Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Vakantiepark Kraaijenbergse Plassen

Alt det får I:
Spændende attraktioner
Swimmingpool og sø
Restauranter og barer
Leje af cykler og både
Top faciliteter
Grill tilladt
Legeplads
Restaurant
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Top faciliteter
Grill tilladt
Legeplads
Restaurant
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig

Familiecamping i flotte Brabrant

Kunne du tænke dig at campere et historisk sted i Holland? I den smukke Brabant-provins finder du et historisk sted med alle ingredienserne til en god familieferie. Området er fantastisk og Camping Resort Kraaijenbergse Plassen befinder sig mellem to søer, som giver gode muligheder for aktiviteter ved vandet eller på stranden. Hop på en cykel eller el-knallert, lej en båd og se de smukke naturlandskaber i området. I vil få uforglemmelige oplevelser og gode minder fra jeres besøg hos camping Resort Kraaijenbergse Plassen. Campingpladsen har en strand, hvor I kan slappe af og nyde en omgang strandfodbold m.m. I har mulighed for at svømme i floden eller lave andre vandaktiviteter som surfing, sejlads eller kanoture. Der er mange gode fiskesteder ved floden, så har I en fiskestang, er det en god ide at tage den med. Læs mere
Læs mere
Luk
Andre faciliteter
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Antal stjerner
4 stjerner
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Grill tilladt
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
15 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Fiskeri
Tæt på pladsen
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Bådudlejning

Besøg Camping Kraaijenbergse Plassen

Aktiviteter for store og små

Aktiviteter for store og små

Resort Kraaijenbergse Plassen er en dejlige campingplads, hvor I vil kunne slappe af i rolige omgivelser og med masser af udendørs aktiviteter i løbet af dagen. I vil med sikkerhed kunne skabe jer en masse gode minder, som I kan kigge tilbage på. Derfor er Camping Resort Kraaijenbergse Plassen et fantastisk sted for hele familien. 

Campingpladsen har gratis wi-fi. I kan hygge på stranden, i restauranten eller på legepladsen, der ligger i centrum af de andre faciliteter. Derudover finder I multisportsbane samt leje af forskellige cykler, cykelhjelme og cykeltasker samt el-knallerter. Receptionen har kort med de gode ruter til en naturoplevelse i områdets smukke natur.

Muligheder for svømning og sejlads

Muligheder for svømning og sejlads

På camping Resort Kraaijenbergse Plassen er der en naturlig svømmepøl, og det giver i sig selv gode muligheder for udendørs aktiviteter med familien. Der er selvfølgelig også en legeplads, hvor børnene kan slå sig løs, mens de voksne kan slappe lidt af. Legepladsen har et tarzanstativ med mere.

Hvis I elsker vandet, så er Resort Kraaijenbergse Plassen klart et sted for jer, da I kan leje både til en sejl- eller fisketur. Man kan sejle rundt i søen med en sejlbåd uden at skulle tænke på licens. Det har campingpladsen stået for, og det er en rigtig sjov oplevelse, der med garanti vil skabe minder for hele familien.

Shopping og restauranter

Shopping og restauranter

I kan tage på shoppingtur i byerne Nijmegen og Cuijk nær campingpladsen. Her er der også mulighed for at tage på restaurant, café og bar. Romerne brugte meget byen Cuijk, da den lå et sted, hvor mange veje samledes, og de byggede en stor bro over floden Maas, som kan ses den dag i dag. Stedet var utroligt vigtigt for forsyninger til Roms store kampagne af Britannia under kejser Claudius fra år 43. Hvis I ønsker at vide mere om romertiden, så kan I tage på Ceuclum Museum i Cuijk. Desuden blev der opført et stort slot, som hedder Tongelaar Slot.

Når det er tid til at spise, kan familien tage på det hyggelige Op Den Drul, som er en fantastisk restaurant. Restauranten er en gammel landbrugsbygning, der er blevet restaureret til det formål, at familien kan spise frokost eller aftensmad. 

Oplevelser i området

Oplevelser i området

Der er mange muligheder for kulturelle oplevelser, hvor I bl.a. kan besøge museerne i området. Et oplagt valg er Museet De Bastai i Nijmegen. Det er et spændende arkæologisk museum, hvor I føres ned i byens undergrund for at se byens 2000 år gamle historie og slotsfundamenter. Det er en oplevelse for alle i familien.

Ved War Museum Overloon, en naturpark på 35-hektar, kan I stå på det sted, hvor et af de mest voldsomme slag med kampvogne fandt sted under 2. Verdenskrig. Det er også en park, der er indrettet med stier til cykelture og vandreture i de fantastiske skovområder. I udkanten af museumsparken ligger Overloon Amfiteater, som også er et besøg værd i sommerperioden. Er I glade for dyr, kan I også besøge ZooParc Overloon.

Vand og grønne skove er en god beskrivelse af området og afspejler den fred og idyl, som stedet emmer af. Camping Resort Kraaijenbergse Plassen befinder sig ikke så langt fra Düsseldorf, og det er et utroligt naturskønt område med sjove aktiviteter for hele familien.