Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Strandpark Zeeland

Alt det får I:
Besøg Rotterdam
Beliggende i byen Vlissingen
Rolig campingplads
Direkte til sandstrand
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Grill tilladt
Restaurant
100 m
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Grill tilladt
Restaurant
100 m
WiFi
Afgrænset område (gratis)

Nyd ferien i Holland

Vågn op til lyden af bølger og nyd en opfriskende dukkert i havvandet når I bor på Camping Strandpark Zeeland. Campingpladsen byder på masser afslapning og er et godt udgangspunkt for udflugter i området og blandt andet byen Vlissingens hyggelige gågade og hyggelige strand med masser spisesteder. Den mindre campingplads har en hyggelig og fredelig stemning i fordi der ikke er oceaner af faciliteter og arrangementer på pladsen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Andre faciliteter
Parkering
Parkering i små områder, inde på pladsen
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Grill tilladt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Omgivelser
Nærmeste supermarked
500 m
Tætteste by
200 m
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Restaurant
100 m
Vandsport
Vandski
200 m
Windsurfing
200 m

Afslapning på Camping Strandpark Zeeland

Hyggelige Vlissingen

Hyggelige Vlissingen

Camping Strandpark Zeeland er beliggende i byen Vlissingen på halvøen Walcheren. Den hyggelige havneby har masser spændende oplevelser at byde på. I kan blandt andet dykke ned i områdets historie på byens museer, en tur til byens havn og mange andre steder i byen. I kan også besøge Europas største reptil-zoo hvor mere end 500 forskellige reptiler, insekter og meget mere. Det er nemt at komme rundt i byen på enten gåben eller cykel. 

Mad og drikke

Mad og drikke

I Vlissingen finder I et hav af spændnede restauranter og andre spisesteder hvor I kan spise jer mætte efter en lang dag på farten. Byens restauranter tilbereder især meget fisk og seafood grundet byens beliggenhed. Er I ikke til seafood er der også masser andre muligheder for at nyde både måltider som I kender fra lande som Italien, Indonesien, Argentina, Kina og mange andre steder. Er I til fest og farver er der masser muligheder for at besøge byen i aften- og nattetimerne på byens forskellige barer og beværtninger. 

Dejlig badestrand direkte fra campingpladsen

Dejlig badestrand direkte fra campingpladsen

Den store strand er hvert år hyppigt besøgt af ferieglade turister. Den brede sandstrand giver jer rig mulighed for at pakke strandtasken og nyde en feriedag på et tæppe i sandet eller med at boltre jer i bølgerne. På stranden er der gode faciliteter med både toiletter og bad så I kan skylle sandet af fødderne når I går fra stranden. Langs stranden kan I spise lækre måltider og nyde velsmagende drinks i de mange restauranter og cafeer med terrasser hvor I kan nyde udsigten fra. 

Besøg spændende byer som Amsterdam og Rotterdam

Besøg spændende byer som Amsterdam og Rotterdam

Ud over den gode beliggenhed til strand og by, er campingpladsen en perfekt feriedestination til jer, der vil opleve en masse i området omkring campingpladsen. På kun halvanden time kan I køre til Rotterdam, en spændende storby med masser oplevelser i vente. På knap 3 timers kørsel kan I også komme til den ikoniske by Amsterdam hvor hyggelige kanaler snoer sig gennem byen.