Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Stoja

Alt det får I:
Blot 3 km fra autentiske Pula
Udsøgt beliggenhed ved strand
Godt udgangpunkt for vandsport
Sjove aktiviteter for alle aldre
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sten, direkte
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Fælles grill område
Fodbold
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sten, direkte
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Fælles grill område
Fodbold

Velkommen til Camping Stoja

Camping Stoja ligger kun ca. 3 km fra Pula’s historiske centrum på en halvø dækket af pinjeskov. Denne campingplads er blandt de bedst beliggende i Istrien og byder både på restaurant, supermarked, minigolf og en dejlig terrasse, hvor der blandt andet afholdes dansearrangementer. Det er et ideelt sted at nyde stilheden i den sydlandske natur. Det klare vand gør stedet velegnet for dem, som har lyst til at dykke og dyrke andre typer vandsport. Her tilbyder vi mobilhomes, der alle har en terrasse med møbler, så her kan I rigtig nyde de lune sommeraftener langs den smukke Adriaterhavskyst. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sten, direkte
Swimmingpool
Vand spinning cykler
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Bueskydning
Fodbold
Bordtennis
Tennis
Mod betaling, 200 m
Volleyball
Sand
Sportsturneringer
Basketball
Minigolf
Aquarobics
Cykeludlejning
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Stor plads
Vandsport
Kanoudlejning
Bananbåd
Betales på pladsen
Dykning
Vandcykeludlejning
Underholdning
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
Butikker
Minimarked
Supermarked
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
Strandbar
Mad/drikke
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Generelt
Sprog som tales
Engelsk, Italiensk
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Fælles grill område
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Pula, 12 km
Tætteste by
3.4 km

Camping Stoja i Istrien

Skønne stranddage

Skønne stranddage

Camping Stoja ligger direkte ud til de smukke kroatiske kyster i Adriaterhavet. Her kan I tage en forfriskende dukkert i det reneste og klareste blå hav. Desuden er der til stranden tilknyttet brusebade og en dejlig bar, hvor I kan købe en let frokost til stranddagene eller en afkølende is i sommervarmen. Med disse skønne faciliteter er campingpladsen derfor perfekt til en dejlig badeferie for hele familien.  

Aktiviteter dagen lang

Aktiviteter dagen lang

Udover at tilbringe skønne stunder med badning og afslapning på stranden, så tilbyder Camping Stoja også mange forskellige sportsaktiviteter. Prøv kræfter med diverse boldspil som badminton, tennis, fodbold, basket og minigolf. Eller er I mere til vandsport? På campingpladsen kan enhver vandhund udlevere deres drømme. Her er nemlig dykkerundervisning, jet-ski og bådudlejning. Desuden ligger pladsen i et skønt område til flotte og udfordrende vandre-og cykelture. Men dette er ikke de eneste muligheder for at få pulsen op. Nej det er også muligt at deltage i morgengymnastik, pilates og meget mere. Til børnene er der desuden en legeplads og et dagligt underholdningsprogram med for eksempel sjove konkurrencer, dansetimer og skattejagter.

Mad til alle

Mad til alle

På Camping Stoja kan I spise jer mætte i alt fra velkendte klassikere til specialiteter fra middelhavsområdet, og der er derfor mad for enhver smag. Prøv for eksempel restaurantens lækre pizzaer eller skønne fiskeretter. Desuden er det også muligt at handle ind i pladsens supermarked. Derved kan I selv tilberede familiens måltider, hvis I ønsker dette. På den lille bar nede ved stranden kan I købe lette frokostanretninger og forfriskende drinks.

Seværdigheder i området

Seværdigheder i området

Adriaterhavskysten indbyder selvfølgelig til en masse aktiviteter på havet, men de mange kroatiske byer nær pladsen giver mindst lige så gode oplevelser for hele familien. Besøg for eksempel Pula, der kun ligger 3 kilometer fra pladsen. Byen er kendt for at have et af de mest velbevarede amfiteatre, hvilket bestemt er værd at se med egne øjne. Brijuni national park er også et besøg værd, hvor den smukke natur og sjove dyr med garanti vil fascinere hele familien