Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Tamarit Beach Resort

Top Faciliteter
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Hele sæsonen
Underholdning (aften)
Hele sæsonen
Grill tilladt
Kul, gas og el, Fælles grill område
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Hele sæsonen
Underholdning (aften)
Hele sæsonen
Grill tilladt
Kul, gas og el, Fælles grill område

Velkommen til Camping Tamarit Park

Tamarit Park er en førsteklasses plads, beliggende lige ned til en lang gylden sandstrand og med enestående udsigt til ruinerne af Tamarit Slottet. Pladsen er velholdt med palme-, elme- og pinjetræer og har moderne faciliteter. Nogle af standpladserne ligger i en pinjeskov kun få meter fra stranden. Slap af ved poolen, som er omgivet af en stor græsterrasse eller nyd en kold drink i baren, mens børnene har det sjovt i poolen. Nede ved stranden ligger der en bar og en restaurant, hvor I kan sidde på terrassen og lytte til bølgernes brusen, mens I nyder et glas sangria eller måske en friskfanget fisk. Der kan forekomme lidt støj fra aftenunderholdningen i højsæsonen, ligesom man visse steder på pladsen vil kunne høre den nærliggende jernbane. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand, direkte
Swimmingpool
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand
Solsenge ved poolen
Gratis
Generelt
Sprog som tales
Spansk, Tysk, Hollandsk, Fransk, Engelsk
Pladsens terræn
Flad
Grill tilladt
Kul, gas og el, Fælles grill område
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Butikker
Andre butikker
Frisør, Bageri, Boutique
Supermarked
Stort udvalg
Underholdning
Mini klub
Hele sæsonen
Underholdning (aften)
Hele sæsonen
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Børne-disco
Hele sæsonen

Praktisk information

Bemærk at Alfresco og Homair's boliger ligger på et anneks til pladsen.

Boliger - Camping Tamarit Beach Resort

Camping Tamarit Park & Beach Resort i Spanien

Camping Tamarit Park – Costa Dorada

Camping Tamarit Park – Costa Dorada

På Costa Dorada i Spanien ligger denne moderne og familievenlig campingplads med 4 stjerner. Der er masser af aktiviteter for både børn og voksne, og naturligvis er der rig mulighed for at tilbringe en masse tid i og ved vandet. For de små er der en dejlig legeplads, hvor der kan tilbringes mange timer, og derudover er der mulighed for at spille fodbold, tennis, volleyball, basketball, minigolf og bordtennis. Der er desuden mulighed for at gå i fitness og for at leje cykler på pladsen. Om aftenen er der underholdning for hele familien.

Tropisk poolområde og direkte adgang til sandstrand

Tropisk poolområde og direkte adgang til sandstrand

På Camping Tamarit Park er der et stort poolområde, som vil behage både børn og voksne. Der er børnepool, hvor de mindste kan få lov til at boltre sig uden forstyrrelser, og der er desuden en sjov vandrutsjebane. For de voksne og ældre børn er der en stor, almindelig pool samt et wellnessområde med dejlige spabade. Her kan man rigtig slappe af og nyde feriestemningen, og omkring poolen er der naturligvis også rig mulighed for at ligge og dase. Her kan man arbejde på feriekuløren eller slappe af med en god bog og nyde solens stråler. Ud over poolområde er der også direkte adgang til en skøn sandstrand. Her finder I smukt, azurblåt vand med bløde bølger! Det er et perfekt sted til afslapning og solbadning, og ellers er der også masser af vandaktiviteter, man kan gå i kast med. Der kan lejes kajakker og vandcykler, så man kan opleve området fra vandet. Der arrangeres desuden vandgymnastik, og sidst, men ikke mindst, er det et fint sted til at snorkle! Naturligvis kan der også spilles beachvolley i det gyldne sand, så der er noget for enhver smag på denne strand!

Spisemuligheder på campingpladsen

Spisemuligheder på campingpladsen

På en god og aktiv ferie er der brug for lækker mad! Heldigvis er der masser af spisemuligheder på Camping Tamarit Park! Hvis I bliver sultne i løbet af jeres dag på stranden, er der en strandrestaurant! Her kan I få lækre retter hele dagen lang, og I kan nyde jeres mad med udsigt ud over det smukke hav. En strandbar er der naturligvis også, hvis I blot trænger til en hurtig forfriskning. Der er desuden et pizzeria på pladsen, hvor I kan få lækker, italiensk pizza samt mulighed for take-away, hvis I foretrækker at spise i jeres egen campingbolig. Desuden er der en snackbar på pladsen, så I altid kan få stillet den lille sult! Der er altså muligheder nok!

Supermarked og bager

Supermarked og bager

Der er ikke meget, der er bedre end at starte dagen ud med friskbagt brød! Derfor er der en lækker bager på pladsen, så I kan få den bedste start på dagen – eller købe lækkert brød til frokost og aften! Desuden er der et supermarked, hvor I kan få madvarer og diverse småfornødenheder til campinglivet. I behøver altså end ikke forlade pladsen, hvis I foretrækker selv at handle ind og tilberede jeres måltider!

Lidt om området

Lidt om området

Pladsen her ligger på den skønne kyststrækning Costa Dorada. Der er under 15 kilometer til byen Tarragona, hvor I blandt andet finder en smuk katedral, et gammelt, romersk amfiteater og massevis af butikker! Der er også mange andre spændende byer i området, så der er rig mulighed for at tage på udflugt! I kan gå langs stranden ind til den lille hyggelige by Altafulla – en tur der tager ca. 20 min.- eller I kan komme dertil på fem min. i bil ad landevejen. Byen har både indkøbsmuligheder, restauranter og en benzinstation. Der er også en togstation med forbindelse til Barcelona (1 time) og til Tarragona (15 min.). Bemærk venligst, at man fra nogle af standpladserne vil kunne høre lidt støj fra tog og biler.