700 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul

Velkommen til Camping Sant Miquel

I landsbyen Sant Miquel Colera ligger Camping Sant Miquel som tilbyder et væld af faciliteter, med den største fokus på og i havet. Her kan både børn og voksne få en uforglemmelig ferie. Campingpladsen har sit eget dykkercenter, som udlejer alt nødvendigt udstyr og tilbyder diverse kurser samt hjælper med at finde de bedste steder at dykke. Det er ingen hemmelighed at nogle af Middelhavets bedste og smukkeste dykkersteder findes lige her. Er man mere til swimmingpoolens rolige vand, er her også et dejlig pool område som også tilbyder flere aktiviteter. Det kan være med fuldgang i den som zumba og vandgymnastik, eller det mere rolige yoga. Børnene komme ikke til at kede sig her, for i Miniklubben kan de øve sig i at lave mad, male, deltage i vandkampe og meget mere, eller måske tage et kursus i snorkling, selvfølgelig kun for børn. Selvom her er mange aktiviteter, er her en rolig atmosfære, med mulighed for også at slappe af og nyde naturen. Der er mange hyggelige vandreruter i området og som noget ganske særligt arrangeres der vinsmagning i Coleras vinkældre. Efter en begivenhedsrig dag er det rart at kunne slappe af i den lille restaurant, i pizzeriaet eller bare få sig en kølig drink i baren, mens mørket sænker sig til cikadernes sang. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 700 m
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Separat børnepool
Baby pool
Spray park
Jacuzzi / Whirlpool
Solsenge ved poolen
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Generelt
Grill tilladt
Kul
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Restauranter / barer
Snackbar
Restaurant
Bar
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Bageri
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Organiserede udflugter
Underholdning (dag)
Højsæson
Junior klub
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Volleyball
Hiking
Cykeludlejning
Aquarobics
Ridning
Tæt på pladsen
Yoga
Zumba

Camping Sant Miquel i Spanien

Camping Sant Miquel – Costa Brava

Camping Sant Miquel – Costa Brava

I en lille, hyggelig landsby på den nordøstlige spanske kyst ligger den familievenlige campingplads Camping Sant Miquel. Her står der afslapning og fantastiske oplevelser på den nærliggende strand på programmet. Kom helt tæt på naturen, og oplev den ægte og autentiske spanske stemning.

Pool og strand

Pool og strand

Campingpladsen byder på et dejligt poolområde bestående af en børne- og familiepool. Her er der plads til vandplaskeri og afslapning på solstolene. I har desuden den helt unikke mulighed for at tage dykkercertifikat i poolen. Med sådan et i hus har I virkelig store oplevelser i vente, når I hopper i det azurblå hav, som blot ligger 1 kilometer væk fra pladsen.

Restaurant og bar

Restaurant og bar

Campingpladsens restaurants serverer delikate retter lavet af lokale, friske råvarer – og så akkompagneres den lækre mad endda af live-musik i højsæsonen. Her får I altså både smagen og lyden af Spanien!

Indkøb lige ved hånden

Indkøb lige ved hånden

På campingplads finder I desuden et lille supermarked, hvor I kan få alt, hvad I står og mangler på campingferien, heriblandt frisk frugt og grøntsager. I kan desuden forsyne jer med friskbagt brød fra pladsens bager.

Kort om området

Kort om området

Når I holder ferie på Camping Sant Miquel, har I rig mulighed for at komme helt tæt på naturen. Området byder på masser stier, hvor man kan gå både korte og lange vandreture. Man kan også leje havkajakker eller paddleboards og nyde naturen fra vandsiden på det åbne hav. Under havoverfladen venter en hel verden af farverige fisk og planter. Så på med snorklen og sæt kursen mod Costa Brava.