Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Tastesoule

Alt det får I:
Hyggeligt poolområde med børnepool
Tæt på strand og sø
Masser faciliteter på pladsen
Spændende område omkring pladsen
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 5 km
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Min. alder: 5
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 5 km
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Min. alder: 5
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg

Velkommen til Camping Tastesoule

4-stjernet camping i Vensac tæt på Montalivet i Gironde. Der er her tale om luksuscamping, da campingpladsen ligger blot 4,5 kilometer fra stranden, og herudover kan du nyde den opvarmede udendørs swimmingpool, de mange aktiviteter for både børn og voksne, aftenunderholdning og meget andet. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand, 5 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Opvarmet
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Min. alder: 5
TV Rum
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
6 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Diskotek
Diskoaften
Snackbar
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordfodbold
Bordtennis
Cykeludlejning
Cykler (voksen), Cykler (børn)
Petanque
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Trampoliner / hoppeborg

Camping Tastesoule i Frankrig

Ved Kystlinjen i Gironde

Ved Kystlinjen i Gironde

Tastesoule camping i Gironde er den ideelle campingplads for dig, der gerne vil udforske kystlinjen ved Atlanterhavet yderligere. Der er desuden tale om en campingplads i rolige omgivelser med en yderst venlig atmosfære, der er ideel for børnefamilier. Stedet tilbyder nemlig en lang række aktiviteter for både børn og voksne i alle aldre såsom en swimmingpool, underholdning hele dagen og mad på stedet. Du kan desuden tage på udflugt i området, hvor du kan udforske Girondes kystlinje eller besøge de lokale markeder ved Montalivet eller Vensac. Det er ydermere det perfekte område at tage på camping, hvis du elsker vin og derfor gerne vil besøge vingårdene i regionen, da der ligger flere af disse i nærheden. Endelig byder området på smuk natur, som du kan udforske på gåben eller cykel.

Pool, strand og sø

Pool, strand og sø

Tastesoule campingplads har en opvarmet udendørs swimmingpool samt et børnebassin for de yngste i familien. Dette er med til at gøre ferien ekstra dejlig, så I kan tage en kølende dukkert og børnene plaske i det lave vand. Herudover ligger stranden blot 4,5 kilometer derfra, og der er også en sø kun 2 kilometer fra campingpladsen.

Alt I behøver på pladsen

Alt I behøver på pladsen

På pladsen ligger en restaurant, snackbar og en almindelig bar. Det er derfor ikke nødvendigt, at du selv laver mad, når du er på Tastesoule campingplads, og det er herudover også muligt at bestille takeaway. 

Der ligger en lille butik på pladsen, hvor du kan købe alle de nødvendige ting, ligesom at det er muligt at få friskbagt brød hver dag.

Børneklub, boldspil og aktiviteter

Børneklub, boldspil og aktiviteter

Der er en lang række forskellige aktiviteter at give sig til for både børn og voksne på Tastesoule campingplads. Der er blandt andet forskellige aktiviteter for teenagers samt aftenarrangementer for hele familien. For børnene er der en legeplads, en hoppeborg og en børneklub ved navn Mister Flower Club, der arrangerer forskellige aktiviteter. Herudover er det muligt at leje cykler på campingpladsen, og der er også en multisportsbane, hvor man kan dyste mod hinanden i en lang række sportsgrene. Endelig er der beachvolley, petanque samt bordtennisbord og spilrum, pool, aktivitetsrum og en trampolin på stedet. Der er således masser at give sig til for både børn og voksne.

Kultur, gastronomi og adrenalin

Kultur, gastronomi og adrenalin

Det er ikke kun på selve campingpladsen, at der er mange ting at give sig til. Det samme er tilfældet i området, hvor du kan fiske, cykle, hike eller ride. Ydermere er der rig mulighed for at prøve kræfter med vandsport, hvad end du er til surfing, sejlads, kano, kajak eller paddle boarding. Du kan også tage hele familien med hen på go-kart-banen, der ligger blot 5 kilometer fra campingpladsen. For vinelskerne er Médoc vingårdene bestemt et besøg værd, og det samme er Corduan fyrtårnet. Du bør desuden heller ikke gå glip af de lokale markeder, og om sommeren er det i Vensac muligt at tage til et marked om aftenen, hvor der er live-musik, og hvor du desuden kan finde masser af lokale råvarer. Du kan også tage en tur til sandstrandene ved Girondes kyst såsom Montalivet, der ligger blot 4,5 kilometer fra campingpladsen. Kystlinjen kan både udforskes på cykel eller på gåben.