Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Vakantiepark Marina Strandbad

Alt det får I:
Aktiviteter for børn i parken
Omgivelser af vand
Båd-, kano- og cykeludlejning
Pools og wellnesscenter
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Legeplads
Bordtennis

Familie-badeferie i Vakantiepark Marina Strandbad

Vakantiepark Marina Strandbad er destinationen for familier, der vil nyde vandets blide bølger med spændende aktiviteter. Parken er centralt placeret med hurtig adgang til vand på flere fronter, men også korte afstande til større byer i nærheden. I det sydvestlige Holland ligger Vakantiepark Marina Strandbad, hvor der er masser af luft og plads til at finde ferie-ro i smukke omgivelser. Enhver familie kan nyde godt af naturens omgivelser uden at blive forstyrret af hverdagen, men der er stadig ikke langt til de større byer, hvor kulturen venter. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson & helligdage
Andre faciliteter
Havn
Båderampe
Opladning elbiler
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
1.7 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
På pladsen (sø eller flod)
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Bådudlejning
Kanoudlejning

Velkommen til Vakantiepark Marina Strandbad

Feriedestinationen for vandentusiaster

Feriedestinationen for vandentusiaster

Med vand på næsten alle sider af Vakantiepark Marina Strandbad er det en oplagt feriedestination for alle vandhunde. Det er lige meget, om I blot elsker at svømme og bade i poolen, eller om I er mere eventyrlystne og vil prøve kræfter med diverse vandaktiviteter, for Vakantiepark Marina Strandbad har en hel del af byde på. Som noget helt specielt har parken sin egen lille havn, hvor I kan lægge til med jeres egen båd. På den måde kan I altid selv sejle rundt i området og udforske naturen i eget tempo. Hvis I ikke har egen båd, er der mulighed for at leje én for at se nærmere på området.

Har I lyst til at være lidt mere aktive end at sejle i båd, kan I også leje kanoer og sejle op og ned ad søerne. I har mulighed for at lege kanoer i en time eller for en hel dag, alt efter hvor eventyrlystne I er. Dette kan I også kombinere med at leje fiskeudstyr, som dog kræver en midlertidig tilladelse. Denne kan nemt købes i receptionen i Vakantiepark Marina Strandbad, hvorfor det er nemt at finde det hele på en gang.

Sjove aktiviteter i parken

Sjove aktiviteter i parken

Selvom Vakantiepark Marina Strandbad ligger lige ud til vandet, har parken også sin egen pool. I sommerhalvåret er denne opvarmet ganske let, så man ikke kommer til at fryse af at være i vandet i flere timer. De naturlige omgivelser sørger for, at der altid er den rette mængde skygge til hele området, hvis solen bager. Der er områder indrettet til de helt små, hvor de kan boltre sig i vandet så meget, de har lyst til. Har man lyst til andet, end at lege i poolen hele dagen, er der flere store og små legepladser fordelt rundt i hele parken. Her kan børnene både gynge, rutsje og hvad de ellers kan finde på.

Oplev den lokale kultur og gastronomi

Oplev den lokale kultur og gastronomi

I løbet af dagens mange oplevelser kan det være rart at finde et sted, hvor familien kan nyde et godt måltid mad. I parken er det Sophia’s Italian Olburgen, hvor terrassen går lige ud til poolen. Her kan I nyde en lækker og hurtig frokost eller en større middag. Uanset hvad I vælger, er alle måltider tilberedt med friske og økologiske råvarer. Det samme er gældende i de lokale byer, hvor I kan smage retter og snacks, der er lavet med inspiration fra den hollandske kultur og tradition.