Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Toscolano

Alt det får I:
Direkte adgang til privat strand
Naturskønne omgivelser
Sportsaktiviteter og underholdning
Indkøb - og spisemuligheder
Top faciliteter
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Legeplads
Grill tilladt
El
Fodbold
Top faciliteter
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Legeplads
Grill tilladt
El
Fodbold

Velkommen til Camping Toscolano

Camping Toscolano ligger på den vestlige side af Gardasøen 750m fra den charmerende landsby Toscolano Maderno. Med direkte adgang til Gardasøens dejlige vand, og to pools for både store og små, er der rig mulighed for badeoplevelser for hele familien. Nær campingpladsen venter et væld af oplevelser for store og små – besøg historiske byer eller tag på udflugt i den fascinerende natur omkring Gardasøen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand / småsten, direkte
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
May - October
Separat børnepool
Jacuzzi / Whirlpool
Whirlpool
Solbadningsområde
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Fodbold
Cykeludlejning
400 m
Tennis
Mod betaling
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Supermarked
Stort udvalg, 500 m
Minimarked
Restauranter / barer
Pizzaria
Restaurant
Bar
Højsæson
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Parkering
Parkering i små områder, inde på pladsen
Sikkerhedsboks
Generelt
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
El
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Verona, 83 km
Tætteste by
750 m
Ferie tema
Direkte til sø

Camping Tascolano ved Gardasøen

Fantastiske badeoplevelser for hele familien

Fantastiske badeoplevelser for hele familien

Uanset om I er til strand eller pool har Camping Toscolano noget for enhver smag. Pladsen har sin egen private strand, hvor I kan lade jer afkøle i Gardasøens skønne vand. Stranden er velegnet til de mindste, da den kun skråner langsomt, men husk badesko. Derudover har pladsen to pools, hvor den ene er velegnet til børnene. Ved poolområdet kan I desuden anvende liggestolene ganske frit. 

Campingpladsens smukke omgivelser

Campingpladsens smukke omgivelser

Et ophold på Camping Toscolano byder på mange flotte syn. Selve pladsen er opbygget omkring et gammelt kloster fra det 14. århundrede. Derfor kan I stadig se klosterets gamle klostermure, der nu er blevet til historiske ruiner. Desuden byder pladsen på en hyggelig italiensk atmosfære med smukke blomster og planter, der danner rammerne om en smuk udsigt over Gardasøens smukke vand og omkransende bjerge.

Aktiviteter for alle

Aktiviteter for alle

I nærheden af campingpladsen kan I finde et hav af aktiviteter. I den nærliggende havn kan I leje både og her er det også muligt at lære at surfe. Vindforholdene er meget gunstige til windsurfing på denne side af Gardasøen. I højsæsonen sørger underholdningsteamet for et varieret program med sjove sportsturneringer for både børn og voksne. På pladsen finder I også to tennisbaner og en fodboldbane, hvor familiens sportsglade kan boltre sig. Desuden er der en udendørs legeplads til børnene.   

Indkøb og restauranter

Indkøb og restauranter

Campingpladsen har en dejlig restaurant med skønne italienske retter til gode priser. Her er også en restaurant med speciale i alt godt fra havet og I finder også et pizzeria og en lille hyggelig bar, der ligger i fine omgivelser ved den gamle klosterbygning. Pladsen har en lille butik, og der ligger desuden et større supermarked uden for pladsen.

Oplevelser nær Camping Toscolano

Oplevelser nær Camping Toscolano

Der er mange muligheder for sjove og spændende oplevelser nær campingpladsen. For eksempel går der en færge fra Toscolano tværs over Gardasøen. I kan også tage svævebanen op i bjergene, hvorfra der er en betagende udsigt ud over søen og området. I nærheden af Gardasøen ligger også et væld af historiske og fascinerende italienske byer. Besøg for eksempel Verona eller Salo, hvor I kan opleve den storslåede Villa La Vittoriale af d' Annunzio, der blandt andet har et amfiteater. Den lille by Toscolano Maderno, som pladsen ligger ved, er bestemt også et besøg værd. Her kan I for eksempel afprøve byens ugentlige marked, hvor I kan købe de lækreste lokale italienske råvarer.