Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Szelagowka

Alt det får I:
Udendørs swimmingpool
Tæt på sø med vandsport
Volleyball og legeplads
Landlig camping med udsigt
Top faciliteter
Udendørs pool
Grill tilladt
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Grill tilladt
Legeplads

Camping i naturen med udendørs pool

Vælg en campingferie til Masurien i Polen for hele familien. Camping Szelagowka byder på fredfyldt camping med sport, spil og kulinariske oplevelser, mens omgivelser byder på naturskønne oplevelser og slotte. Flere og flere campinggæster har fået øjnene op for Masurienområdet og rejser glædeligt til Polen på campingferie. Velkommen til byen Sorkwity i det centrale masurienområde, Mrągowo, der tilbyder en unik campingoplevelse for familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Udendørs pool
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Grill tilladt
Omgivelser
Tætteste by
4.5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Sportsfaciliteter
Petanque
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Organiserede udflugter
Wellness faciliteter
Massage

Velkommen til Camping Szelagowka

Campingpladsens badefaciliteter

Campingpladsens badefaciliteter

Campingpladsen har et udendørs poolområde, hvor I kan slappe af på en liggestol ved poolen, mens dine børn har det sjovt i poolens vand. Hvis I vil kombinere svømmeture med naturen, så kan I leje en kano og sejle ud på søen, et idyllisk og uspoleret stykke natur, hvor stilheden er beroligende, og hvor forskellige dyrearter holder til. I kan spørge på campingpladsen efter individuelle sejlads- og windsurfingtimer.

Aktiviteter og restaurant

Aktiviteter og restaurant

Camping Szelagowka er drømmenes campingplads nær Sorkwity, en lille landsby præget af et overraskende smukt slot, der er en oase af fred. Der er gynger på campingpladsens legeplads, sportsaktiviteter med badminton og volleyball, hvor man også kan deltage i holdspil. Restauranter er en særlig oplevelser, hvor campingpladsens ejere selv ryger deres fisk og kød, har høns og friske æg samt hjemmedyrkede grøntsager, frugt og krydderurter. Særlig lækker er den hjemmelavede æblejuice!

Nærområdets oplevelser

Nærområdets oplevelser

Oplev de naturlige omgivelser ved campingpladsen med skønhed og mange søer. Tag for eksempel til den rekreative sø Śniardwy, hvor I kan være så heldige at se bævere og havørne. Hvis heldet ikke er med jer, kan I tage i dyreparken Kadzidlowo med garanti for at se dyr. Der er også mange smukke slotte i området, mens byen Mikolajki er perfekt til shopping og spisning - slå dig ned på en café og smag den polske Pierogi.