Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Ur-Onéa

Top faciliteter
Strandtype
Sand, 600 m
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 600 m
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul
Legeplads

Velkommen til Camping Ur-Onéa

Hold jeres næste campingferie her på Camping Ur-Onéa og få en uforglemmelig ferie med oplevelser og aktiviteter for hele familien. Campingpladsen har en dejlig placering og ligger ikke langt fra en smuk sandstrand ud til Biscaybugten. Camping Ur-Onéa er et oplagt valg for børnefamilier, da campingpladsen tilbyder faciliteter og aktiviteter til alle aldersgrupper. Campingpladsen tilbyder blandt andet et stort poolområde og et multisportsområde. Selvom der er masser af aktiviteter på camping Ur-Onéa, er der også rig mulighed for at slappe helt af og komme ned i gear. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
600 m
Strandtype
Sand, 600 m
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Udendørs pool
Indendørs pool
Opvarmet, Fleksibel overdækn.
Solbadningsområde
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Bageri
Supermarked
Nej
Generelt
Grill tilladt
Kul
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Omgivelser
Nærmeste supermarked
1.2 km
Tætteste by
600 m
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal: 259
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Multisportsbane
Ridning
Tæt på pladsen
Til børnene
Legeplads

Praktisk information

Dette feriested skal bruge bil registreringsnr. senest 14 dage inden ankomst. Venligst angiv ved bestilling eller efterfølgende til online@friferie.dk

Camping Ur-Onéa i Frankrig

Poolområde og strand

Poolområde og strand

På pladsen finder i det skønneste poolanlæg med en opvarmet og overdækket samt udendørs pool, hvor man kan tage sig en svømmetur, en flod og en stor vandlegeplads, hvor børnene kan slå sig løs. Herudover er der jacuzzi, hvor der rigtig er plads til afslapning. Trænger I til en pause fra badningen, er der mulighed for det i de opstillede solsenge, hvor man kan læse i en god bog. Man kan også søge skygge under parasollerne, hvis solen bliver for kraftig. Bassinerne i poolområdet er organisk formet, og mellem bassinerne er der små øer, som er forbundet af fine broer. Derudover er der fine grønne palmetræer, som bidrager til en hyggelig atmosfære. Ikke langt fra pladsen ligger en dejlig stor sandstrand, hvor I kan nyde det klare havvand, den friske luft og solens varme stråler. Omkring stranden ligger en masse restauranter, hvor I kan søge hen, hvis I bliver sultne.

Restauranter, barer og indkøb

Restauranter, barer og indkøb

Lige ved siden af campingpladsens poolområde finder I en restaurant, hvor I kan få et måltid mad, købe snacks og drikkevarer. I kan altså forsyne jer, mens I opholder jer i poolområdet. Restaurantens menu tilbyder noget for enhver smag, så der skulle være noget til både børn og voksne. Med Camping Ur-Onéas gode placering kan I også let finde lækre restauranter tæt på campingpladsen. På ved ned mod stranden og langs stranden kan I finde en hele del restauranter. Får I brug for at handle dagligvarer, har I mulighed for det på campingpladsen. Her finder I et lille supermarked, hvor I kan handle det mest nødvendige. I finder også andre supermarkeder i nærheden af campingpladsen.

Sjov til hele familien

Sjov til hele familien

Camping Ur-Onéa arrangerer en masse sjove aktiviteter, som både børn og voksne kan deltage i – enten sammen eller hver for sig. Der er mulighed for at afprøve vandaerobic og tovtrækning, og for de mindste arrangeres der aktiviteter i børneklubben. For de voksne er der fester nærmest hver aften, men af hensyn til ro på campingpladsen slutter festerne ved midnat. På den måde er I friske til en ny dag med spændende oplevelser. På campingpladsen kan I udfordre hinanden i multisportsområdet, hvor I for eksempel kan spille fodbold. Der er også mulighed for at spille petanque og bordtennis. På campingpladsen finder I også en sjov legeplads for de mindste, hvor de kan lege frit og have mange timers sjov.

Oplevelser i området

Oplevelser i området

Camping Ur-Onéa ligger i et rigtig smukt og naturskønt område. Der er mange fine byer i nærheden, som er et besøg værd. Kører I en tur nordpå, kan I besøge byen Biarritz, hvor der er masser sjove vandaktiviteter som for eksempel surfing. Byen er rigtig hyggelig at gå rundt i, og I kan helt sikkert finde gode spisesteder.