Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Mini klub
Hele sæsonen
Underholdning (aften)
Højsæson
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Mini klub
Hele sæsonen
Underholdning (aften)
Højsæson

Udsøgt campingplads, med Vela Blu er sommerferien i hus

Camping Vela Blu er en fantastisk dejlig campingplads, specielt for familier med mindre børn. Poolområdet er blevet fornyet og fremstår virkelig lækker! Som prikken over i’et har Vela Blu fået sin egen private strand, eksklusivt forbeholdt pladsen gæster, hvilket nu gør Vela Blu til et ”beach resort”. Her kan der lejes behagelige solstole, skyggefulde parasoller og på stranden findes der både kiosker, volleyball bane samt alt det hygge, der skal til, så dagene på stranden bliver til gode oplevelser, som I kan tage med hjem. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Strand
Solsenge på stranden
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
April - October
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Underholdning
Mini klub
Hele sæsonen
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
Underholdning (dag)
April - October
Andre faciliteter
Læge
Parkering
Parkering i små områder, inde på pladsen
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Frugt og grønt
Minimarked
April - October
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas og el
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Venice Marco Polo, 44 km
Tætteste by
4.5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Antal: 1
Pizzaria
Restaurant
April - October
Snackbar
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Brusere
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bordtennis
Sportsturneringer
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Kanoudlejning
Betales på pladsen
Wellness faciliteter
Hydromassage i pool

Velkommen til Camping Vela Blu

Camping Vela Blu – Adriaterhavet

Camping Vela Blu – Adriaterhavet

Mellem grønne fyrretræer, helt ud til Adriaterhavet i Italien, ligger denne smukke 4-stjernede campingplads. Campingpladsen har et overdådigt vandland, og der er desuden direkte adgang til sandstrand, så pladsen er ideel til vandglade familier! Der er børneklub og legeplads for de mindste og blandt andet mulighed for at spille beachvolley og fodbold for de lidt større. Der er desuden både almindelig aerobic og vandaerobic samt caribisk dansk og kajakroning, så der er noget for enhver smag! Og om aftenen arrangeres der underholdning til glæde for hele familien.

Imponerende vandland og skøn sandstrand

Imponerende vandland og skøn sandstrand

Denne campingplads har ikke blot en pool, men et decideret vandland! Der er børnepool til de mindste, og der er bygget en tilhørende vandlegeplads med frøtema, som helt sikkert vil glæde de små vandhunde. Her er der sjove, snoede vandrutsjebaner, som sikrer underholdning i mange timer. For de voksne og de større børn er der en almindelig pool, som er perfekt til at blive kølet ned i. Hvis du trænger til at slappe af, er der jacuzzi og bølgebad, og der arrangeres desuden også vandunderholdning for de voksne. Her findes også hydromassage, en olympisk pool til dem, som holder af en god svømmetur og endnu en pool, hvor der er givet frit løb for fantasien med flere bobler end i et glas champagne. Skønne palme- og pinjetræer omgiver poolen og giver Vela Blu et lækkert grønt look.

Der er altså nok at give sig til. Ud over det fantastiske vandland er der naturligvis også direkte adgang til sandstrand. Stranden ligger på kyststrækningen Cavallino, som er én af Italiens mest populære. På pladsen er der et legeområde til børn, hvor børneklubben vil stå for underholdning, og ellers er stranden udstyret med parasoller og liggestole, så komforten er helt i top! Stranden er desuden et smukt sted til en gåtur!

Nyd et udsøgt måltid mad og den gode udsigt

Nyd et udsøgt måltid mad og den gode udsigt

Efter en lang dag på stranden eller ved poolen trænger hele familien til et godt måltid mad! På campingpladsens restaurant/ pizzeria kan I få spændende, italienske pizzaer og lækre a la carte-retter. Der serveres både internationale klassikere og interessante lokale retter. Det hele tilberedes naturligvis med de bedste råvarer – frisk frugt og grønt, fersk kød og friskfangede fisk. Prikken over i’et er naturligvis de skønne vine, som restauranten også byder på. Måltidet kan I nyde med udsigt over Cavallino-kysten, så det kan måske være svært både at koncentrere sig om maden og om de smukke omgivelser.

Indkøbsmuligheder på campingpladsen

Indkøbsmuligheder på campingpladsen

Hvis du og din familie foretrækker at handle ind og selv tilberede jeres måltider, kan I selvfølgelig også dét. På campingpladsen er der et supermarked, som sælger alverdens ting og sager. I kan naturligvis få diverse madvarer samt frisk frugt og grønt, og derudover kan I købe strandartikler, campingudstyr og badetøj – hvis nu I skulle have glemt et par ting derhjemme. Ydermere sælges der souvenirs, så I kan tage gaver eller minder fra en skøn ferie med hjem.

Området omkring Camping Vela Blu

Området omkring Camping Vela Blu

Camping Vela Blu ligger i et af de smukkeste områder ved Adriaterhavet! Den omkringliggende natur er storslået, så der er end ikke behov for at bevæge sig væk fra campingpladsen! Hvis I alligevel vil lidt på eventyr, ligger drømmenes by – Venedig – blot en time fra pladsen, og der er dermed rig mulighed for at lave en udflugt til gondolernes hjemsted! Her er der smukke, charmerende bygninger og en helt særlig stemning, og så er de mange kanaler naturligvis noget for sig selv. Den kulturrige by, Verona, ligger heller ikke langt fra pladsen, og her finder I blandt andet Arena di Verona som er et smukt, antikt amfiteater.