Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Sivinos Camping Boutique

Alt det får I:
Masser oplevelser
Rolig campingplads
Smukke udsigter
Ved Gardasøen
Top faciliteter
Afstand til
Sø: Direkte adgang
Antal standpladser
Antal: 80
Tætteste by
2 km
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Grill tilladt
Kul
Top faciliteter
Afstand til
Sø: Direkte adgang
Antal standpladser
Antal: 80
Tætteste by
2 km
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Grill tilladt
Kul

Vi elsker Gardasøen!

Leder du efter en dejlig rolig campingplads tæt ved Gardasøen, så er Sivinos Camping Boutigue stedet for dig og din familie. Fra campingpladsen er der en smuk udsigt, og du kan nyde rolige stunder med din familie, hvor I kobler af fra hverdagens stres og jag. Stedet er oplagt som romantisk destination for par eller aktive mennesker, som kan lide at være udendørs, dyrke sport eller grille på deres ferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Antal standpladser
Antal: 80
Grill tilladt
Kul
ID armbånd/kort
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk, Italiensk, Spansk
Tætteste by
2 km
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Småsten
Andre faciliteter
Information
Parkering
Bilfrit sted (gratis central parkering)
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Pizzaria
Bar
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Vaskemaskiner
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Pladsstørrelse
Lille plads
Antal stjerner
3 stjerner
Ferie tema
Lille afslappende plads
Vandsport
Afstand til
Sø: Direkte adgang

Sivinos Camping Boutique for hele familien

Oplev Gardasøen

Oplev Gardasøen

Grundet beliggenheden så tæt ved Gardasøens bredder, er Sivinos Camping Boutigue ideel for vandsportsentusiaster. I kan krydse floden på en dagstur med båd og besøge andre byer i området såsom Desenzano, Riva del Garda og Malcesine. På campingpladsen kan I også leje jeres egen båd, hvis I vil udforske søen på egen hånd. Fordi vandet i Gardasøen er så rent, så er det også oplagt at prøve andre vandsportsaktiviteter af. Det kan være alt fra kitesurfing over dykning til vandski. 

Mad og drikke på Sivinos Camping Boutique

Mad og drikke på Sivinos Camping Boutique

I finder også en restaurant/pizzeria på stedet, hvor I kan forkæle familien med en lækker pizza serveret på god sydlandsk manér. Sidst men ikke mindst opfordrer både vejr og campinglivet i sig selv til at hygge udendørs med en grill sidst på dagen. På Sivinos Camping Boutigue finder I gode grillfaciliteter, så hvorfor ikke smække en lokal fisk, friske grøntsager eller brød fra bageren op på grillen. Der er ikke noget, der samler familien som en god grillaften. Ønsker I at købe ind, finder I et mini-marked på stedet, der har et fint udvalg af basisvarer. I kan også få frisk brød i det nærliggende bageri.

Strandbar med panoramaudsigt

Strandbar med panoramaudsigt

Ønsker I at nyde en lækker sandwich, snack eller et glas vin, så kan I besøge Beach Bar of Sivinos Camping Boutigue, som ligger gudesmukt med udsigt til Gardasøen. Her kan I købe forfriskninger i løbet af dagen, når I har brug for en pause fra vandpjaskeri, eller I kan nyde solnedgangen med en aperitif her.

Til de aktive

Til de aktive

Hvad mange måske ikke er klar over er, at Gardasøen også er oplagt til mountain biking. Er I cykelglade, kan Sivinos Camping Boutigue være en base, hvorfra I tager ture i nærområdet. Der er masser af karismatiske små landsbyer i området med en traditionsrig historie og smukke panoramaudsigter. Campingpladsen ligger på vestsiden af søen mod fem kilometer stand fra Manerba Rock naturpark til toppen af San Sivino. En perfekt lokation for at nyde den omkringliggende natur.

Slap af og nyd ferien

Slap af og nyd ferien

Hos Sivinos Camping Boutigue er det nemt at sænke skuldrene og slappe af med familien. Pladsen er omgivet af eksotisk vegetation, der hører syden til, såsom oliventræer og maritime grantræer. Temperaturen er høj, og der er masser af steder på campingpladsen, hvor man både kan nyde udsigten og sidde i skyggen. Sivinos Camping Boutigue er det perfekte åndehul for hele familien, som søger kvalitetstid sammen i lækkert klima og ved den smukke Gardasø. Her kan I nyde hinandens selskab, dyrke vandsport, udforske området eller bare slappe af med en grillaften.