Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Spiaggia e Mare

Alt det får I:
Smukke byer i nærheden
Direkte til børnevenlig sandstrand
Restaurant og indkøbsmuligheder
Flot poolområde (mod betaling)
Top faciliteter
Afstand til
Havet: Direkte adgang
Antal standpladser
Antal: 600
Tætteste by
1.5 km
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt
Kul
Top faciliteter
Afstand til
Havet: Direkte adgang
Antal standpladser
Antal: 600
Tætteste by
1.5 km
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt
Kul

Camping Spiaggia e Mare - Strandferie med stort S

Ønsker I den ideelle strandferie, så er Camping Spiaggia e Mare det helt perfekte sted. Denne super hyggelige campingplads ligger direkte ud til den børnevenlige strand, hvor Adriaterhavets rolige blågrønne vand møder den gyldne sandstrand. Frodige træer og buske pryder campingpladsen og giver skygge, når solen står højest på himlen. På campingpladsen er der hele 2 fantastiske poolområder med separat børnepool og masser af plads til at nyde solen i de dejlige liggestole, mens børnene leger og møder nye kammerater. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Antal standpladser
Antal: 600
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Ekstratelt (lille)
Ikke tilladt
Grill tilladt
Kul
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
Stedets terræn
Flad
Tætteste by
1.5 km
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Swimmingpool
Udendørs pool
Entre mod betaling, Ferskvand, May - September
Separat børnepool
Ferskvand
Vandrutsjebane
Alders- og højdebegrænsning, inkluderet i armbåndsprisen
Badeshorts tilladt
Ja
Badehætte (frivilligt)
Solbadningsområde
Sten
Solsenge ved poolen
Gratis
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Andre faciliteter
Bilvask
Hæveautomat
Opladning elbiler
mod betaling
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Sikkerhedsboks
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bueskydning
Cykeludlejning
Cykler (voksen), Cykler (børn)
Fodbold
Græs
Sportsturneringer
Volleyball
Underholdning
Børne-disco
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson, Alder 3-14 år
Storskærm sport
TV Rum
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Butikker
Supermarked
Stort udvalg, Glutenfri udvalg
Basar
Souvenirs
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Restauranter / barer
Restaurant
Undendørsterrasse, Børnemenu
Pizzaria
Bar
Undendørsterrasse
Take away
Isbod
Diskotek
Maks. 1 kilometer
Snackbar
Strandbar
Mad/drikke
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Pladsstørrelse
Stor plads
Antal stjerner
3 stjerner
Ferie tema
Strandferie
Vandland / stort poolområde
Omgivelser
Nærmeste hospital
15 km
Nærmeste lufthavn
Venice Marco Polo, 178 km
Nærmeste marked
1.5 km
Nærmeste supermarked
4 km
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Afstand til
Havet: Direkte adgang
Vandsport
Kanoudlejning
Windsurfing

Praktisk information

Bemærk: det koster penge at benytte poolområde og rutsjebaner. Ved ankomst til pladsen skal man betale 22 € per person for et armbånd, som giver ubegrænset adgang til poolområde og vandrutsjebaner, under opholdet. Børn under 4 år er gratis. (beløbet er vejledende)

Velkommen til Camping Spiaggia e Mare

Camping ved Adriaterhavet

Camping ved Adriaterhavet

Lige ud til Adriaterhavet i Italien ligger denne familievenlige, 3-stjernede campingplads. Med direkte adgang til sandstrand og med et imponerende aktivitetsprogram er dette et oplagt valg til børnefamilier! Der er mulighed for at prøve kræfter med aktiviteter som fodbold, beachvolley, bordtennis og basketball, og der arrangeres desuden både sportsturneringer, børneklub og minidisko, så der er noget for alle aldre! Der er naturligvis også et skønt poolområde, så der er mulighed for både afslapning og aktiviteter på denne campingplads! Om aftenen arrangeres der musik og kabaret, og dagen igennem er der underholdning, leg og konkurrencer for familiens børn.

Poolområde til vandhunde

Poolområde til vandhunde

På Camping Spiaggia E Mare finder du et helt stort poolområde, hvor der er øje for familiens mindste med en stor børnepool for børn i alderen 0 til 5 år. Derudover er der bygget et sjovt piratskib med rutsjebane til de mindre børn, og desuden er der større og vildere vandrutsjebaner til familiens ældre børn – og naturligvis voksne legebørn! I dette fine poolkompleks er der altså sjov for vandhunde i alle aldre! Bemærk venligst at adgang til vandrutsjebanerne "Kamikaze og Giant slide" kræver en min. skulder højde på 120 cm. Adgang til "Hydrotube" kræver en min. højde på 110 cm. Bemærk, alle gæster på Spiaggia e Mare har adgang til badelandet med et personligt adgangs-armbånd, som købes i receptionen ved ankomst til campingpladsen for 18 euro pr person. Dette er gældende for hele opholdet. Børn under 4 år er gratis. 


Privat sandstrand med vandsport

Privat sandstrand med vandsport

Ud over poolområdet er der en lækker, privat sandstrand ud til Adriaterhavet, som hele familien vil elske. Stranden ligger 750 meter fra campingpladsen, og der er her både mulighed for blot at dase og nyde solens stråler og at prøve kræfter med vandsport som windsurfing, kanosejlads og vandgymnastik! Det er en dejlig sandstrand til hele familien med godt badevand og timevis af underholdning og afslapning. Ved stranden har I mulighed for at benytte solsenge og parasoller.

Ekstra faciliteter på ferien

Ekstra faciliteter på ferien

Har I lyst til sport og spil, er det bare at gå i gang ved bordtennisbordet, eller hvad med at prøve beachvolley, leje en cykel eller en kano. Til de små er der legeplads og spillearkade. I højsæsonen sørger underholdningsteamet for fest og løjer for hele familien inklusiv daglige aktiviteter for børnene og shows om aftenen. Det er tilladt at benytte grill på campingpladsen. Det er muligt at komme rundt med kørestol. Desuden er her vaskefaciliteter, pengeautomat og det er også muligt at leje sikkerhedsbokse.


Restauranter, barer og isboder

Restauranter, barer og isboder

Indenfor campingpladsen finder du både restaurant, bar og pizzeria, så der er muligheder nok for at stille sulten efter en lang dag med sjov og leg i solen! Desuden ligger den hyggelige fiskerby, Porto Garibaldi, blot 1 km fra campingpladsen, og her finder I naturligvis også et stort udvalg af restauranter og barer! Nyd livet på de skønne, italienske fortovscaféer med en god kop kaffe, eller få en ægte, italiensk pizza på en af byens restauranter. Italiensk is skal I selvfølgelig heller ikke snydes for, og i denne yndige by er der naturligvis også rig mulighed for at kaste sig over en kølig forfriskning lavet efter den helt rigtige, italienske opskrift! 

Indkøbsmuligheder på campingpladsen

Indkøbsmuligheder på campingpladsen

Hvis du og din familie hellere selv vil handle ind og tilberede jeres måltider i mobilhome eller telt, er dét naturligvis også en mulighed! Der er et supermarked på campingpladsen, hvor I kan handle ind til alle dagens måltider og skaffe diverse fornødenheder til campinglivet. Desuden er der en lille kiosk, hvor du blandt andet kan købe forskellige aviser, så du kan holde dig opdateret på verden omkring dig, selvom du er på ferie!

Området omkring campingpladsen

Området omkring campingpladsen

Campingpladsen er placeret i området Lidi Ferraresi direkte ud til havet ved Po-deltaets imponerende natur. Her er rig mulighed for at slappe af og nyde livet og omgivelserne! Man kan for eksempel leje cykler, gå en tur langs den smukke kyst eller tage en tur til nationalparken Veneto del Delta del Po. I nationalparken findes der fascinerende natur, og parken er især kendt for de mange floder, der her støder sammen. Desuden ligger drømmenes by – Venedig – under to timers kørsel fra campingpladsen, så en dag i storbyen er bestemt også en mulighed! Enten kan du køre selv, hvis du er i bil, og ellers arrangeres der ture til gondolernes hjemsted af campingpladsens dygtige personale!