Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Storängens

Alt det får I:
Traditionsbundne seværdigheder
Smukke omgivelser
Elgsafari og kanosejlads
Aktiviteter og underholdning i svensk stil
Top faciliteter
Strandtype
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Bordtennis
Fodbold
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Top faciliteter
Strandtype
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Bordtennis
Fodbold
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)

Oplev Sveriges storslåede natur på Storängens Camping

Ønsker I en campingoplevelse, der er lidt ud over det sædvanlige? Så besøg Storängens Camping, som ligger i det smukke landskab i Värmland, der byder på dybe skove samt floder og søer. Lige ved den naturskønne campingplads snor den betagende flod Klarälven sig gennem landskabet, og den skaber grobund for et varieret dyreliv samt utrolige og mindeværdige oplevelser for jer. Tag børnene med på camping i naturskønne omgivelser, og få en dejlig familieferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Kiosk
Generelt
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
1.5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Snackbar
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Strygejern
Tørretumblere
Sportsfaciliteter
Bordfodbold
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
Fodbold
Minigolf
Ridning
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Organiserede udflugter
Underholdning (dag)
Højsæson
Vandsport
Kanoudlejning

Velkommen til Storängens Camping

Faciliteter på Storängens Camping

Faciliteter på Storängens Camping

På den naturskønne campingplads finder I servicebygninger med toilet, bad, køkken, tv-stue og vaskerum. Derudover er der også mulighed for at handle ind i campingpladsens kiosk eller få et dejligt måltid på restauranten. På Storängens Camping er der aktiviteter for hele familien, uanset om I trænger til en dag med afslapning eller en dag med fuld knald på. På campingpladsen er der nemlig lidt af hvert for både store og små legebørn. I finder bl.a. en fodboldbane, minigolf, en fiskeplads og en sjov legeplads til familiens mindste medlemmer.

Oplev den svenske folklore og gamle kultur

Oplev den svenske folklore og gamle kultur

I sommermånederne er der rig mulighed for, at I kan opleve den svenske kulturhistorie, da der kun halvanden kilometer fra campingpladsen bliver afholdt mange lokale events, som byder på gamle fortællinger, dans og musik. Derudover kan I også opleve den traditionsbundne, sagnomspundne og smukke midsommerfest, hvor dans og den traditionelle midsommer danner rammen om festlighederne.

Aktiviteter på og nær Storängens Camping

Aktiviteter på og nær Storängens Camping

Området giver jer rig mulighed for at udforske den utrolige, svenske natur på egen hånd og få en masse uforglemmelige oplevelser, som hele familien vil huske i mange år frem. Det er nemlig muligt at sejle i kano på Klarälven eller nyde en afslappende tur på en tømmerflåde ned ad floden. Derudover kan I også komme på en guidet bæversafari på tømmerflåde ned ad Klarälven og få muligheden for at spotte den søde bæver i sit naturlige habitat.

Elgsafari og ture fra hesteryg

Elgsafari og ture fra hesteryg

Sverige er især kendte for sine majestætiske elge, og derfor kan I naturligvis komme på en guidet elgsafari. På turen vil I komme ind i Värmlands dybe skove, følge de lange, beroligende vandløb og floder og få mulighed for at se elgen i sine naturlige omgivelser.  

Der er noget helt specielt og uforglemmeligt ved at tage familien med på en ridetur på hesteryg. I lokalområdet finder I mange muligheder for netop dette, og så er der mulighed for mange forskellige aktiviteter på hesteryg i området – for både begyndere og øvede. Vil I gerne opleve Sveriges utrolige og forunderlige natur på tætteste hånd? Så besøg Storängens Camping.