Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Terra Park SpiritoS

Alt det får I:
Fantastisk klart og rent hav med stenstrand
Miljøvenlig campingplads
Hyggelig restaurant med udsigt over havet
Masser af sport og underholdning
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten
Legeplads
Grill tilladt
Fælles grill område
Restaurant
Indendørs legeplads
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten
Legeplads
Grill tilladt
Fælles grill område
Restaurant
Indendørs legeplads

Velkommen til en skøn campingferie

Camping Terra Park SpiritoS ligger på Øen Pag i Kroatien - ikke langt fra Kolan. I finder pladsen på store græsplæner langs en smuk naturlig strand, der tilbyder en fantastisk udsigt over det mægtige bjerg Velebit og det krystalklare Adriaterhav. Pladsen bugner af muligheder for at gøre sit til den ideelle campingferie med leg, vand og velfortjent afslapning. Terra Park SiritoS er en øko-campingplads, hvor der i alt, er taget hensyn til miljøet. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Hundestrand
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Volleyball
Fiskeri
Wellness faciliteter
Massage
Til børnene
Legeplads
Indendørs legeplads
Pladsstørrelse
Lille plads
Vandsport
Windsurfing
Kanoudlejning
Vandski
Underholdning
Organiserede udflugter
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Bar
Snackbar
Take away
Pizzaria
Restaurant
Sanitetsforhold
Strygejern
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Information
Læge
Opladning elbiler
Hæveautomat
Generelt
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Grill tilladt
Fælles grill område
Sprog som tales
Engelsk, Italiensk, Tysk
Pladsens terræn
Flad
Omgivelser
Nærmeste hospital
8 km
Nærmeste supermarked
3 km
Nærmeste togstation
76 km
Nærmeste lufthavn
76 km
Tætteste by
3 km
Nærmeste busstation
8 km
Ferie tema
Lille afslapppende plads
På en ø

Vi kender Terra Park SpiritoS

Badefaciliteter

Badefaciliteter

Vi er stolte over at kunne præsentere en af de smukkeste strande i Kroatien, en attraktiv og naturlig strand i Terra Park SpiritoS-lejren. Stranden er udstyret med brusere, parasoller og liggestole og er et ideelt sted til afslapning og underholdning hele dagen i alle generationer.

På stranden kan du finde følgende:

  • Hundestrand
  • Strandbar
  • Strandaktiviteter
Restaurant og indkøb

Restaurant og indkøb

Øen Pag har altid næret traditionen med god smag, og I kan lære det lokale køkken på øen at kende i restauranten. Den ligger i et behageligt miljø ved siden af hovedpromenaden ved havet og på den store terrasse med udsigt over de omkringliggende landsbyer og bjerget Velebit giver det jer mulighed for at prøve en række retter. Restauranten byder på et rigt udvalg af fremragende tilberedte retter fra det lokale køkken og middelhavsretter samt fisk- og kødspecialiteter. 

Ønsker I selv at lave mad, så  er det nye og udstyrede marked stedet, hvor I kan købe alle de produkter, I muligvis har brug for under jeres campingferie. Ud over basale mad- og bageriprodukter tilbyder markedet et udvalg af vin og læskedrikke. Alt sammen i en hyggelig atmosfære og  med hjælp til valg af produkter.

Aktiviteter og faciliteter

Aktiviteter og faciliteter

For at inspirere de yngste familiemedlemmers legende ånd tilbyder Terra Park SpiritoS to moderne og sikre legepladser udstyret med kvalitetsudstyr med fokus på de kære små. Jeres børn vil helt sikkert nyde vores campingplads, og så snart de nyder det, betyder det, at I også vil nyde en velfortjent og afslappet ferie.

Campingpladsen tilbyder specielle aktiviteter for de yngste som en del af animationsprogrammet. Workshops, spil, fester og forskellige arrangementer er kun en lille del af de aktiviteter, der bliver arrangeret for børn. 

Hvad skal vi se i nærheden af pladsen?

Hvad skal vi se i nærheden af pladsen?

Mød det mest eksotiske hjørne af øen Pag!  I umiddelbar nærhed af pladsen ligger byen Kolan, en berømt grøn oase i sten og vuggen til den legendariske Pag-ost.

Under jeres ferie, anbefaler vi et besøg hos de mest berømte og prisbelønnede osteproducenter Gligora og MIH, og glem ikke at tage din ostesouvenir hjem!

Kolanjsko polje ligger i nærheden af lejren og Kolan - et felt, hvor du kan se imponerende Pag-stenvægge, der kun er bygget af natursten.  Bortset fra stenmurene, der repræsenterer forfædrenes hårde arbejde, som med deres indsats og tålmodighed byggede disse spektakulære mure, der spredte sig over hele øen, kan du i Kolanjsko polje se resterne af miner, hvorfra kul blev udvundet i mange år.

De berømte og unikke Lun olivenlunde findes kun få minutters kørsel fra lejren, som i århundreder repræsenterer det mest eksotiske hjørne i regionen.

Elskere af aktiv ferie, er helt sikkert komme til det rigtige sted. I Pags uberørte natur tilbydes: cykling, dykning, klatring, gåture, vandsport eller forskellige udflugter. Stranden er ideel til elskere af adrenalin- og vandaktiviteter, især for kitesurfere.