Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriepark Veerse Kreek

Alt det får I:
Deltapark Neeltje Jans
Bo på eller nær vandet
Cykelture langs Veerse Meer
Hyggelig og moderne havn
Top faciliteter
WiFi
Hele stedet (gratis)
Top faciliteter
WiFi
Hele stedet (gratis)

Flot og moderne feriepark i Holland

Hvis I drømmer om at forkæle familien med en kør-selv-ferie til Holland, så skal I tage til Feriepark Veerse Kreek i det dejlige område Zeeland med mange naturoplevelser. Ferieparken byder på luksus, hvor I bor tæt på vandet og nemt kan forkæle børnene med en masse skønne oplevelser, uden det bliver kedeligt for de voksne. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Indendørs pool
Andre faciliteter
Havn
Opladning elbiler
WiFi
Hele stedet (gratis)
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Tennis
Butikker
Supermarked
Restauranter / barer
Restaurant
Til børnene
Legeplads

Praktisk information

Veerse Kreek Du bor i en ny bolig. Det er muligt, at græsset i haven ikke er (helt) vokset i løbet af din ferie.
Roompot Park Veerse Kreek er godt på vej til at blive et nyt topsted i Zeeland. I øjeblikket er en stor del af parken stadig under opbygning. Dette kan give gener. Vi gør alt hvad vi kan for at holde dette til et minimum, men vi kan desværre ikke helt udelukke det. De tilgængelige luksusvillaer er naturligvis helt færdige og fuldt udstyrede. Supermarkedet er også åbent. Ligesom Service Point, hvor du også kan leje cykler. De øvrige faciliteter er stadig under opbygning

Velkommen til Feriepark Veerse Kreek

Feriepark Veerse Kreek i Wolphaartsdijk

Feriepark Veerse Kreek i Wolphaartsdijk

På den sydlige del af lagunen Veerse Meer finder I Feriepark Veerse Kreek, der er beliggende i den hollandske by Wolphaartsdijk. Ferieparken består at luksuriøse og rummelige villaer til familien, og så får I rigtig gode muligheder for at nyde en ferie ved vandet, da boligerne ligger enten på eller nær vand. Herfra får I rigtig gode muligheder for at opleve Zeeland enten i båd, bil, på cykel eller gåben.

Information om faciliteter og aktiviteter

Information om faciliteter og aktiviteter

Feriepark Veerse Kreek er godt på vej til at blive en topdestination i Zeeland. Faktisk er ferieparken så ny, at en stor del stadig bygges. Dette kan give gener, men der gøres alt for at holde dette på et minimum. Boligerne er helt færdigbyggede og uforstyrrede. I kan benytte supermarked og servicepoint med cykeludlejning, men øvrige faciliteter er stadig under opførelse.

Tag på oplevelse i området  Zeeland

Tag på oplevelse i området Zeeland

Zeeland byder både på natur, hyggelige byer og aktiviteter for børn. Vil  I opleve kultur eller shoppe, skal I tage til byerne Goes og Middelburg, mens børnene vil elske en tur i Deltapark Neeltje Jans med Aquasplash, slotslegeplads og sælshow, der er en lærerig oplevelse af områdets delta og lagune. I kan leje en båd og sejle ud på vandet, mens Yerseke er det perfekte område til at samle friske muslinger og østers, som I kan nyde hjemme i ferieparken.