Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Stoja

Alt det får I:
Sjove aktiviteter for alle aldre
Blot 3 km fra autentiske Pula
Godt udgangpunkt for vandsport
Udsøgt beliggenhed ved strand
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sten, direkte
Mini klub
Alder 5-12 år
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sten, direkte
Mini klub
Alder 5-12 år
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Bordtennis

Velkommen til Camping Stoja

Camping Stoja ligger kun ca. 3 km fra Pula’s historiske centrum på en halvø dækket af pinjeskov. Denne campingplads er blandt de bedst beliggende i Istrien og byder både på restaurant, supermarked, minigolf og en dejlig terrasse, hvor der blandt andet afholdes dansearrangementer. Det er et ideelt sted at nyde stilheden i den sydlandske natur. Det klare vand gør stedet velegnet for dem, som har lyst til at dykke og dyrke andre typer vandsport. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sten, direkte
Swimmingpool
Vand spinning cykler
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Alder 5-12 år
Butikker
Souvenirs
Supermarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Fælles grill område
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Pula, 12 km
Tætteste by
3.4 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Minigolf
Sportsturneringer
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Bådudlejning
Dykkerskole
Vandski
Wellness faciliteter
Massage

Camping Stoja i Istrien

Skønne stranddage

Skønne stranddage

Camping Stoja ligger direkte ud til de smukke kroatiske kyster i Adriaterhavet. Her kan I tage en forfriskende dukkert i det reneste og klareste blå hav. Desuden er der til stranden tilknyttet brusebade og en dejlig bar, hvor I kan købe en let frokost til stranddagene eller en afkølende is i sommervarmen. Med disse skønne faciliteter er campingpladsen derfor perfekt til en dejlig badeferie for hele familien.  

Aktiviteter dagen lang

Aktiviteter dagen lang

Udover at tilbringe skønne stunder med badning og afslapning på stranden, så tilbyder Camping Stoja også mange forskellige sportsaktiviteter. Prøv kræfter med en af de mange aktiviteter såsom minigolf eller beach volley. Eller er I mere til vandsport? På campingpladsen kan enhver vandhund udlevere deres drømme. Her er nemlig dykkerundervisning, jet-ski og bådudlejning. Desuden ligger pladsen i et skønt område til flotte og udfordrende vandre-og cykelture. Men dette er ikke de eneste muligheder for at få pulsen op. Nej det er også muligt at deltage i morgengymnastik, pilates og meget mere. Til børnene er der desuden en legeplads og et dagligt underholdningsprogram med for eksempel sjove konkurrencer, dansetimer og skattejagter.

Mad til alle

Mad til alle

På Camping Stoja kan I spise jer mætte i alt fra velkendte klassikere til specialiteter fra middelhavsområdet, og der er derfor mad for enhver smag. Prøv for eksempel restaurantens lækre pizzaer eller skønne fiskeretter. Desuden er det også muligt at handle ind i pladsens supermarked. Derved kan I selv tilberede familiens måltider, hvis I ønsker dette. På den lille bar nede ved stranden kan I købe lette frokostanretninger og forfriskende drinks.

Seværdigheder i området

Seværdigheder i området

Adriaterhavskysten indbyder selvfølgelig til en masse aktiviteter på havet, men de mange kroatiske byer nær pladsen giver mindst lige så gode oplevelser for hele familien. Besøg for eksempel Pula, der kun ligger 3 kilometer fra pladsen. Byen er kendt for at have et af de mest velbevarede amfiteatre, hvilket bestemt er værd at se med egne øjne. Brijuni national park er også et besøg værd, hvor den smukke natur og sjove dyr med garanti vil fascinere hele familien