Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Vakantiepark de Veluwse Hoevegaerde

Alt det får I:
Indendørs og udendørs pool
Sportsaktiviteter og legeplads
Restaurant og bar
Seværdigheder tæt på
Top faciliteter
Udendørs pool
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Fodbold
Multisportsbane
Top faciliteter
Udendørs pool
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Fodbold
Multisportsbane

Vakantiepark de Veluwse Hoevegaerde – en skøn feriedestination

Har I lyst til at nyde jeres ferie et sted, hvor I kan slappe af sammen? Vakantiepark de Veluwse Hoevegaerde er en fantastisk feriedestination, der har det hele. Parken ligger øst for Amsterdam og syd for Putten i et naturskønt område i nationalparken Waterwingbied Poolsche Driesten. Er der vandhunde i familien, er Vakantiepark de Veluwse Hoevegaerde det rette sted for jer. Indendørs- og udendørspool med en lille sektion til børnene er blot en af de mange gode ting ved Vakantiepark de Veluwse Hoevegaerde. Der er mange aktiviteter, som I kan nyde sammen, f.eks. fodboldbane, minigolf, golfbane, tennisbane, bordtennis, volleybane og trampoliner. Har I brug for et måltid efter dagens oplevelser, kan I få en bid mad på a la carte restauranten New Life – Eten and Drinken, der ligger i parken. Der er selvfølgelig også et lille supermarked til indkøb. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Udendørs pool
Separat børnepool
Indendørs pool
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Butikker
Minimarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
El-cykler, Bycykler
Fiskeri
Fodbold
Golfbane
Tæt på pladsen
Minigolf
Multisportsbane
Petanque
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Mini farm
Trampoliner / hoppeborg

Velkommen til Vakantiepark de Veluwse Hoevegaerde

Aktiviteter og afslapning i parken

Aktiviteter og afslapning i parken

Der er masser at give sig til på Vakantiepark de Veluwse Hoevegaerde. Hvis I vil være aktive, er der mulighed for at dyrke en masse sport, imens de mindste i familien kan tage på legepladsen. Har I lyst til at nyde hinandens selskab, kan I tage et spil petanque eller minigolf eller besøge parkens mini-zoo, hvor I kan kæle med får og geder.  

Hvis vejret egner sig til det, kan I tage i parkens pool og køle af. Skulle det blive dårligt vejr, har I også mulighed for at tage et par svømmetag i den indendørs pool, hvor der også er anlagt en børnepool.

Nyd den friske luft i Vakantiepark de Veluwse Hoevegaerde

Nyd den friske luft i Vakantiepark de Veluwse Hoevegaerde

Parken udlejer cykler, elcykler og fiskestænger, så I kan køre en tur i det dejlige område og finde et sted, hvor I kan fange fisk. Hvis I kan lide den friske luft, er det bekvemt med en cykel, der gør det nemt at tage et smut rundt i lokalområdet og gå på opdagelse. Hvis I er en børnefamilie, er Melkmeisje Het et oplagt mål - en lille isbutik, der kun er en lille cykeltur fra Vakantiepark de Veluwse Hoevegaerde.

Tag ud og få oplevelser i området

Tag ud og få oplevelser i området

Hvis I vil ud at opleve Holland, er der mange aktiviteter i nærheden. Det kan være, I vil et smut i forlystelsespark? Så er Julianatoren fyldt med forlystelser til alle aldre. Parken har over 60 attraktioner!  

Der er også mulighed for at dykke ned i den hollandske historie og kultur ved The Dutch Open Air Musuem, hvor I kan tage en rejse igennem tiden og se autentiske gamle bygninger. I kan få en guidet tur, hvor de fortæller den spændende historie om, hvordan bygningerne og livet i Holland har ændret sig.

Nyd den lokale mad i Holland

Nyd den lokale mad i Holland

En ferie er ikke fuldendt uden kulinariske oplevelser. Hvis I vil prøve autentisk hollandsk mad, kan I tage en tur sydpå til byen Voorthuizen, hvor der er flere restauranter, barer og bagerier, som I kan besøge. Hvis I har brug for at slappe af efter en dag med en af de mange aktiviteter, kan I få bragt maden ud fra Bunckman Voorthuizen, der har fået fine anmeldelser. 

I cykelafstand fra parken kan I få mad fra Eetsaloon Snackcounter Het Smulhuisje, hvor det er muligt at spise på deres fine terrasse. Har I ikke lyst til at tage ud, kan I få mad i parkens restaurant og snackbar. Vakantiepark de Veluwse Hoevegaerde er en skøn feriedestination, hvor I ikke kommer til at kede jer.