Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Terme Catez

Inklusiv i prisen
Kæmpe udendørs - og indendørs vandland
Bredt udvalg af restauranter og barer
Gode indkøbsmuligheder
Tæt på natur og kultur
Top Faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Fælles grill område
Tennis
Mod betaling
Top Faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Fælles grill område
Tennis
Mod betaling

Velkommen til Camping Terme Catez

Camping Terme Catez ligger ved byen Catez kun 35 km fra Zagreb, ca. 100 km fra Ljubljana og er et af de største ferieområder i Slovenien. Her er der hoteller, lejligheder, campingplads og endda en indianer landsby! På området findes et stort udendørs vandland og et indendørs tropisk vandland. Der er 3 timers gratis entré pr. person pr. dag for indendørs vandland eller 2 gratis indgange pr. person pr. dag i det udendørs vandland. Vandlandene indeholder alt, så selv den mest hærdede vandhund kan blive tilfreds. Der er opvarmet vand, piratø, vandrutschebane, kanaler, surfboard-simulator, kæmpebølge-simulator samt lille afdeling for de allermindste, hvor vanddybden blot er 20 cm. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Vandrutsjebane
Udendørs pool
April - September
Separat børnepool
April - September
Indendørs pool
August - November
Solsenge ved poolen
Jacuzzi / Whirlpool
Mod betaling
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
Højsæson
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Teenagere (12+), Børn (5-11 år)
Sprog som tales
Italiensk, Tysk, Engelsk
Grill tilladt
Fælles grill område
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Restauranter / barer
Diskotek
På pladsen
Bar
200 m
Snackbar
Pizzaria
Restaurant
400 m
Take away
Wellness faciliteter
Sauna
Skønhedbehandlinger
Hydromassage i pool
Manicure
Massage
Sportsfaciliteter
Tennis
Mod betaling
Bowling
Mod betaling
Basketball
Fitness
Mod betaling
Aquarobics
Bueskydning
Mod betaling
Cykeludlejning
Bordtennis
Mod betaling
Minigolf
Mod betaling
Squash
Mod betaling
Billard / pool
Mod betaling
Golfbane
18-hullers
Multisportsbane
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Til børnene
Indendørs legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Mod betaling
Aktivitetspark
Mod betaling
Legeplads
Spillehal
Andre faciliteter
Bilvask
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Hæveautomat
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Ljubljana, 139 km
Butikker
Basar
Supermarked
Medium udvalg, 400 m
Frugt og grønt
Souvenirs
Kiosk
Bageri

Boliger - Camping Terme Catez

Camping Terme Catez i Slovenien

Camping Terme Catez – Sydøst Slovenien

Camping Terme Catez – Sydøst Slovenien

Camping Terme Catez er en 5-stjernet campingplads beliggende i den sydøstlige del af Slovenien og lige på grænsen til Kroatien og deres hovedstad Zagreb. Camping Terme Catez byder på et helt fantastisk ferieparadis, som står klar til at fortrylle jeres ferie og gøre den til en oplevelse for livet. Her finder I et stort udvalg af skønne aktiviteter og afslapningsmuligheder, så der er noget for enhver smag. Camping Terme Catez er mest kendt for deres fantastiske og kæmpestore vandland, som er udstyret med et hav af sjove aktiviteter for børn i alle aldre. På Terme Catéz findes endvidere supermarked, basar og flere forretninger. Skulle I få lyst til at forkæle jer selv lidt i løbet af ferien, kan I bestille massage, skønhedsbehandlinger og manicure mm.

Kæmpe udendørs- og indendørs vandland

Kæmpe udendørs- og indendørs vandland

Består din familie af vandhunde – både store og små? Så skal jeres næste familieferie gå til Camping Terme Catez. Her er der nemlig rig mulighed for at lege og svømme i pladsens store vandland. Den udendørs del af vandlandet består af et hav af sjove og underholdende installationer, herunder utallige bassiner i alle dybder, floder hvor I kan flyde med strømmen og ikke mindst en stor, vild vandborg, hvor vandet sprøjter ud til alle sider. Faktisk er vandlandet hele 10.000 kvadratmeter stort, hvilket I ikke finder lignende på de omkringliggende campingpladser. I ydersæsonerne har I tilmed mulighed for at besøge det mindst ligeså fantastiske indendørs vandland.
Det er dog ikke kun børnene, som kan få sig en svømmetur i det lækre vandland. På Camping Terme Catez finder I ligeledes et voksenbassin med baneinddeling, hvor I har mulighed for at tage en svømmetur. Derudover består poolområdet af en jacuzzi, hvor de voksne for alvor kan slappe helt af mens børnene leger. Hvis I har lyst til at nyde de skønne solstråler, har I tilmed mulighed for at smide jer i en af de omkringliggende liggestole.

Flere restauranter og barer

Flere restauranter og barer

På Camping Terme Catez er der rig mulighed for at opleve de slovakiske og kroatiske specialiteter på pladsens restauranter. På menukortene finder I både klassiske, internationale retter og lokale retter, så I har mulighed for at smage på nærområdet. Her finder I fantastiske smagsoplevelser, uden at I behøver at køre langt. Er I til drinks og vin, finder I ligeledes flere barer på campingpladsen. Her har I mulighed for at nyde de forfriskende drikkevarer, mens I nyder udsigten til den smukke solnedgang.

Gode muligheder for indkøb

Gode muligheder for indkøb

Ønsker I selv at tilberede måltiderne, eller står I lige og mangler en række praktiske dagligvarer? På Camping Terme Catez er alt indenfor rækkevidde, og pladsen tilbyder da også gode muligheder for indkøb. På selve pladsen finder I nemlig et komplet supermarked, som byder på et stort udvalg af internationale og nationale dagligvarer. Derudover finder I her frisk frugt og grønt, så I kan nyde de lokaldyrkede råvarer til fulde.

Gå på opdagelse i det smukke nærområde

Gå på opdagelse i det smukke nærområde

Camping Terme Catez byder på et hav af smukke seværdigheder, som bestemt er en oplevelse værd. Blot 200 meter fra campingpladsen finder I blandt andet de smukke slotte Topliska cesta og Catez ob Savi Slovenien. Her kan I opleve de unikke miniaturebygninger, som viser genopbygningen af europæiske og asiatiske slotte. Blot 2,7 kilometer fra Camping Terme Catez finder I The posavje Museum Brezice. Dette er et spændende museum, som fortæller interessante historie fra tiden omkring 2. Verdenskrig. Entreen er tilmed billig, og området dermed byder dermed på skønne kulturelle oplevelser for både store og små - endda uden et større greb i lommen.