Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriepark Landal Seawest

Alt det får I:
Kun 2,5 km fra Dyrehaven Engholm
Tropisk badeland
Tæt på stranden
Legeland og klatrevæg
Top faciliteter
Afstand til
Strand, 5 km
Tætteste by
26.7 km
Top faciliteter
Afstand til
Strand, 5 km
Tætteste by
26.7 km

En aktivitetsfyldt ferie hos Feriepark Landal Seawest

Hvis I vælger Feriepark Landal Seawest som jeres næste ferie destination, så er I garanteret at hele familien vil være underholdt. Her finder I noget for alle! Alt mellem timevis i det tropiske badeland til familie dyster i sportshallen til afslappende gåture i strandens vandkant. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Tætteste by
26.7 km
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Swimmingpool
Separat børnepool
Med legeredskaber, Opvarmet, indendørs
Vandrutsjebane
Bølgebad
Indendørs pool
Jacuzzi / Whirlpool
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Sportsfaciliteter
Badminton
Basketball
Billard / pool
Bordtennis
Bowling
Cykeludlejning
Cykler (børn), Mountain bikes, Bycykler
Fitness
Fodbold
Golfbane
10 km
Klatrevæg
Minigolf
Sportsturneringer
Underholdning
Mini klub
Underholdning (dag)
Butikker
Supermarked
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Teenagere (12+ år)
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Brød Service
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde
Antal stjerner
5 stjerner
Til børnene
Indendørs legeplads
Spillehal
Trampoliner / hoppeborg
Vandsport
Afstand til
Strand, 5 km

Praktisk information

Venligst bemærk på grund af renovering af den tropiske pool, varme- og ventilations system vil restauranten og alle andre indendørs faciliteter være lukket i perioden 04-12-2023 - 22-12-2023.

Velkommen til Feriepark Landal Seawest

Badeland og vandrutjsebaner

Badeland og vandrutjsebaner

Hos Landal Seawest kan hele familien nyde timevis af vandsjov i det subtropiske badeland, som inkluderer 2 vilde rutsjebaner som begge er mere 100m lange, svøm mod strømmen i bølgebassinet, leg med vandkanonerne eller slap af i spabadet. I vandlandet kan voksne samt børn tilbringe hele dagen.

Sport, spil og aktiviteter for de små gæster

Sport, spil og aktiviteter for de små gæster

Hos Landal Seawest har I masser af muligheder for at være aktive sammen ved at dyste mod hinanden i et spil badminton eller bordtennis i sportshallen eller få sved på panden i motionscentret. Prøv kræfter med klatrevæggen og se hvem der er den største abekat og kan klatre højst op. Der er mange hyggelige og sjove aktiviteter I kan prøve hos Landal Seawest. De mindre gæster kommer til at elske det indendørs legeland med rutsjebane og junglegym som er oplagt til tagfat og andre lege. Minigolf er altid et sikkert hit hos både børn og voksne og banen I finder her er flot og fuld af udfordringer, så tiden flyver af sted, når I kæmper om sejren. Endeligt kan I også spille et spil bowling på en af de 8 bowlingbaner.

Spisesteder og indkøbsmuligheder

Spisesteder og indkøbsmuligheder

Brasseriet finder I på Landal Seawests eget område og er hyggeligt og uformelt indrettet og har fokus på lækker mad med gode råvarer. Her finder I en á la carte menu samt en børnemenu, så I kan nyde traditionelle danske retter samt pizza og andre lækre kendinger. Hvis I foretrækker at spise I jeres egen bolig har I både mulighed for at handle ind i feriestedets egen parkshop, hvor I kan finde de mest essentielle varer og snacks. Herudover har I også mulighed for at benytte Landal Seawests brødservicé, så I har frisk morgenbrød hver morgen.

Attraktioner omliggende Landal Seawest

Attraktioner omliggende Landal Seawest

Landal Seawest ligger på Jyllands vestkyst ved Nørre Nebel og er omringet af smuk og uberørt natur. Her kan I finde mange oplevelser og seværdigheder som er en udflugt værd. Heriblandt finder I kun 2,5 km væk dyrehaven Engholm, hvor både store og små har mulighed for at klappe og fodre dyrene. Hvis I er til større dyr er Blåvand Zoo (38 km væk) også en valgmulighed hvor der venter jer over 400 dyr! Sidst, men bestemt ikke mindst er der et hit som vil få hele familien til at juble, nemlig Legoland! Her finder I en verden bygget af legoklodser, sjove forlystelser samt skøn mad og drikke, kun 65 km fra Landal Seawest.