Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Vakantiepark De Rijp

Alt det får I:
Kulturelle oplevelser
Tæt på storbyen
Aktiviteter for både børn og voksne
Pool og strand
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Strandtype
Udendørs pool
Grill tilladt
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Strandtype
Udendørs pool
Grill tilladt
Legeplads

Luksuscamping med smuk natur

Leder I efter lækre badestrande og skøn natur? Har I brug for en campingplads, der har plads til hele familien? Så er Resort De Rijp lige noget for jer. Campingpladsen er beliggende i den nordlige del af Holland lige imellem Alkmaar og Amsterdam. Her kan I nyde en campingplads med flotte faciliteter og et indbydende område med alverdens naturoplevelser for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Sand, Sø
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Separat børnepool
Med legeredskaber
Indendørs pool
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Parkering
Parkering i små områder, inde på pladsen
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste hospital
13 km
Nærmeste supermarked
5 km
Tætteste by
15 km
Restauranter / barer
Restaurant
Undendørsterrasse
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Fiskeri
Multisportsbane
Tennis
Til børnene
Legeplads
Mini farm
Underholdning
Underholdning (dag)
Vandsport
Bådudlejning

Velkommen til Resort De Rijp

Storbyvisit i Amsterdam

Storbyvisit i Amsterdam

En lille køretur væk fra campingpladsen, og I lander i en af de to hollandske storbyer, der er rige på underholdning og oplevelser. Amsterdam er kendt for sit imponerende kanalsystem, der giver beboere og turister mulighed for at opleve hele byen fra vandet. Byen kan naturligvis også opleves til fods, hvor I vil finde mange unikke og sjove butikker på næsten hvert gadehjørne. Tager I turen til Alkmaar, vil I opleve en europæisk by med hyggelige gader, store historiske monumenter og spændende museer. Byen er kendt for sit årlige ostemarked, som er et af landets største. Derfor kan I også i Alkmaar opleve det helt store ostemuseum, hvis I vil kende lidt til den hollandske madkultur. 

Bliv underholdt på Resort De Rijp

Bliv underholdt på Resort De Rijp

Resort De Rijp egner sig godt til hele familien. Der er rig mulighed for at både gamle, unge og børn bliver underholdt, når I bevæger jer rundt på campingpladsen. Resort De Rijp har sit egen strandområde med strandhus, hvor der kan købes forsyninger til badende. Resort De Rijp har også to forskellige swimmingpools, både en indendørs og en udendørs. OBS: Pools er færdig til august og åbner derfor først i august 2022!  Så skulle vejret være imod jer, er der stadig mulighed for at komme ind og bade.  

Oplev den hollandske natur og kultur

Oplev den hollandske natur og kultur

Campingpladsen ligger i et flot naturområde, som kan opleves på flere forskellige måder. I kan tage lange vandreture eller opleve naturen på vandet ved at leje en båd. Området er kendt for skønne cykelruter, der giver en fantastisk naturoplevelse. Det er selvfølgelig muligt at leje cykler på campingpladsen. En af de helt store oplevelser ved Resort De Rijp er de mange dyr, som lever inde på campingpladsen. Mange af dyrene kan blandt andet findes i deres ’petting zoo’, hvor børnene kan få lov til at kæle og snakke med dyrene.  

Gå på opdagelse

Gå på opdagelse

Leder I efter spil og leg uden for campingpladsen, er der også masser af muligheder. I Purmerend, der ligger ca. 15 minutters kørsel fra campingpladsen, kan I både more jer med golfspil og Escaperoom. Golfbanen består af mere end 36 huller og er egnet til både nybegyndere og erfarne.  

I Amsterdam kan I opleve store dele af hollandsk kultur. Byen tilbyder verdenskendte museer som Van Gogh- og Rembrandt-museet samt Anne Franks hus eller en af de største botaniske haver i verden. Der er masser at se og opleve i den hollandske hovedstad.