Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping 't Geuldal

Alt det får I:
Gode aktiviteter til børnene
Familievenlig campingplads
Restaurant og friskbagt brød
5 minutter til dejligt badested
Top faciliteter
Udendørs pool
2 km
Mini klub
Grill tilladt
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Hoppeborg
Bordtennis
Top faciliteter
Udendørs pool
2 km
Mini klub
Grill tilladt
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Hoppeborg
Bordtennis

Campingplads med noget for alle

I vil aldrig komme til at kede jer under sommerferien på Camping ’t Geuldal. Der er sørget for, at hele familien bliver underholdt, lige meget hvordan vejret kommer til at se ud. Så det handler bare om at få pakket kufferterne, sætte nøglen i bilen og komme afsted. Campingpladsen ligger også tæt på et badested med flere forskellige pools at nyde. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
2 km
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (dag)
Højsæson
Antal stjerner
3 stjerner
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
2 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fodbold
Petanque
Volleyball
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Mini farm
Trampoliner / hoppeborg
Hoppeborg

Velkommen til Camping 't Geuldal

Dejlig campingplads tæt på Danmark

Dejlig campingplads tæt på Danmark

Tit og ofte sker det, at når man planlægger sin campingferie, så starter man umiddelbart med at søge efter noget, der ligger i den sydlige del af vores meget smukke kontinent. Men du kan med fordel overveje at tage på campingferie et sted, der ligger væsentligt tættere på Danmark, og det er lige præcis her at Camping ’t Geuldal i Holland kommer ind i billedet. Campingpladsen ligger i den sydøstlige hollandske region, Limburg, og her kan hele familien få dagene til at flyve afsted. Der findes nemlig et væld af underholdning for store og små.

Bademuligheder ved Meersen

Bademuligheder ved Meersen

Campingpladsen befinder sig blot en fem minutters cykeltur fra svømmepladsen Meersen. Her kan hele familien hygge sig hele dagen ved de tre forskellige swimmingpools. De helt små børn har deres helt egen svømmepøl med forskelligt legeudstyr. De større kan forestille sig, at de er en OL-svømmer, og svømme om kap i den dybe 25-meter lange pool. Og både de store og små legesyge gæster kan tage en tur ned af vandrutsjebanen. Når I gerne vil blive hurtigt tørre, kan I tage et spil beachvolleyball eller basketball på områdets sportsbaner.

Aktiviteter til de små børn

Aktiviteter til de små børn

En legeplads for børnene garanterer, at I vil få svært ved at få dem til at komme indenfor. På legepladsen kan de nemlig hoppe på den altid sjove og store hoppepude. De kan også bygge alverdens ting lavet ud af sand i den store sandkasse. Her finder de også gynger, en rutsjebane, klatrestativ og meget, meget mere. Og hvis de små er lidt mere fartglade, kan de altid tage en køretur på campingpladsens cykler og go-carts.

Børnene kan besøge Camping ’t Geuldals helt egen dyrefarm. Her kan de små se de søde kaniner, grise, geder samt to æsler – og de kan endda få lov af fodre dyrene. I højsæsonen tilbyder campingpladsen selvfølgelig også et sjovt og underholdende børneprogram. Her kan børnene hver eneste dag blive underholdt af et professionelt hold, der beskæftiger børnene med sjove aktiviteter og danse.

Hele familiens campingplads

Hele familiens campingplads

De voksne og de lidt ældre børn kan selvfølgelig også nyde godt af Camping ’t Geuldals mange faciliteter. I kan i de skønne omgivelser tage et spil fodbold eller volleyball på sportsbanen. I kan også udforske det smukke nærområde på mountainbikes eller tage en løbetur rundt omkring campingpladsen. Og hvis I helst vil tage det lidt mere afslappet, kan I hygge jer og tage et spil billard eller bordtennis. Der er simpelthen noget for alle!

Hvis det hænder, at der begynder at regne, kan I sagtens blive underholdt indendørs. I campingpladsens hyggerum kan I blandt andet tage et spil bordfodbold, pool eller bruge timevis på at udfordre hinanden i et af deres mange brætspil. Når der er en stor sportsbegivenhed, kan I nyde kampen på fjernsynet, og der vil altid være mulighed for at nyde kampen med en kold drink eller varm kaffe. I kan også slappe af i læsehjørnet, hvor I finder masser af underholdende bøger samt magasiner. Og I finder selvfølgelig også et legehjørne for jeres baby.

Spis jer mætte i lækker mad

Spis jer mætte i lækker mad

Når I går hen og bliver sultne efter alle de aktiviteter, kan I få jer en god snack eller pizza på campingpladsen. Og på restauranten Brasserie Bie de Groeve kan man smage fantastiske lokale retter, vine samt øl. Til morgenmaden kan I afhente friskbagt brød og croissanter i receptionen i højsæsonen. Så der er ingen, der starter eller slutter dagen på en tom mave!