Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

La Siesta Salou Resort & Camping

Alt det får I:
Gåafstand til strand
Uden- og indendørs pool
Dagstur til Barcelona
Planlagt underholdning
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Legeplads
Bordtennis
Tennis
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Legeplads
Bordtennis
Tennis

Skøn campingplads nær strand og hav

Det catalanske Salou er en meget populær badeby og har i årtier været kendt som et favoritrejsemål for mange campingferier. Hvis du kan lide underholdning og interaktion, skal du sætte kursen mod denne ideelt beliggende campingplads, hvorfra I nemt kan planlægge en dagstur til metropolen Barcelona. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Jacuzzi / Whirlpool
Underholdning
Mini klub
Børne-disco
Andre faciliteter
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Butikker
Bageri
Supermarked
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Omgivelser
Nærmeste togstation
1 km
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordtennis
Tennis
Til børnene
Legeplads
Spillehal

Velkommen til La Siesta Salou Resort & Camping

Svømme faciliteter på La Siesta Salou Resort & Camping

Svømme faciliteter på La Siesta Salou Resort & Camping

En smuk, delvist naturligt udformet udendørs pool med klipper og palmer finder I på denne campingplads i Salou. Stranden ved Costa Dorada ligger kun få minutters gang derfra. Her er jetski og dykning populære aktiviteter, men det er også muligt at slappe af på solsenge i vandkanten mens de yngre strandgæster bygger sandslotte. I nærheden lokker Aquapolis med endnu flere vandaktiviteter under den varme spanske sol.

Aktiviteter på La Siesta Salou Resort & Camping

Aktiviteter på La Siesta Salou Resort & Camping

Børn og voksne kommer ikke til at mangle underholdning på  La Siesta Salou Resort & Camping med deres omfattende animationsprogram morgen, middag og aften. Børn har også mulighed for at lege selv og møde andre børn på legepladsen. Organiser en fodboldkamp mod de andre feriegæster på multisportsområdet!

Restauranter og indkøb

Restauranter og indkøb

Ingen campingferie er fuldendt uden morgenmad med friskbagte brødvarer i jeres egen bolig. I kan tilkøbe brød på campingpladsen, så I slet ikke selv behøver at tænke på morgenmad. Til aftensmad kan I vælge mellem forskellige restauranter inden for en radius af 100 meter. Hvis I foretrækker at lave mad selv, så kan I smide nogle burgere og pølser på kulgrillen!

Omgivelserne på La Siesta Salou Resort & Camping

Omgivelserne på La Siesta Salou Resort & Camping

Byen Salou er et dejligt sted at shoppe og feste. Vil  have sus i maven, så kan I besøge forlystelsesparkerne: Dragon Khan og Shambhala, som tilbyder spektakulære attraktioner for både unge og gamle. I de nærliggende byer Cambrils og Tarragona kan I opleve den rige catalanske historie. Den helt store attraktion i nærheden af La Siesta Salou Resort & Camping er selvfølgelig Barcelona, hvor I finder kultur, lækre lokale restauranter samt Camp Nou Stadion. I kan både køre i bil til metropolen eller taget toget på omtrent en time.