Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Stella del Sud Camping Village

Alt det får I:
Oplev det smukke Apulien
Swimmingpool og sandstrand
God restaurant og indkøb
Mange slags sportsaktiviteter
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Legeplads

Skøn campingplads i Smukke Apulien

Den italienske region Apulien er et ideelt sted til ferie for hele familien. Regionen byder på frodig natur og tusindvis af kilometer med kystlinje, hvor der er fremragende sandstrande. Derudover har Apulien en rig kultur med god mad og vin og smukke, historiske og autentiske italienske byer. Der er derfor mange aktiviteter til at fylde ferien ud. I Apulien finder I også Camping Stella del Sud. Det er et lækkert campingområde, som har gode faciliteter til sport og underholdning. Desuden ligger campingpladsen lige ned til vandet, så I hurtigt kan springe ud i det lune Adriaterhav lige fra morgenstunden. Bemærk venligst at der for gæster, som bor i vores telte, opkræves 3 euro pr pers pr dag for at benytte poolen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Strand
Solsenge på stranden
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Hæveautomat
I nærheden
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
1.8 km
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Sportsfaciliteter
Bordfodbold
Bordtennis
Multisportsbane
Tennis
Mod betaling
Volleyball
Til børnene
Legeplads

Oplev Camping Stella del Sud i Apulien i Italien

Camping med gode bademuligheder

Camping med gode bademuligheder

Apulien er placeret helt nede i den sydlige del af Italien. Populært sagt kan det siges, at Apulien er Italiens hæl, da Italien har form som en støvle. Der er en lang kystlinje med mange lækre sandstrande ud til Adriaterhavet i Apulien, hvilket er med til at gøre regionen til en populær turistdestination. Her finder I Camping Stella del Sud, der ligger lige ned til havet, så det er et sted for dem, der er glade for vandet. Hvis I ønsker at blive på selve campingpladsen, kan I heldigvis også bade i badeområdet på Camping Stella del Sud, hvor der er swimmingpools til hele familien. Har I lyst til at være aktive, kan I dyrke mange forskellige sportsgrene som volleyball, tennis og fodbold på selve campingpladsen. Der er derfor i sandhed mulighed for at få alle oplevelser på campingpladsen, så I er alene der sikret en god ferie.

Spise- og drikkeoplevelser i Apulien

Spise- og drikkeoplevelser i Apulien

Camping Stella del Sud har forskellige spisesteder som restaurant og pizzeria. I kan her spise maden fra Apulien og drikke områdets gode vin til et bredt udvalg af madretter for hele familien. Tæt på campingpladsen finder I også mange gode indkøbsmuligheder, som I kan benytte jer af. Derfor er det meste, I har brug for, tæt på denne campingplads, ligesom der ikke er langt til de fleste attraktioner i Apulien.

Der er gode muligheder for at tage på udflugter i nærområdet. F.eks. kan I tage til Gargano-nationalpark, hvor I kan tage på safari i jeep. Nærområdet byder også på mange andre naturområder, som I kan besøge hele familien – det kan f.eks. være søerne Lesina og Varano, som er i køreafstand til Camping Stella del Sud.

Apuliens hyggelige byer og kultur

Apuliens hyggelige byer og kultur

I Apulien er der flere interessante byer med smuk arkitektur og autentisk syditaliensk stemning, som I kan besøge. En oplagt mulighed er Apuliens hovedstad Bari, der er en smuk storby med en lang historie. Derfor har Bari mange smukke historiske bygningsværker, f.eks. deres domkirke og borgen Castello Svevo. En anden spændende by, som I kan se, er Taranto. Den er noget mindre end Bari, men den har stadig mange gode oplevelser. Taranto er kendt for sin muslingeproduktion, så der er mange lækre retter med muslinger, I kan prøve af.