Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Vakantiepark Bergumermeer

Alt det får I:
Direkte til skøn badesø
Indendørs pool
Legeland
Skøn beliggenhed
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Overdækket
Multisportsbane
Tennis
Separat børnepool
Restaurant
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Overdækket
Multisportsbane
Tennis
Separat børnepool
Restaurant

Velkommen til Vakantiepark Bergumermee

Vakantiepark Bergumermee byder jer velkommen til 5-stjernet ferie. Feriestedet ligger direkte til en stor badesø, hvor hele familien kan bade, fiske, prøve at sejle eller nyde livet i en kano. Et stort badeland skal I heller ikke snydes for, så uanset humør eller vejr, kan den indre vandhund tilfredsstilles. Der findes også et legeland, skøn restaurant med stor terrasse, hvor middagen kan nydes med en skøn udsigt til vandet. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Overdækket
Separat børnepool
Sportsfaciliteter
Volleyball
Fiskeri
Multisportsbane
Sportsturneringer
Cykeludlejning
Bordtennis
Tennis
Minigolf
Til børnene
Legeplads
Indendørs legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Underholdning
Børne-disco
Underholdning (dag)
Butikker
Minimarked
Bageri
Kiosk
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Bar
Pizzaria
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Havn
Information
Generelt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Pladsens terræn
Omgivelser
Nærmeste busstation
2 km
Nærmeste hospital
17 km
Nærmeste supermarked
3 km
Nærmeste togstation
20 km
Nærmeste lufthavn
62 km
Tætteste by
3 km

Mere om Vakantiepark Bergumermee

Strand og pool

Strand og pool

Vakantiepark Bergumermeer tilbyder en dejlig indendørs pool med en stor rutsjebane, som alle børn er vilde med. Der er også et børnebassin, så de små også kan nyde ferien fuldt ud. Er man mere til sand mellem tæerne, så er det ned til søen, hvor der er en skøn sandstrand, 

Stranden byder på leg i sandet hele dagen eller udforsk nogle af alle de vandsportsaktiviteter som tilbydes på stedet. Der er egen sejlerskole, eller hvad med en tur i fuld fart over søen på bananen!

Restaurant og café

Restaurant og café

På campingpladsen kan hele familien nyde et udvalg af mad- og drikkevarer. Restaurant Klen-Zwitserland, hvor der er den smukkeste udsigt over stranden og søen serverer lette retter til frokost og et bredt udvalg til aften. I tilknytning til restauranten er der en café og festsal.

I tilknytning til legelandet er der en dejlig selvbetjeningsrestaurant med pomme frites og andet lækkert. I højsæsonen er der et pizzahjørne og mulighed for take-out.

Foretrækker I selv at lave familiens feriemåltider, så er der naturligvis en butik på stedet, hvor I kan foretage jeres indkøb.

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

Kedsomhed er ikke en mulighed på Bergumermeer campingplads. Der er et professionelt animationsteam specielt til børnene. Og hvis animationsteamet har lidt fri, er "Jonas en de Walvis" stedet at være. Ud over svømmeområdet er der også et legeland, herunder et kuglebassin, hoppeborg og klatrebur.

Campingtoget fører børnene over hele campingpladsen. For de lidt ældre børn er også blevet tænkt på med en særlig ungdomsklub. Med hele familien kan du spille minigolf, tennis eller udforske området på cykel.