Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Vakantiepark Breeduyn Village

Alt det får I:
Stranden tæt på
Grønne omgivelser
Et væld af aktiviteter
Kultur og masser af seværdigheder
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Legeplads

Vakantiepark Breeduyn Village: Belgisk idyl nær stranden

I den nordøstlige del af Belgien ligger Vakantiepark Breeduyn Village kun 200 m fra strandkanten. Lyder en ferie nær stranden med en masse forskellige muligheder for afslappende aktiviteter som noget for jer? Så er Vakantiepark Breeduyn Village en oplagt feriedestination, uanset om I er en familie, venner eller et par, der ønsker at nyde en ferie i smukke omgivelser. Tag ud og udforsk belgiske seværdigheder, eller tag en tur på stranden og hop i bølgen blå. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Restauranter / barer
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Golfbane
Tæt på pladsen
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Vakantiepark Breeduyn Village

Dan jer et indtryk af parken

Dan jer et indtryk af parken

Vakantiepark Breeduyn Village ligger i Vestflandern, som er en af de to store regioner i Belgien. Området har meget at byde på i form af ferieaktiviteter. For at nævne et par stykker er stranden selvfølgelig oplagt. Den har flere strandhuse og caféer, hvor I kan få en drink og en bid mad. I kan også besøge Fort Napoleon, som ligger for enden af stranden, og som er et museum, der giver et indblik i Belgiens historie.

En oplevelsesrig ferie med rendyrket afslapning

En oplevelsesrig ferie med rendyrket afslapning

Vakantiepark Breeduyn Village er både perfekt til jer, der ønsker at se en masse, og til jer, der ønsker en ferie med rendyrket afslapning. I denne del af Vestflandern kan I nemlig komme ud og opleve utroligt meget, da der er mange seværdigheder i gåafstand fra Vakantiepark Breeduyn Village, men I kommer heller ikke til at mangle noget, hvis I er vandhunde, der elsker at slikke sol på stranden.  

Området har rigtig mange spisesteder i nærheden, hvis I vil nyde den belgiske mad. Der er alt fra restauranter og caféer til bagerier, som ligger tæt på Vakantiepark Breeduyn Village. På selve Vakantiepark Breeduyn Village kan I nyde snackbaren, golfbanen og legepladsen. I kan også leje cykler, hvis I vil bevæge jer rundt i området uden at skulle bekymre jer om bil og parkeringspladser.

Tag ud og skab gode minder

Tag ud og skab gode minder

De fleste børn vil tænke tilbage på deres ferier med varme minder. Det kan være I er en børnefamilie eller et par, der gerne vil skabe flere dejlige minder sammen. Det har I god mulighed for i Vakantiepark Breeduyn Village, der ligger så centralt, at I nemt kan komme ud og shoppe souvenirs og besøge seværdigheder samme dag. 

Ikke lagt derfra ligger Familiepark De Sierk, som er en forlystelsespark. Her kan I nyde en afslappende eller aktiv dag. I kan også besøge Batterij Deutschland, som er en særlig seværdighed, der giver et godt indtryk af den idyl, der findes i de belgiske landsbyer.

Den belgiske kultur er hyggelig

Den belgiske kultur er hyggelig

Den belgiske kultur er en blanding af det bedste fra de omkringliggende europæiske lande som Tyskland og Frankrig, der hver har haft sin indflydelse på landet. Belgien har rige traditioner i bager- og byggebranchen, som I vil kunne opleve på egen hånd. Belgien er også et land, som har en helt særlig idyllisk stemning. Den kommer i den grad til udtryk i den belgiske arkitektur og de belgiske landeveje, som giver en hjemlig følelse. 

Vakantiepark Breeduyn Village er derfor en feriedestination, som byder på fantastiske oplevelser. Ønsker I afslapning og rig mulighed for at udforske landet på jeres helt egen måde, er det en feriedestination, som er besøget værd.