Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Stella Plava Laguna

Alt det får I:
Et væld af aktiviteter
Hyggelige ferielejligheder
Stort poolområde
Direkte ned til havet
Top faciliteter
Strandtype
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Legeplads
Multisportsbane
Restaurant
Top faciliteter
Strandtype
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Legeplads
Multisportsbane
Restaurant

Velkommen til Stella Plava Laguna

Stella Plava Laguna er en sand perle af en feriepark! Stella Plava Laguna er et helt resort, og I kan nu bestille de hyggelige ferielejligheder på stedet. Ferielejlighederne indeholder alt hvad I har brug for og derudover en perfekt beliggenhed direkte ned til havet. Der er masser af aktiviteter at tage sig til på området, samt et dejligt stort poolområde. Med hele fire restauranter på stedet er der ingen tvivl om, at I nok skal finde finde noget dejligt mad at spise. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Swimmingpool
Udendørs pool
Solsenge ved poolen
Underholdning
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
Antal stjerner
3 stjerner
Generelt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Nærmeste busstation
2 km
Nærmeste hospital
85 km
Nærmeste lufthavn
85 km
Tætteste by
2 km
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Multisportsbane
Til børnene
Legeplads
Minitog på pladsen
Højsæson

Stella Plava Laguna i Kroatien

Mere om Stella Plava Laguna

Mere om Stella Plava Laguna

Stella Plava Laguna ligger ved byen Umag i den nordlige del af regionen Istrien i Kroatien. Stella Plava Laguna består af i alt 427 lejligheder samt en campingplads fordelt på et kæmpestort grønt område på en lille halvø langs kysten. Alle aktiviteter samt to poolområder findes på Stella Plava Laguna. Heraf kan nævnes en sjov vandrutsjebane. 

Stella Plava Laguna har adskillige forretninger, supermarked og et lille posthus. Til centrum af Umag er der ca. 3 km, og der går et lille minitog dertil direkte fra Stella Plava Laguna. På den anden side af lagunen kan I se over til et meget stort sportsstadion. Her arrangeres hvert år et større stævne de sidste tre uger af juli, hvilket kan være årsag til en del festivitas i netop den periode.

Bademulighederne på Stella Plava Laguna

Bademulighederne på Stella Plava Laguna

Stella Plava Laguna har som noget ganske specielt et poolområde med saltvand. Ved siden af er der en separat børnepool, hvor de mindreårige kan boltre sig. Der er ovenikøbet et sørøverskib midt i poolen, som børnene er helt vilde med! Der er også et indendørs poolområde, perfekt til dagene med mindre godt vejr. Stella Plava Laguna har derudover en fantastisk placering lige ned til stranden, som giver perfekt mulighed for at kombinere en dag ved stranden og poolen. Vandet er krystalklart og giver oplagt mulighed for at tage sin snorkel med for at kigge på småklipper og smådyr under vandoverfladen.

Masser af aktiviteter

Masser af aktiviteter

Stella Plava Laguna byder på et væld af sjove aktiviteter. I kan spille beachvolley, minigolf, spille tennis eller bordtennis, eller udforske naturområdet på cykel via ferieparkens cykeludlejning. Personalet på Stella Plava Laguna arrangerer desuden aktiviteter og underholdning både for børn og voksne, så I allesammen kan prøve kræfter med områdets sjove aktivitetsmuligheder.

Spisemuligheder

Spisemuligheder

Stella Plava Laguna byder på hele fire restauranter, så der er garanti for, at i kan finde noget til jeres smag. Der står både internationale og lokale kroatiske retter på menuen. Blot 4 km fra feriestedet ligger Umag, som har en lang række dejlige restauranter, butikker og generelt masser af liv og stemning. I har også muligheden for selv at lave mad i jeres eget køkken og varer kan købes i et supermarked lige ved feriestedet.