Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Vakantiepark Kaatsheuvel

Alt det får I:
Oplev sjove attraktioner
Besøg storbyer og flot natur
Restauranter og barer
Spil minigolf med familien
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Gratis
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Gratis

Camping med mange oplevelser

Camping Resort Kaatsheuvel er en vidunderlig destination for jer, der ønsker en hyggelig familieferie uden besvær og med masser af aktiviteter til hele familien. Resort Kaatsheuvel befinder sig lidt sydøst for Amsterdam og er et sted som ingen andre i Holland. Landskabet og natur er mindeværdigt, og det gør det et besøg værd i sig selv. Men der er så meget at se i området, og Camping Resort Kaatsheuvel er et fantastisk sted at vælge som sin feriedestination. De omkringliggende byer var i fortiden hyrdebyer, og man kan derfor komme på tekstilmuseum og opleve kulturen og historien i området. Der er gode restauranter og et lokalt bryggeri, hvor man kan smage på hollandske specialiteter! Du kan endda tage et par med hjem og imponere vennerne med. I området kan I finde verdens største kunstlabyrint, som helt klart er et besøg værd! Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Separat børnepool
Indendørs pool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
3.8 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Cykler (voksen), Børnesæde
Minigolf
Multisportsbane
Sportsturneringer
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Gratis
Underholdning
Børne-disco
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson

Oplev Camping Resort Kaatsheuvel i Holland

Sjove aktiviteter til alle

Sjove aktiviteter til alle

Der er mange sjove aktiviteter for hele familien på Camping Resort Kaatsheuvel, der har minigolf, som er en aktivitet, der altid er sjov, fordi alle kan deltage på lige fod. De mange små og finurlige baner gør oplevelsen hyggelig, og en ferie er ikke fuldendt uden en vinder på minigolfbanen.

Hvis I som familie elsker vand, så er Resort Kaatsheuvel en god destination, fordi de både har en indendørs og udendørs svømmepøl, så I kan komme i vandet uanset vejret. Der er nu intet som at dyppe fødderne i vandet.

Restauranter og barer

Restauranter og barer

Der er mange muligheder for at spise, når I opholder jer på Camping Resort Kaatsheuvel, da der både er restaurant og snackbar på selve campingpladsen. Hvis I får lyst til en lækker steak, er Luxe Steakhouse Het Wapen van Kaatsheuvel et rigtig godt bud. Der er lækker mad i hyggelige omgivelser, og der er så nært, at det er nemt at komme frem og tilbage. 

For mange handler en god ferie også om at komme ud og få nye smagsoplevelser, og dem er der rigeligt af, når I bor på Resort Kaatsheuvel, da I kan tage til De Roestelberg, som ikke er langt fra campingpladsen. Resort Kaatsheuvel har gjort det nemt og belejligt at bo der. Der er nemlig et indkøbscenter på selve campingpladsen, så I kan købe alle de nødvendige dagligvarer uden at skulle bruge bilen eller tage den store rejse ind til den nærmeste by.

Hollands særlige attraktioner

Hollands særlige attraktioner

Det gode ved Camping Resort Kaatsheuvel er, at der er nogle helt særlige hollandske attraktioner i nærområdet. I kan for eksempel besøge Loonse en Drunense Dunes National Park, som mest af alt minder om en ørken og er en helt særlig attraktion, fordi stedet står i så stor kontrast til resten af det hollandske landskab.

Men der er også en forlystelsespark ved navn Efteling, som kan byde på sjove, eventyrlige fortællinger. Det er helt sikkert et sted for børnefamilierne, fordi det er Hollands svar på Disneyland. Der er rutsjebaner og mange andre sjove aktiviteter.