Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Selce

Top Faciliteter
Grill tilladt
Gas og el
WiFi
hele pladsen (gratis)

Camping Selce i Kroatien

Camping Selce ligger direkte ned til dejligt, krystalklart badevand på Adriaterhavskysten i det kroatiske område, Kvarner. Med aktiviteter til både store og små samt den samlede familie, kan I glæde jer til en underholdende og afslappende ferie. Her er minigolf, fun park og dykkerkurser, og selvfølgelig indbyder stedet til skønne dage ved stranden, som I har direkte adgang til fra campingpladsen. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Solsenge på stranden
mod betaling
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Boule
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Restauranter / barer
Pizzaria
1 km
Restaurant
1 km
Bar
Snackbar
Pladsstørrelse
Stor plads
Wellness faciliteter
Massage
Betales på pladsen
Generelt
WiFi
hele pladsen (gratis)
Grill tilladt
Gas og el
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Andre faciliteter
Hæveautomat
Information
Butikker
Minimarked
Omgivelser
Nærmeste busstation
3 km
Nærmeste hospital
3 km
Nærmeste marked
1 km
Nærmeste supermarked
1 km
Vandsport
Dykning
Dykkerskole

Boliger - Camping Selce

Læs mere om Camping Selce

Camping ved kysten

Camping ved kysten

Camping Selce ligger lidt uden for byen Selce og fire kilometer syd for den større by Crikvencia i Kvarner på Kroatiens Adriaterhavskyst. Kysten er kendt for sit krystalklare og himmelblå badevand, der indbyder til både afkølende svømmeture, sejlture og dykning. Dette får I direkte adgang til, da campingpladsen ligger helt ud til kysten og tilmed har pladser og boliger langs med stranden.

Aktiviteter på ferien

Aktiviteter på ferien

På Camping Selce er der tænkt på børnene med både minigolf, fun park samt internetområde inde på campingpladsen. Da pladsen ligger lige ved stranden, giver det også anledning til en masse vandsjov, hvor I blandt andet også finder mulighed for at tage et dykkerkursus lige ved campingstedet. En sjov og flot familieaktivitet, når familien med større børn tager på badeferie.

Marked, bageri og café

Marked, bageri og café

Camping Selce har et marked inde på campingpladsen, hvor I kan handle nogle småting. Herudover kan I nyde drikkelse i hjertet af campingpladsen, hvor der ligger en café. Helt ned til strandkanten ligger der både et bageri og en restaurant, så I kan nyde lokale retter i flotte omgivelser og hente morgenbrød på morgenturen til stranden. 

Oplevelser og omgivelser

Oplevelser og omgivelser

I har mulighed for at leje cykler, så I rigtig kan udforske området og komme nemt omkring. Her er flot natur med mange nationalparker, og så kan I komme på bådture med helt fantastiske syn. Der er selvfølgelig også gode muligheder for sightseeing, hvor I skal tage til den gamle bydel i Selce, der bliver kaldt Harmica.