Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Tamarit Beach Resort

Alt det får I:
Hyggelige byer omkring pladsen
Direkte adgang til dejlig sandstrand
Gode faciliteter og sjove aktiviteter
Tropisk poolområde
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Hele sæsonen
Underholdning (aften)
Hele sæsonen
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Hele sæsonen
Underholdning (aften)
Hele sæsonen

Velkommen til Tamarit Beach Resort

Tamarit Beach Resort er en førsteklasses plads, beliggende lige ned til en lang gylden sandstrand og med enestående udsigt til ruinerne af Tamarit Slottet. Pladsen er velholdt med palme-, elme- og pinjetræer og har moderne faciliteter. Nogle af standpladserne ligger i en pinjeskov kun få meter fra stranden. Slap af ved poolen, som er omgivet af en stor græsterrasse eller nyd en kold drink i baren, mens børnene har det sjovt i poolen. Nede ved stranden ligger der en bar og en restaurant, hvor I kan sidde på terrassen og lytte til bølgernes brusen, mens I nyder et glas sangria eller måske en friskfanget fisk. Der kan forekomme lidt støj fra aftenunderholdningen i højsæsonen, ligesom man visse steder på pladsen vil kunne høre den nærliggende jernbane. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Gratis
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Hele sæsonen
Underholdning (aften)
Hele sæsonen
Børne-disco
Hele sæsonen
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Andre faciliteter
Bilvask
Hæveautomat
På pladsen
Information
Læge
Kun højsæson
Parkering
Normalt ved boligen (gratis), Bilfri plads (gratis central parkering))
Sikkerhedsboks
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Andre butikker
Bageri, Frisør, Boutique
Bageri
Butik
Frisør
Supermarked
Stort udvalg
Ferie tema
Strandferie
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Kul, gas og el
ID armbånd/kort
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk, Fransk, Spansk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
15 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Restaurant
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
Fitness
Fodbold
Multisportsbane
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Bananbåd
Kanoudlejning
Padel
Vandcykeludlejning

Praktisk information

Bemærk at Alfresco og Homair's boliger ligger på et anneks til pladsen.

Tamarit Beach Resort i Spanien

Tamarit Beach Resort – Costa Dorada

Tamarit Beach Resort – Costa Dorada

På Costa Dorada i Spanien ligger denne moderne og familievenlig campingplads med 4 stjerner. Der er masser af aktiviteter for både børn og voksne, og naturligvis er der rig mulighed for at tilbringe en masse tid i og ved vandet. For de små er der en dejlig legeplads, hvor der kan tilbringes mange timer, og derudover er der mulighed for at spille fodbold, tennis, volleyball, basketball, minigolf og bordtennis. Der er desuden mulighed for at gå i fitness og for at leje cykler på pladsen. Om aftenen er der underholdning for hele familien.

Tropisk poolområde

Tropisk poolområde

På Tamarit Beach Resort er der et stort poolområde, som vil behage både børn og voksne. Der er børnepool, hvor de mindste kan få lov til at boltre sig uden forstyrrelser, og der er desuden en sjov vandrutsjebane. For de voksne og ældre børn er der en stor, almindelig pool samt et wellnessområde med dejlige spabade. Her kan man rigtig slappe af og nyde feriestemningen, og omkring poolen er der naturligvis også rig mulighed for at ligge og dase. Her kan man arbejde på feriekuløren eller slappe af med en god bog og nyde solens stråler.

Direkte adgang til sandstrand

Direkte adgang til sandstrand

Ud over poolområde er der også direkte adgang til en skøn sandstrand. Her finder I smukt, azurblåt vand med bløde bølger! Det er et perfekt sted til afslapning og solbadning, og ellers er der også masser af vandaktiviteter, man kan gå i kast med. Der kan lejes kajakker og vandcykler, så man kan opleve området fra vandet. Der arrangeres desuden vandgymnastik, og sidst, men ikke mindst, er det et fint sted til at snorkle! Naturligvis kan der også spilles beachvolley i det gyldne sand, så der er noget for enhver smag på denne strand!

Spisemuligheder på campingpladsen

Spisemuligheder på campingpladsen

På en god og aktiv ferie er der brug for lækker mad! Heldigvis er der masser af spisemuligheder på Camping Tamarit Park! Hvis I bliver sultne i løbet af jeres dag på stranden, er der en strandrestaurant! Her kan I få lækre retter hele dagen lang, og I kan nyde jeres mad med udsigt ud over det smukke hav. En strandbar er der naturligvis også, hvis I blot trænger til en hurtig forfriskning. Der er desuden et pizzeria på pladsen, hvor I kan få lækker, italiensk pizza samt mulighed for take-away, hvis I foretrækker at spise i jeres egen campingbolig. Desuden er der en snackbar på pladsen, så I altid kan få stillet den lille sult! Der er altså muligheder nok!

Supermarked og bager

Supermarked og bager

Der er ikke meget, der er bedre end at starte dagen ud med friskbagt brød! Derfor er der en lækker bager på pladsen, så I kan få den bedste start på dagen – eller købe lækkert brød til frokost og aften! Desuden er der et supermarked, hvor I kan få madvarer og diverse småfornødenheder til campinglivet. I behøver altså end ikke forlade pladsen, hvis I foretrækker selv at handle ind og tilberede jeres måltider!

Lidt om området

Lidt om området

Pladsen her ligger på den skønne kyststrækning Costa Dorada. Der er under 15 kilometer til byen Tarragona, hvor I blandt andet finder en smuk katedral, et gammelt, romersk amfiteater og massevis af butikker! Der er også mange andre spændende byer i området, så der er rig mulighed for at tage på udflugt! I kan gå langs stranden ind til den lille hyggelige by Altafulla – en tur der tager ca. 20 min.- eller I kan komme dertil på fem min. i bil ad landevejen. Byen har både indkøbsmuligheder, restauranter og en benzinstation. Der er også en togstation med forbindelse til Barcelona (1 time) og til Tarragona (15 min.). Bemærk venligst, at man fra nogle af standpladserne vil kunne høre lidt støj fra tog og biler.