Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Vakantiepark De Utrechtse Heuvelrug

Alt det får I:
Diverse spændende omgivelser
Rolige omgivelser
Masser af aktiviteter
Pool og badesø
Top faciliteter
Legeplads
Multisportsbane
Tennis
Basketballkurv
Separat børnepool
Restaurant
Indendørs pool
ferskvand
Top faciliteter
Legeplads
Multisportsbane
Tennis
Basketballkurv
Separat børnepool
Restaurant
Indendørs pool
ferskvand

Camping midt i naturen

Store skovarealer, åbne heder, smukke sandbanker, historiske slotte og imponerende højder – lyder dette alsidige og unikke miks som noget for jer? Med en ferie i Resort De Utrechtse Heuvelrug kan I opleve det hele og lidt til på en skøn campingferie for hele familien! Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Separat børnepool
Indendørs pool
ferskvand, Opvarmet, mod betaling
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Information
Opladning elbiler
Parkering
Normalt ved boligen (gratis), Bilfri plads (gratis central parkering))
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Tæt på storby
21 km
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill ikke tilladt
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste supermarked
2.5 km
Tætteste by
2.5 km
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Cykler (voksen), Børnesæde
Multisportsbane
Sportsturneringer
Tennis
Basketballkurv
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Børne-disco
Højsæson
Underholdning (dag)
April - October

Velkommen til Resort De Utrechtse Heuvelrug

Om campingpladsen

Om campingpladsen

Lige i navlen af den hollandske nationalpark Utrechtse Heuvelrug finder I den lille campingperle. Med bekvemmelige, gode faciliteter, rolige omgivelser og sin helt uovertrufne beliggenhed er campingpladsen et yndet tilflugtssted for både lokale og turister i alle aldre. Her kan I nemlig nyde godt af et væld af muligheder, både inden for og uden for resortets rammer. 

Nyrenoveret pool og badesø i nærheden

Nyrenoveret pool og badesø i nærheden

Resort De Utrechtse Heuvelrug har for nyligt gennemgået en større modernisering, der blandt andet er resulteret i et stort, nyanlagt poolanlæg. Her kan I se frem til både at plaske i vandet, spille forskellige former for vandsport eller bare slappe med en bog ved poolkanten. Poolen er indrettet, sådan at familiens mindste også kan være helt trygge og nyde godt af badefaciliteterne.  

Hvis I skulle blive trætte af poolvandet, gemmer nationalparken heldigvis på en stor og lækker badesø placeret blot få hundrede meter fra Resort De Utrechtse Heuvelrug. Her finder I både krystalklart badevand og en anlagt sandstrand, der hurtigt får tankerne hen på langt mere tropiske himmelstrøg.  

Resortets restaurant og bar

Resortets restaurant og bar

Nyder I at vågne op til duften af friskbagt brød hver morgen? På Resort De Utrechtse Heuvelrug kan I opnå netop dette med campingpladsens ordning, der sørger for lunt, friskt morgenbrød hele ugen. 

Men det er ikke kun morgenmåltidet, der kan klares på resortet, for derudover finder I også en restaurant og snackbar direkte på campingpladsen. Her serveres der både takeaway og a la carte inspireret af det hollandske, franske og italienske køkken. Priserne er overkommelige, og der er desuden gode børnemuligheder på menukortet – I kan derfor roligt lægge madlavningen på hylden for en stund og fejre ferien med et måltid eller to på restaurantens hyggelige terrasse.  

Indkøb og shopping i området

Indkøb og shopping i området

På resortets egen grund findes et minimarked, der sælger de mest basale varer, I kunne mangle i hverdagen. Hvis jeres behov ikke helt bliver dækket her, kan I passende tage en tur ind til den nærliggende by Utrecht, der er kendt for sine historiske, velbevarede bygninger og hyggelige bymidte. Her findes indkøbs- og shoppingmuligheder til alle formål, og man kan nemt få en eftermiddag eller to til at passere med at slentre igennem de hyggelige, gamle gader.   

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

Med Resort De Utrechtse Heuvelrugs placering midt i den store nationalpark er listen over nærliggende aktivitetsmuligheder næsten uendelig. Parken kan udforskes på egen hånd til fods, men derudover kan I også leje cykler direkte hos resortet.  

Hvis I ønsker at blive på Resort De Utrechtse Heuvelrug, kan I nyde godt at campingpladsens hold af animators, der arrangerer spil, lege og aktiviteter til både børn og voksne. Giv jer f.eks. i kast med et slag bordtennis eller en tur i hoppeborgen.

Udforsk området

Udforsk området

Som nævnt er der utallige muligheder for at bruge timevis på at udforske det alsidige og varierede terræn, der omgiver Resort De Utrechtse Heuvelrug, og som desuden er placeret på UNESCO’s verdensarvsliste. Hvis I får brug for en pause fra den vilde natur, kan I passende lægge en tur forbi Ouwehands Dyrepark, hvor I eksempelvis kan hilse på pandaer, isbjørne og meget mere!