Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Vakantiepark Bad MeerSee

Alt det får I:
Naturskønne omgivelser
Strand og indendørs pool
Masser af indkøbsmuligheder
Ren idyl og afslapning
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 2 km
Restaurant
Indendørs pool
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 2 km
Restaurant
Indendørs pool
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig

Idyllerisk natur omgiver Vakantiepark Bad MeerSee

Er I på udkig efter en feriedestination med skønne campingfaciliteter? Så bør I overveje at besøge Vakantiepark Bad MeerSee, der er beliggende i Zeeland i det sydlige Holland. Her vil I være tæt på endeløse sandstrande, omgivet af smuk, hollandsk natur og en afslappet atmosfære. Zeeland er et område i det sydvestlige Holland som indtager deltaområderne i floderne Schelde og Maas. Provinsen indrammer hele Zeeuwsch-Vlaanderen, som er Flanderns fastland, der er placeret mellem Westershelde og Belgien. Zeeland er en af de provinser i Holland, der har få industrier og ej heller nogen store byer. Dog har provinsen intet mindre end to naturreservater, der passer på dyreliv og klitområder. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
2 km
Strandtype
Sand, 2 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Indendørs pool
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
2 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson & helligdage

Velkommen til Vakantiepark Bad MeerSee

Badefaciliteter for hele familien

Badefaciliteter for hele familien

Camping Vakantiepark Bad MeerSee er særligt velegnet til familier, der elsker at bruge tid i naturen og samtidig elsker at bruge tid sammen ved en pool. Besøger I feriestedet, kommer I nemlig ikke udenom at besøge den indendørs pool. Derudover kan I for et mindre beløb deltage i vandzumba-undervisning, hvis I gerne vil røre jer lidt, mens I er på ferie. Tillader vejret udendørs badning, kan I desuden besøge nogle af de bedste strande i Zeeland – herunder strande som Strand Wemeldinge, Oostkappelle Beach, Strand Sint-Annaland og mange flere.

Restauranter og barer

Restauranter og barer

På Camping Vakantiepark Bad MeerSee er der rig mulighed for at få en bid mad, når sulten melder sig. Her kan I nemlig vælge at besøge restauranten, hvor I kan nyde kulinariske retter og forfriskende drinks, når I gerne vil skrue op for hyggen. På restauranten bliver der både serveret skønne frokostretter og aftensmad, som kan nydes indendørs eller udenfor på den tilhørende terrasse. Her er både kød- og vegetariske retter med en masse smagsvarianter.

I kan selvfølgelig også besøge de lokale restauranter og caféer uden for ferieparken i Zeeland. Vil I gerne sikre jer, at I får den fulde oplevelse af det hollandske køkken, kan I altid undersøge top-10 over de bedste restauranter i den hollandske provins.

Tag på shopping og indkøb

Tag på shopping og indkøb

Til de shoppeglade er der selvfølgelig også håb forude, når I besøger Vakantiepark Bad MeerSee i Zeeland. Her kan I lægge vejen forbi The Zeeland Leisure & Shopping, som er et stort indkøbscenter med en masse forskellige butikker og mulighed for dagligvareshopping. Derudover er der også centre som Woonboulevard the Mortiere, som ligeledes er et indkøbscenter, der med sikkerhed formår at tilfredsstille jeres shoppinglyst. Derudover er der mulighed for at handle ind i parkshoppen, hvor I blandt andet finder friske sandwich, aviser, drikkevarer og meget mere.

I området

I området

Vakantiepark Bad MeerSee i Zeeland ligger som sagt tæt på de skønne strande og i den hyggelige landsby, Nieuwvliet, hvor der er plads til den gode livsstil med dejlig mad og med plads til ro og afslapning. Faktisk er der rig mulighed for at få lidt af det hele, hvad end I ønsker at shoppe, besøge klokketårne, slotte eller cykle eller vandre i den hollandske natur. Her vil I nemlig være omgivet af grønne områder. Lige uden for ferieparken finder I naturreservatet, Verdronken Zwarte Polder, som helt sikkert også er et besøg værd.