Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Lejepladser med pirattema
Østersøens sandstrand
Kort afstand til halvøen Priwall
Vandsportsaktiviteter
Top faciliteter
Direkte til strand
Strandtype
Sand
Legeplads
Restaurant
Supermarked
WiFi
Top faciliteter
Direkte til strand
Strandtype
Sand
Legeplads
Restaurant
Supermarked
WiFi

Nyd stranden og naturen ved Østersøen

Få timers kørsel fra Danmark kan du nå til det dejlige feriested Landal Travemünde. Her har du både mulighed for at booke hyggelige bungalows og moderne ferielejligheder med god plads til hele familien. På feriestedet har du mulighed for at opleve skøn natur og strand. For de små beboer er der forskellige vandsportsaktiviteter som hele dagen kan gå med. Da feriestedet er tæt beliggende til Lübeck og marinanen kan dig og familien tage på udflugt og opleve den dejlige tyske kultur. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand
Strandtype
Sand
Strand
Hundestrand
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Havn
Parkering
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Supermarked
Ferie tema
Strandferie
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
WiFi
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Restauranter / barer
Brød Service
Isbod
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Fiskeri
Klatrevæg
Ridning
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)
Vandsport
Vandski
Windsurfing

Velkommen til Landal Travemünde

Hvorfor skal du vælge Landal Travemünde til din næste ferie?

Hvorfor skal du vælge Landal Travemünde til din næste ferie?

Kunne du tænke dig at opleve naturen og roen ved Østersøen? Så er feriestedet Travemünde det perfekte sted til din families næste ferie! Travemünde er kun en kort afstand til fods væk fra en stor sandstrand ved Østersøen. Byens maritime flair kan mærkes overalt og tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år. Særlige højde punkter inkluderer Priwall natur reservat, Travemünde fyrtårn og masser af grønne omgivelser.

Strand og sjove aktiviteter på Landal Travemünde

Strand og sjove aktiviteter på Landal Travemünde

Da Østersøen kun er kort afstand væk fra jeres feriebolig, så er det oplagt at  tage sig en forfriskende dukkert, svømmetur eller hygge på den brede sandstrand. Her kan børn bygge sandslotte og flyve med drage og voksne kan sole sig i liggestole og nyde udsigten eller læse en god bog. Udover skæg og ballade på stranden er der masser at lave i ferieparken for de mindste. Der findes udendørs legepladser med bl.a. rutsjebaner, pirat-tema samt en klatrepark. derudover arrangeres der underholdning og spil for børnene i sommersæsonen hvor alle kan lege med. For de børn, som er helt vilde med vandet er der mulighed for undervisning i sejlads og windsurfing på en sejlskole på feriestedet.    

Maritime og naturfyldige oplevelser langs kysten

Maritime og naturfyldige oplevelser langs kysten

Tavemünde feriested er perfekt til at opleve havnepromenaden der byder på oplevelser for hele familien! Der er mulighed for at afprøve forskellige vandsportsaktiviteter herunder windsurfing, sejlads samt kystfisker. I kan også vælge at vandre eller cykle igennem de lokale havne og skovområder for at udforske det hyggelige område omkring feriestedet. Derudover kan i også besøge halvøen Priwall som giver jer chancen for at opleve områdets beskyttede dyre- og planteliv.

De specielle Nordtyske attraktioner

De specielle Nordtyske attraktioner

Udover alle de sjove aktiviteter i kan finde på feriestedet kan i også tage på opdagelse i den gamle handelsby Lübeck hvor i kan finde historiske seværdigheder, museer, eller tage på en dejlig shopping tur. Forlystelsesparken Hansa Park er spækket med forlystelser og underholdning for både de store og små familiemedlemmer kun 30 km fra Travemünde feriepark. Hvis i er mere til forlystelser med store vand pjask kan i også besøge det velkendte badeland Ostsee Therme kun 14 km fra jeres feriested, hvor i også kan nyde afslappende spa og wellness.