Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Toscana Bella

Alt det får I:
Smukke byer i nærheden
Tæt på strand
Sportsaktiviteter og underholdning
Dejligt poolområde
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 600 m
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 600 m
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads

Velkommen til Camping Toscana Bella

Oplev luksuscamping på et nyt niveau på Toscana Bella campingplads. Her finder du den smukkeste sandstrand inden for en kort gåtur. Desuden finder du diverse sportsfaciliteter på campingpladsen, mens du har mulighed for at deltage i spændende udflugter, der vil gøre din ferie helt uforglemmelig. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
600 m
Strandtype
Sand, 600 m
Strand
Hundestrand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
Ferskvand
Separat børnepool
Ferskvand
Solsenge ved poolen
Gratis
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
Højsæson
Storskærm sport
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Parkering
På et fælles parkeringsområde
Butikker
Bageri
Kiosk
Minimarked
Generelt
Egnet til
Grill tilladt
Fælles grill område
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste supermarked
2 km
Tætteste by
2 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal: 250
Restauranter / barer
Bar
Diskotek
Maks. 1 kilometer
Pizzaria
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Cykeludlejning
Cykler (voksen), Cykler (børn), Mountain bikes
Fitness
Ridning
Tæt på pladsen, 4 km
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Windsurfing
i nærheden, 2 km

I gåafstand til sandstrand

Hos Toscana Bella camping får du det hele

Hos Toscana Bella camping får du det hele

Toscana Bella er en fantastisk campingplads beliggende i Toscana. Campingpladsen henvender sig til voksne, de unge og til de helt små. Underholdnings- og aktivitetsniveauet fra campingpladsens personale er højt, hvorfor du og dine børn vil være godt underholdt gennem hele ferien. Desuden tilbydes der sportsfaciliteter eller mulighed for at leje cykler, vindsurfe eller trekke i den omkringliggende smukke natur.

Brug hele dagen ved den udendørs pool

Brug hele dagen ved den udendørs pool

På Toscana Bella campingplads finder du en stor udendørs pool. Poolen er særligt til børn, da poolens dybde er lavet med børn for øje. Det betyder, at du trygt kan lade børnene dykke og lege i poolen dagen lang. Imens kan du nyde de omkringliggende grønne områder, som byder på både solrige og skyggefulde steder. Her vil der være liggestole og parasoller til rådighed. Alt imens at dine børn udlever deres drømme som de ægte vandhunde, de garanteret er.

Hav sandstrand som din baghave hos Toscana Bella

Hav sandstrand som din baghave hos Toscana Bella

På campingpladsen er du på stranden indenfor 400 meter, når du går fra Toscana Bella campingplads. Her vil du blive mødt af hvide, brede sandstrande, som er omgivet af en grøn og frodig fyrreskov. Stranden henvender sig særligt til børn, da der ofte er lavvandet. Toscana Bella ligger langs Costa degli Etruschi, som også er kendt som den etruskiske kyst. Her vil der være drinks strandbaren, som du helt gratis kan nyde grundet dit ophold hos Camping Toscana Bella. Hvis du er til vandsportsaktiviteter, har du mulighed for at udleve dette ved Rosignanos vidunderlige hvide strande. Rosignanos ligger blot seks kilometer væk, hvorfor det er nemt at komme til - med og uden børn.

Oplev underholdning og aktiviteter på højt plan

Oplev underholdning og aktiviteter på højt plan

Hos Toscana Bella gøres der en dyd ud af, at du som gæst skal have det bedste. Derfor gør personalet på campingpladsen meget ud af underholdningen for dig. I juli og august er der hver dag et underholdningsprogram, som får både voksne og børn til at trække på smilebåndet. Underholdningen er forskellig, men kan blandt andet bestå af diverse spil eller sportstuneringer på campingpladsens volleyball- eller basketballbaner. Mens de ældre deltager i sportstuneringer, kan de mindre lege på den store legeplads ved siden af. Desuden er det indimellem temafester, som står på programmet.

Spis dine måltider med fantastisk udsigt

Spis dine måltider med fantastisk udsigt

Hos Toscana Bella finder du både bar og restauranter. Baren sørger for, at du både kan nyde udsigten ved udendørs borde eller sidde indendørs. Udendørs vil du sidde på en overdækket terrasse med udsigt til poolen. Om aftenen vil du kunne nyde stilheden omkring poolen og dennes belysning i mørket. Desuden vil der omkring denne terrasse være et område med videospil til de mindste. Campingpladsen tilbyder en restaurant, hvor der bliver serveret pizza i ægte toscansk stil. Du har mulighed for at spise på restauranten eller tage dine pizzaer med hjem. Igen har du mulighed for at nyde udsigten fra en udendørs vinkel. Campingpladsen tilbyder desuden roterende spyd med stærkt mad.

Toscana Bella giver mulighed for selv at handle ind

Toscana Bella giver mulighed for selv at handle ind

På campingpladsen tilbydes der et supermarked, hvor du har mulighed for at handle de fleste madvarer. Dette betyder, at du ikke nødvendigvis skal spise ude hver dag på din ferie. I har mulighed for selv at lave mad med de lokale råvarer. Og hvem ved - måske du bliver inspireret til madlavningen hjemme? Udover madvarer som vin og kød tilbyder campingpladsen også en basar. Her har du mulighed for at købe diverse strandartikler, legetøj eller sågar tøj. Det er også her, at du kan finde souvenirs, som du kan tage med hjem. I basaren finder du blandt andet også italienske og udenlandske aviser, som du kan læse, mens du nyder din morgenmad.

Tag på opdagelse i Toscana

Tag på opdagelse i Toscana

Camping Toscana Bella er omgivet af en masse fine landsbyer, der alle er et besøg værd. Du kan blandt andet besøge Livorno, Siena eller det kendte Firenze. Hvis du i stedet for sightseeing har brug for yderligere afslapning, byder Toscana på spa med termiske bade og andre afslappende behandlinger, som får dig helt ned i gear. Hvis du modsat gerne vil bevæge dig rundt i byen, har du mulighed for at leje cykler. En ferie hos Toscana Bella vil du bestemt ikke fortryde.