Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Sonnenberg

Alt det får I:
Dagstur til Hamborg
Skønne cykelruter
Nær forskellige forlystelsesparker
Besøg byen Celle
Top faciliteter
Legeplads
Restaurant
Take away
Top faciliteter
Legeplads
Restaurant
Take away

Skøn campingplads med masser af plads!

Denne campingplads er oplagt til jer som gerne vil ud af byen og bare nyde at blive ét med naturen. Området er oplagt til gå- og cykelture og I kan endda gå indtil Müden by på 10 minutter. De store grønne områder på campingpladsen gør at det kun er fantasien der sætter grænser for hvad I kan lave! Læs mere
Læs mere
Luk
Omgivelser
Tætteste by
7 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Brød Service
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Camping Sonnenberg

Faciliteter og aktiviteter

Faciliteter og aktiviteter

Campingpladsen har fokus på naturen og en afslappet atmosfære, så der er ikke mange aktiviteter planlagt, men børn kan spille forskellige slags boldspil på de grønne områder eller lege på legepladsen. I finder også en hyggelige terrasse, hvor I kan nyde en drink eller snack, samt der i højsæsonen bliver arrangeret musikaftener. Derudover, finder I Wietze floden kun 100 meter fra campingpladsen, hvor I kan gå langs kanten og nyde det rislende vand.  

Udflugtsmål

Udflugtsmål

Fra denne campingplads har I mange byer at besøge! Heriblandt, kun 10 minutters kørsel væk finder I den hyggelige landsby Müden, og byen Celle ligger omkring 45 minutter væk i bil. Vil I gerne se storby og eventuelt også shoppe lidt, så besøg Hamborg på en dagstur, som ligger under halvanden times kørsel fra Camping Sonnenberg.