Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Sonnenplateau Gerhardhof

Alt det får I:
Naturpool
Enestående udsigt fra pladsen
God restaurant
Beliggende i naturskønt område
Top faciliteter
Strandtype
Legeplads
Fodbold
Restaurant
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Top faciliteter
Strandtype
Legeplads
Fodbold
Restaurant
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig

Velkommen til skøn ferie i Tyrol

Sonnenplateau Gerhardhof er et enestående feriested i Tyrol. Her er masser af natur og selve stedet kan taget pusten fra enhver. Den smukke pool er ikke kun skøn at bade i, men også en fryd for øjet. Nyd at slappe af i poolen med udsigt til de smukke bjerge i baggrunden eller lej en cykel og nyd naturen omkring feriestedet. Her er ro og idyl for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Swimmingpool
Solbadningsområde
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Fodbold
Ridning
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Restaurant
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
mod betaling
Ferie tema
Direkte til sø

Mere om feriestedet og omgivelserne

Naturlig pool eller badesø

Naturlig pool eller badesø

Den 800 m ² store naturlige pool er centrum for Gerhardhof-området. Alle vores gæster opfordres til simpelthen at nyde poolen - fra tidligt om morgenen før morgenmaden eller i aftenens glød. Vi tilsætter rent kildevand fra gårdens egen kilde og ved hjælp af et biofiltersystem kan kemiske tilsætningsstoffer undgås .

Det tager kun et par minutter i bil til badesøen Untermieming. Cykler I til søen tager det  20 minutter fra Gerhardhof, og hvis I vil, kan I også cykle rundt om søen, inden I køler jer ned i det forfriskende vand. Klatrebroer, dykkerbrætter, vandrutsjebaner og masser af sjov venter jer ved søen.

Restaurant og indkøb

Restaurant og indkøb

Mange krohistorier er blevet fortalt under de gamle kastanjer, og mange kortspil er blevet spillet her. Det kulinariske koncept, som Gerhardhof nu glæder sine gæster med, er helt nyt. Inspireret af områdets smag, dets råmaterialer og husets kulinariske tradition tilbyder vi et jordnært tyrolsk tavernekøkken og udsøgte kreative menuer; varierede morgenmadsideer, solide snacktallerkner og duftende kager baseret på Ediths gamle opskrifter på Gerhardhof-kaffe.

Ønsker I selv at lave mad er der lækre råvarer at købe på stedet! Regionale råvarer er meget vigtigt på Gerhardhof, og det er ikke underligt. På og omkring det solrige Wildermieming-plateau dyrkes, høstes og raffineres traditionelle topkvalitets regionale fødevarer på traditionel vis. I kan købe sæsonbetonet frugt og grøntsager, frisk brød, honning, bacon, syltetøj, mejeriprodukter, urtete, krydderier, hjemmelavede konserves og slik i butikken året rundt. Vi får også mange drinks fra små producenter i regionen - frisk mælk, naturlig juice, limonader, snaps og den forfriskende Zillertal-øl fra Zell am Ziller.

Hiking

Hiking

Det solrige plateau Wildermieming er det perfekte udgangspunkt for afslappede familieture, varierede langdistance-vandrestier og udfordrende bjergture på vores lokale bjerge, Karkopf eller Hohe Munde.  Ruterne til Strassberg, Lehnberg og Marienberg, Alplhütte, Simmering og Stöttlalm er rime afslappet - de er velegnede til hele familien. Ørnenes klatrerute og Martinswand på Karkopf venter erfarne alpinister. Panoramaet via ferrata i Kühtai er også sporty.  Vi tilbyder regelmæssigt guidede vandreture i små grupper på Gerhardhof - der er flere vandrestier i området. Alt hvad du behøver til en solid rygsæk-snack, som kan købes i Gerhardhof-butikken.