Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Vakantiepark de Italiaanse Meren

Alt det får I:
Poolområde med tre pools
Stor legeplads
Cykel- og e-chopper udlejning
Smukke omgivelser
Top faciliteter
Direkte til sø
Udendørs pool
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Bordtennis
Tennis
Top faciliteter
Direkte til sø
Udendørs pool
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Bordtennis
Tennis

Tag på ferie til Vakantiepark de Italiaanse Meren i Gelderland

Næste gang I vil opleve livet fra en ny vinkel, kan I overveje, om ikke provinsen Gelderland i Østholland kunne være noget for jer. Der findes der nemlig et hav af oplevelser, som bare venter på jer. Gelderland’s hovedstad hedder Arnhem, men byen Nijmegen er den største by i området. Begge byer er et besøg værd. Imens I er her, kan I med fordel bo på Vakantiepark de Italiaanse Meren, hvor I bl.a. kan opleve en stor pool med rutsjebane, en spændende legeplads og en lækker restaurant. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Separat børnepool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Butikker
Bageri
Minimarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul
WiFi
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
7 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
På pladsen (sø eller flod)
Tennis
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson

Velkommen til Vakantiepark de Italiaanse Meren

Badeferie og sportsaktiviteter

Badeferie og sportsaktiviteter

Hvis I et ophold på Vakantiepark de Italiaanse Meren, får I masser at lave. Der sker nemlig så meget på dette sted, at I måske ikke engang har lyst til at tage ud og opleve området. Faciliteterne er talrige, og så er de også i top.  

I skal huske badetøjet, hvis I skal bo på Vakantiepark de Italiaanse Meren. Der er nemlig op til flere udendørs bassiner, hvor I kan nyde det skønne vand med hinanden. Hvis I er til sport, så husk også noget tøj til aktivitet. Der er nemlig både tennisbaner, bordtennisborde og andet, hvor I kan få mange timer til at gå.

Mulighederne i området

Mulighederne i området

I kan også leje både cykler og knallerter på Vakantiepark de Italiaanse Meren. På denne måde kan opleve de naturskønne omgivelser i Gelderland. I kan også komme helt ned i gear med en lille fisketur ved søen. Er ungerne mere til hop og leg, skal de selvfølgelig sendes hen på den store legeplads, hvor der både er gynger, rutsjebane og hoppepude. Der er altså mange ting at tage sig til på Vakantiepark de Italiaanse Meren.

Besøg Gelderlands hovedstad

Besøg Gelderlands hovedstad

Gelderland’s hovedstad Arnhem er en by er fyldt med liv og atmosfære. Tag en gåtur i byen og oplev, hvor charmerende den er. I kan også tage ind på det spændende krigsmuseum, som fortæller historien om slaget ved Arnhem i 1944 og i det hele taget giver et indblik i Arnhems rolle under Anden Verdenskrig.  

I kan også bare tage en slentretur og se de mange flotte bygninger, der ofte har et lidt gammeldags udtryk. De mange kirker og tårne er virkelig interessante at observere fra gadeplan. Når I har brug for en pause, byder byen selvfølgelig også på masser af restauranter og barer, hvor I kan tanke op eller bare få en lille forfriskning.

Tilflugt i naturen

Tilflugt i naturen

Hvis bylivet bliver for meget, har Arnhem faktisk masser af grønne og idylliske områder. Det kan især anbefales, at I køber lidt brød og tager det med ned til Park Sonsbeek, hvor I kan nyde solen, græsset og synet af den store sø, der også ligger der. Her søger ænderne også tilflugt, og I kommer i den grad ned på jorden med en lille pause her.