Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Spiaggia Lunga

Alt det får I:
Spændende område
Fantastiske faciliteter
God mad og drikke
Strand og skøn pool
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul, gas og el

Camping Spiaggia Lunga - En campingplads med noget for enhver smag!

Camping Spiaggia Lunga er ideel for familien som ønsker en blanding af strand, sol og aktiviteter. Campingpladsen ligger med direkte adgang til Adriaterhavet, i regionen Apulien i det sydøstlige Italien. Camping Spiaggia Lunga er opdelt i 2 zoner, "Sea Area" og "Hill Area", og på hele pladsen finder i forskellige aktiviteter og gode faciliteter. Camping Spiaggia Lunga er naturskøn og I vil let kunne finde skyggepladser, hvor I kan søge læ for sol og varme, når temperaturen overstiger de 30 grader. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Strand
Bus til stranden
Højsæson, gratis
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Supermarked
Medium udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
8 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Undendørsterrasse
Diskotek
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Undendørsterrasse
Strandbar
Mad/drikke
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
Mountain bikes
Fodbold
Basketballkurv
Minigolf
Petanque
Tennis
Mod betaling
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Vandsport
Surf-skole

Velkommen til Camping Spiaggia Lunga

Camping Spiaggia Lunga

Camping Spiaggia Lunga

Camping Spiaggia Lunga har noget for enhver smag! Campingpladsen tilbyder både skønne restauranter, fantastisk natur, strand og hav, sport aktiviteter og gode faciliteter. Her kan ethvert familiemedlem få en fantastisk ferie, uanset om I er til leg og underholderholdning eller om I er til ro og afslapning. I mellem campingpladsens 2 områder, "Sea Area" og "Hill Area", kører en gratis shuttlebus, så det er let at komme rundt på campingpladsen, hvis I hen på eftermiddagen er trætte eller bare gerne vil hurtigt frem og tilbage.

Aktiviteter og faciliteter

Aktiviteter og faciliteter

På Camping Spiaggia Lunga findes der masser af muligheder for diverse sport og underholdning. Ved "Hill Area" findes der 2 swimmingpools, mini-golf bane, bowlingbane, basketbane, 3 tennisbaner og en wellness sti. Ved "Sea Area" findes en legeplads for børn, børnepool, beachvolleybane samt en kite - og windsurfing skole, hvor man mod gebyr kan tilmelde sig og lære hvordan man surfer. Yderligere sørger campingpladsens animationsteam for sjove lege og aktiviteter i løbet af dagen, som giver rig mulighed for at deltage i sjove konkurrencer og underholdning for alle.

Strand til alle formål

Strand til alle formål

På stranden findes der liggestole og parasoller, hvor I kan slappe af med en god bog hvis I har lyst til det. Stranden er også god for en morgenløbetur eller en aftentur i måneskinnet. Yderligere er stranden ideel for mindre børn, da her er lavvandet et godt stykke ud fra stranden.

Restauranter og bar

Restauranter og bar

Campingpladsens restaurant, Panini de Mare, specialiserer sig i frisk fisk og skaldyr. Hvad er bedre end at nyde din friskfanget fisk med udsigt til havet og et glas koldt lokal hvidvin i hånden. Er I mere til italienske klassikere, så kan I tage forbi pladsens pizzeria, som er åben til frokost og aften. Her findes lækre pizzaer samt glutenfrie og fuldkorns pizzaer. Morgenmaden eller desserten kan eventuel nydes på Zucchero Velato, som har åbent fra 7.00 til midnat og tilbyder fantastisk is samt croissanter, doughnuts og andet lækkert og hjemmelavet bagværk. Foruden ovenstående, så finder I også både et supermarked på campingpladsen, er tilbyder et hav af lækre råvarer inklusiv glutenfrie produkter samt en bazar med badeudstyr, legetøj og aviser.

Udflugter i området

Udflugter i området

Med den 140 kilometer lange kystlinje er her rig mulighed for lange gåture langs vandet. Vil I på tur i området af Camping Spiaggia Lunga, så er her rig mulighed for at opleve lidt af hvert. I området finder i vandlande, en dinosaur park, nationalparker samt en forlystelsespark. I kan også vælge at købe færgebiletter til  Tremiti Islands, hvilket I kan købe i receptionen på campingpladsen. Her er der rig mulighed for at tage på opdagelse, så I får ikke tid til at kede jer på ferien.